Tsjekkia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Tsjekkia 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Tsjekkia med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Tsjekkia. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Tsjekkia

Grandior Hotel Prague
Grandior Hotel Prague
5 out of 5
Na Porici 42, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 496 kr per natt fra 10. nov. til 11. nov.
4.5/5Wonderful! (3,930 anmeldelser)
Amazing hotel in Prague - strongly recommend

"Really great. An amazing hotel with high standards. Super clean, comfortable, kind staff, wonderful breakfast (!). One of the best I've been to."…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2020

Grandior Hotel Prague
Hotel Kings Court
Hotel Kings Court
5 out of 5
U Obecniho Domu 3, Praha
Prisen er 932 kr per natt fra 16. nov. til 17. nov.
4.7/5Exceptional! (1,766 anmeldelser)

"Veldig flott beliggenhet, hyggelig personale og flott rom!"…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

Hotel Kings Court
Grand Majestic Hotel Prague
Grand Majestic Hotel Prague
4.5 out of 5
Truhlarska 16, Praha
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 446 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
4.5/5Wonderful! (2,227 anmeldelser)
Langhelg i Praha.

"Nydelig hotell, meget bra service og renhold :-). En ting som er ett lite minus, mye støy i frokost salen! Men god frokost :-)."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Grand Majestic Hotel Prague
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferie i Tsjekkia

Reis til Tsjekkia på weekendtur og beundre de velholdte middelalderstrukturene, litteraturtradisjonene og den verdensberømte, moderne kunsten. Tsjekkia har en fascinerende blanding av motsetninger, fra perfekt bevarte middelalderbyer til moderne kunst og kultur. Hovedstaden Praha er et godt eksempel på denne blandingen. Her møter litteraturen og arkitekturen til Franz Kafka og Frank Gehry katedraler fra 1300-tallet og smale brosteinsgater. Besøk andre tsjekkiske småbyer med røtter i middelalderen og tydelige spor av landets kreative og hektiske 20. århundre.

Prahas gamleby fra middelalderen er en av Europas mest populære severdigheter. Det føles som om Praha har ligget uberørt i flere hundre år når du ser den lange Karlsbroen fra 1300-tallet, den astronomiske klokken fra 1410 som fremdeles tikker og går og Praha slott på bakketoppen som er synlig fra hele byen. Du får en lignende følelse i den gamle byen Český Krumlov. Utformingen og arkitekturen i denne byen, som er på UNESCOs verdensarvliste, har knapt endret seg siden middelalderen.

Side om side med Tsjekkias gamle strukturer, finner du tegn på et dynamisk 20. århundre. En av de mest eksperimentelle bygningene til den modernistiske arkitekten Frank Gehry, det buede Dansehuset, ligger ved Prahas elvebredd.

Utforsk den store byen Brno for å se et ypperlig eksempel på design fra 1920-tallet, den vinkelformede Villa Tugendhat. Ønsker du å se et av de beste eksemplene på møtet mellom gammelt og nytt når du er på ferie i Tsjekkia, kan du dra til Konopiště slott sør for Praha. Her bodde erkehertug Franz Ferdinand en gang i tiden. Senere fungerte det som SS-hovedkvarter under den tyske okkupasjonen.

Tsjekkia er berømt for kunst og arkitektur, men også for fritidsaktivitetene sine. Karlovy Vary er en av Europas største spa-byer, og har over et dusin varme kilder og mange flotte hoteller. Ta turen for å slappe av i resorter som har lokket til seg gjester som Goethe og Beethoven. Reis til Pilsen, hvor pilsen ble oppfunnet Bli med på en tur til bryggeriet som fremdeles produserer verdens første pils, Pilsner Urquell, og ta en smaksprøve rett fra øltønna.

Du kan reise til Praha med tog eller fly fra de fleste europeiske storbyer. Du får følelsen av å dra tilbake i tiden når du kommer til dette landet, som er fullt av arkitektur fra middelalderen og moderne kunst.