Puerto del Carmen

Reiseguide
Puerto del Carmen fasiliteter samt kystby, båter og solnedgang
Slapp av om dagen og dans gjennom hele natten i Lanzarotes mest kjente ferieby, der du finner en vakker strand, en sjarmerende gamleby og rikelig med nattåpne strandbarer.

Puerto del Carmen har utviklet seg mye fra den gamle fiskerlandsbyen den en gang var. I de senere årene har dette tropiske strandområdet blitt omdannet til Lanzarotes mest populære og spennende feriested. Nyt atmosfæren, utforsk den sjarmerende gamlebyen, eller dans på sanden fra midnatt til morgengry.

Tilbring morgenene på stranden, og finn et perfekt sted for å lese eller jobbe med brunfargen. Playa Grande er den største stranden på øya, og det ser ut som en konstant bikube av mennesker som spiller vannsport eller ballspill på sanden. Lei en hengekøye for å slappe litt av, eller ta timer i brettseiling og surf over bølgene.

Hovedpromenaden har en rekke kafeer med utsikt over sjøen. Start dagen med en espresso og en mektig engelsk frokost.

Lei en sykkel, og studer arkitekturen i Puerto del Carmens gamleby. Området som ligger i den østlige delen av landsbyen, består av en rekke bygninger i kolonistil rundt en fiskehavn. Blant de vakre fasadene kan du finne en rekke førsteklasses restauranter som serverer kanarisk sjømat.

Etter at du har spist, kan du øve deg på "long drive"-slag på golfbanen Puerto del Carmen. Ta en tur i en båt med glassbunn for å få et spennende innblikk i verdenen under bølgene. Se etter røverkjøp på Biosfera Shopping Complex, der du finner et utvalg designervarer, taxfree-elektronikk og lokale kunsthåndverk.

Etter en middag ved sjøen kan du bli med en av de feststemte gjengene som strømmer til strandklubbene og -barene. Feststemningen er høyest etter midnatt, og klubbene spiller dance-, lokal- og house-musikk til morgengry. Du kan også prøve lykken på det lokale kasinoet.

Puerto del Carmen ligger på Lanzarotes østkyst, og det tar 15 minutter å kjøre hit fra den internasjonale flyplassen. Her finner du både supermarkeder og luksushoteller.

Hvis du drar til Puerto del Carmen i slutten av februar, kan du få med deg den smittende musikken og det storslåtte karnevalet. På Nuestra Senora del Carmen-festivalen i juli blir det spilt folkemusikkonserter, med en hyllest til øyas skytshelgen.

Aequora Lanzarote Suites
Aequora Lanzarote Suites
4 out of 5
Urano Street, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Prisen er 1 552 kr per natt fra 19. des. til 20. des.
1 552 kr
per natt
19. des.–20. des.
Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Tias, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,4/5 Wonderful! (601 anmeldelser)
Supert hotell
"Oppholdet var hel suverent, som det alltid er på dette hotellet. Ble litt kaos siste dag da vi måtte evakuere hjem til Norge. Håper hotellet refunderer di 5 siste nettene som jeg ikke fikk benyttet. Mat og rengjøring var av beste kvalitet. Har bodd på dette hotellet 5 ganger. Alt fra en uke til 3 ..."

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2020

Aequora Lanzarote Suites
THB Flora Aparthotel
THB Flora Aparthotel
3 out of 5
Calle Reina Sofia 25, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Prisen er 778 kr per natt fra 18. des. til 19. des.
778 kr
per natt
18. des.–19. des.
Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Tias, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger og ...
4,1/5 Very Good! (438 anmeldelser)
Dette er et hotell jeg kommer tilbake til.
"Dette er et bra hotell. Rommet jeg fikk var pusset opp i 2019. Rom 228. Havutsikt og sol hele dagen fra terrassen. Litt støy fra ei vifte som tilhørte kjøkkenet, ikke veldig plagsomt. Veldig bra rengjøring hver dag. Frokost og middag var veldig bra. Middag kostet 11€ p dag. Den 8 gratis. Besøkt flere ..."

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2022

THB Flora Aparthotel
Hotel Riu Paraiso Lanzarote - All Inclusive
Hotel Riu Paraiso Lanzarote - All Inclusive
4 out of 5
Calle Suiza, 4, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35519
Prisen er 1 896 kr per natt fra 4. jan. til 5. jan.
1 896 kr
per natt
4. jan.–5. jan.
Hvis du bor på dette overnattingsstedet ved stranden i Tias, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering ...
4,3/5 Excellent! (222 anmeldelser)
Beste all-inclusive
"Fineste og beste all-inclusive vi har vært på og vi har vært på mange."

Anmeldelse skrevet 13. mai 2017

Hotel Riu Paraiso Lanzarote - All Inclusive
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Apartamentos Plaza Azul
Apartamentos Plaza Azul
2.5 out of 5
Calle Anzuelo,19, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Du kan bo på dette leilighetshotellet under turen til Tias. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og et barnebasseng. Gjestene sier i anmeldelsene ...
4,3/5 Excellent! (40 anmeldelser)
Rolig hotel
"Fin beliggenhet. Manglet endel kopper og glass. Leilighet B1 var nesten uten mulighet for sol det meste av dagen."

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019

Apartamentos Plaza Azul
Hyde Park Lane
Hyde Park Lane
3 out of 5
C/ Hungría 6, Pto. Carmen, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Tias, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
4,6/5 Exceptional! (108 anmeldelser)
"Noch nie ein so schönes Appartement gehabt. Es war nicht angewöhnt, schön hell und sauber. Es gab Essen glutenfrei und ne super Auswahl. Einmal war sogar Kaviar am Buffet. Zum Frühstück gab es Smoothies. Besser geht's nicht. Die Lage ist nicht ganz so zentral, so dass man zum Strand oder zur Einkaufspromenade ..."

Anmeldelse skrevet 3. des. 2022

Hyde Park Lane
R2 Bahía Kontiki Beach Apartments
R2 Bahía Kontiki Beach Apartments
4 out of 5
Calle Guanapay 5, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote, 35510
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Tias, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet parkering (inkludert), frokost og wi-fi. Gjestene ...
4,6/5 Exceptional! (188 anmeldelser)
"God plassering, ypperlig utsikt, fint uteområde og oppmerksomme ansatte"

Anmeldelse skrevet 18. apr. 2019

R2 Bahía Kontiki Beach Apartments
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Byer nær Puerto del Carmen