Bilutleie i Praha

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Praha

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Praha

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Praha
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Praha per dag?
Finn din egen vei i Praha med leiebilpriser fra per dag denne uken. Med priser som dette er det ikke vanskelig å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Praha (PRG-Vaclav Havel)?
Praha (PRG-Vaclav Havel) har mange alternativer bare et kort stykke unna. Sjekk tilbudene fra Alamo, NÜ Car Rentals, Dollar, Thrifty Car Rental og Enterprise.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Praha?
Du får antagelig full tilbakebetaling av bestillingen din hvis du informerte oss minimum seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Du kan se gjennom avbestillingsreglene for mer detaljert informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Praha?
Mange besøkende går for biler i økonomiklassen i Praha. Bilister liker dem fordi de er drivstoffeffektive og rimelige. Størrelsen gjør dem dessuten perfekte for å kjøre i byer der gatene er smale og parkering kan være en utfordring. Men valgmulighetene stopper ikke der, for du kan også velge kompakte, mellomstore og store biler. Uansett om du holder deg i Praha eller kjører videre, har vi en bil som passer din stil.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Praha?
Hvis du kjører selv, er det lett som en plett å oppleve ting i det omkringliggende området. Praha er et bra startsted, men det er mye mer å se og gjøre. Lei en bil, sleng bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse flotte stedene:

  • Liberec har et vell av attraksjoner og ligger ca. 90 km fra Praha. Første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Centrum Babylon Liberec, et av byens største høydepunkter.
  • I Karlovy Vary, ca. 110 km unna, er det også mye å se og gjøre. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Mill Colonnade er vårt førstevalg.
  • Etter flere timer bak rattet kan du nyte litt frisk luft ved Lysá hora, som ligger rundt 300 km fra Praha.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Praha hos Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Kombiner bestillingen av leiebil i Praha med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hva trenger jeg for å leie bil i Praha?
To ting: gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Mange leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Sjekk kravene i avtalen for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Praha?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en rimelig leiebil i Praha . Den nest laveste var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Praha?
Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille en bil som passer for deg. Uansett om du holder deg i Praha eller skal kjøre litt rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en billig penge.
Hvor kan jeg leie bil i Praha hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til leiebilselskapet i Praha er. Hvis du er under 25 år, krever noen leverandører ekstra betaling. Det er best å vite dette på forhånd, så du vet hvor mye du må betale. Hvert bilutleiebyrå har sine egne retningslinjer for yngre sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Praha?
Først bør du bestemme deg for bilklasse, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer for deg.