Bilutleie i Puerto del Carmen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Puerto del Carmen

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Puerto del Carmen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Puerto del Carmen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie bil på Arrecife (ACE-Lanzarote)?
Det kan du, og du har mange valgmuligheter. Når du har landet på Arrecife (ACE-Lanzarote), finner du leiebilskrankene på terminal 1 og 2. Her kan du bestille en leiebil fra pålitelige selskaper som Cabrera Medina, Avis og Topcar. Hvis du vil ha enda flere alternativer, kan du også se hva som tilbys hos Goldcar og Cicar.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Puerto del Carmen?
Når du avbestiller en bestilling minimum seks timer før henting, har du vanligvis krav på full refusjon. Det finnes likevel enkelte unntak, så du bør sjekke bestillingsinformasjonen og leieavtalen. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Puerto del Carmen?
Trafikkerte gater og små parkeringsplasser er ingen utfordring for en økonomibil, som er den mest etterspurte leiebiltypen i Puerto del Carmen. Bak rattet i en av disse bilene kan du kjøre rundt i trafikken lekende lett. Disse små bilene er pålitelig, rimelige og har et lavt drivstofforbruk, så du får mye for pengene. Men du kan selvfølgelig utforske Puerto del Carmen i nesten alle slags leiebiler, og kompakte biler, premium- og SUV-biler er blant de andre alternativene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Puerto del Carmen hos Expedia?
Uansett hva slags bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de ledende leverandørene og velge det alternativet som passer best for deg. Hva sier du til å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Puerto del Carmen med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hva trenger jeg for å leie bil i Puerto del Carmen?
Før du kan sette deg bak rattet i Puerto del Carmen, må du ha et førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, må du nok også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike regler kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du bestemmer deg for leiebilselskap.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Puerto del Carmen?
Expedia gjør det enkelt å bestille en rimelig langtidsleiebil i Puerto del Carmen. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å sammenligne tilbud.
Hvor kan jeg leie bil i Puerto del Carmen hvis jeg er under 25?
Om du kan leie bil i Puerto del Carmen hvis du er under 25 år, avhenger ofte av hvilket leiebilselskap du velger. Enkelte leverandører krever ekstra betaling for unge kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å betale ekstra når du skal hente bilen.