Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Praha

Leiebil Praha

Bilutleie Praha – Enten du skal på weekendtur eller en lenger ferie til Praha, kan det være veldig praktisk å ha tilgang til leiebil. Praha er en veldig populær by å reise til for norske turister, og med en leiebil i Praha er det mye enklere å utforske utkantene av denne fantastisk vakre byen.

Når du har bestemt deg for å leie bil i Praha, blir det neste spørsmålet hvor du kan få tak i en bra leiebil til en gunstig penge. Det er her søkeverktøyet til Expedia kommer inn. Det hjelper deg med å finne en billig leiebil i Praha på en enkel måte – så du kan bruke feriepengene dine på morsomme opplevelser i stedet!

Turen til Praha

Når man skal reise såpass langt som til Praha, er det fly som er den beste løsningen. Det er mange billige flybilletter til Praha å finne her hos Expedia, og flyplassen du lander på er Václav Havel lufthavn. Denne flyplassen ligger et lite stykke utenfor sentrum, noe som gjør det ekstra greit å ha leiebil i Praha. Hos Expedia kan du leie en bil som du henter på flyplassen, for deretter å kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Praha – mer praktisk enn det blir det ikke!

Hvilken leiebil skal du velge?

Det kan være lurt å tenke litt over hvilken leiebil du velger. Er det bare du og kjæresten som er på ferie i Praha, kan det være greit med en minibil, siden det er lettere både å parkere og manøvrere en såpass liten bil. Praha er en gammel by, så i selve sentrum kan gatene være ganske trange, spesielt i den gamle bydelen. Reiser du derimot med hele familien, bør du prioritere en større bil, som en mellomstor bil eller stasjonsvogn. Uansett hvilken bil du bestemmer deg for, er du sikret gode priser på leiebilen hos Expedia.

Kjør til byens flotte parker

Praha er kjent for å ha mange fantastiske parker, og de aller største ligger naturlig nok ikke midt i sentrum. Med leiebil kan du pakke med deg det du trenger til en piknik og kjøre til den store parken Přírodní park Šárka-Lysolaje, for deretter å nyte en fantastiske dag på en av de mange plenene som bader i sollys.

Attraksjoner i Praha

Det kan være greit å vite litt mer om hvilke attraksjoner du bare få med deg første gang du besøker Praha. Start med en tur til byens fantastiske slott, som er Prahas fremste turistattraksjon og Europas største middelalderslott. Slottsområdet er stort, og på området finner du St. Vituskatedralen, Nasjonalgalleriet, Presidentpalasset, Det gamle kongelige palass, forskjellige borggårder og Militærhistorisk museum. Byens astronomiske klokke er en annen kjent attraksjon, og dette flotte uret er en del av det gamle rådhuset. Karlsbroen tar deg over elven Vltava til gamlebyen, og er et fantastisk skue i seg selv. Den er utsmykket med skulpturer i barokkstil, og på broen finner du i tillegg mange gatekunstnere.

Utforsk Praha

Utforsk Praha med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!