Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Praha

Leiebil Praha

Bilutleie Praha – Enten du skal på weekendtur eller en lenger ferie til Praha, kan det være veldig praktisk å ha tilgang til leiebil. Praha er en veldig populær by å reise til for norske turister, og med en leiebil i Praha er det mye enklere å utforske utkantene av denne fantastisk vakre byen.

Når du har bestemt deg for å leie bil i Praha, blir det neste spørsmålet hvor du kan få tak i en bra leiebil til en gunstig penge. Det er her søkeverktøyet til Expedia kommer inn. Det hjelper deg med å finne en billig leiebil i Praha på en enkel måte – så du kan bruke feriepengene dine på morsomme opplevelser i stedet!

Turen til Praha

Når man skal reise såpass langt som til Praha, er det fly som er den beste løsningen. Det er mange billige flybilletter til Praha å finne her hos Expedia, og flyplassen du lander på er Václav Havel lufthavn. Denne flyplassen ligger et lite stykke utenfor sentrum, noe som gjør det ekstra greit å ha leiebil i Praha. Hos Expedia kan du leie en bil som du henter på flyplassen, for deretter å kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Praha – mer praktisk enn det blir det ikke!

Hvilken leiebil skal du velge?

Det kan være lurt å tenke litt over hvilken leiebil du velger. Er det bare du og kjæresten som er på ferie i Praha, kan det være greit med en minibil, siden det er lettere både å parkere og manøvrere en såpass liten bil. Praha er en gammel by, så i selve sentrum kan gatene være ganske trange, spesielt i den gamle bydelen. Reiser du derimot med hele familien, bør du prioritere en større bil, som en mellomstor bil eller stasjonsvogn. Uansett hvilken bil du bestemmer deg for, er du sikret gode priser på leiebilen hos Expedia.

Kjør til byens flotte parker

Praha er kjent for å ha mange fantastiske parker, og de aller største ligger naturlig nok ikke midt i sentrum. Med leiebil kan du pakke med deg det du trenger til en piknik og kjøre til den store parken Přírodní park Šárka-Lysolaje, for deretter å nyte en fantastiske dag på en av de mange plenene som bader i sollys.

Attraksjoner i Praha

Det kan være greit å vite litt mer om hvilke attraksjoner du bare få med deg første gang du besøker Praha. Start med en tur til byens fantastiske slott, som er Prahas fremste turistattraksjon og Europas største middelalderslott. Slottsområdet er stort, og på området finner du St. Vituskatedralen, Nasjonalgalleriet, Presidentpalasset, Det gamle kongelige palass, forskjellige borggårder og Militærhistorisk museum. Byens astronomiske klokke er en annen kjent attraksjon, og dette flotte uret er en del av det gamle rådhuset. Karlsbroen tar deg over elven Vltava til gamlebyen, og er et fantastisk skue i seg selv. Den er utsmykket med skulpturer i barokkstil, og på broen finner du i tillegg mange gatekunstnere.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Praha

Hva er den beste prisen på leiebil i Praha?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Praha .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Praha?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Praha er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Praha?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Praha?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Praha

Utforsk Praha med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!