Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Oslo vinterpark

Kjør på ski i perfekt preparerte løyper og se våghalser i superpipen i denne vinterparken, som ligger på Tryvannshøgda utenfor sentrum av byen.. Den relativt korte avstanden til sentrum gjør parken perfekt for selv et dagsbesøk under en weekendtur til Oslo.

Oslo vinterpark er ikke bare populær blant besøkende. Byens befolkning tar også parken flittig i bruk, spesielt i helger og ferier. Uansett hva slags nivå du er på, har vinterparken har et stort utvalg forskjellige løyper og terrengparker. Parkens superpipe med internasjonale mål er den eneste i sitt slag i Europa som er åpen for allmennheten. Besøk Oslo vinterpark i løpet av ferien din for å kombinere byliv med alpint-moro.

Den svartmerkede Wyllerløypa er anleggets bratteste og mest utfordrende, men hvis du er nybegynner anbefales det heller at du starter i en av de grønne eller blå løypene, som er litt enklere. Skiskolen på anlegget gir opplæring i skikjøring og snowboarding til både grupper og enkeltindivider. Etterpå kan du prøve deg i begynnerområdet sammen med instrukturen din, eller utforske en av de andre løypene i parken.

I terrengparkene kan du øve deg på freestylekjøring eller jobbe med snowboardteknikken. Terrengparkene er inndelt i lett og middels nivå, og har mange forskjellige ramper, hopp, rails og bokser. Besøk halfpipen for å lære deg nye triks, eller ta turen til superpipen og finn ut hvor modig du egentlig er.

Når du besøker Tryvann er det heller ikke langt til Holmenkollbakken, som i seg selv er verdt et besøk. Har du muligheten, så anbefales det å dra dit når det arrangeres internasjonale hopprenn.

Hvis du ikke har med eget skiutstyr, har Oslo vinterpark også skiutleie, med et stort utvalg ski, snowboard og skøyter. Etter at du har kjørt en stund, kan du besøke en av kafeene eller bakeriet i parken og slappe av litt med varm kaffe eller kakao, og kanskje også en matbit.

Del dagen mellom byen og skiløypene. Alle løypene i Oslo vinterpark har flomlys, og heisene er i drift til sent på kvelden, så her kan du kjøre også etter mørkets frembrudd.

Det er lett å komme seg til Oslo vinterpark med bil, men det er nesten like enkelt å ta buss eller t-bane. De store løypene ligger omtrent 15 minutters gange eller en kort busstur fra Voksenkollen t-banestasjon. Du kan også ta offentlig transport til sentrum av parken, som ligger i bunnen av Wyllerløypa. Parken holder åpent fra desember til april.

Kombiner en reise til Oslo med et besøk i Oslo vinterpark, og opplev de forskjellige aktivitetene parken har å tilby. Ta en storbyferie i Oslo og utforsk byens museer, konserter og vintersportstilbud.


Guide til Oslo vinterpark


De beste hotelltilbudene i Oslo vinterpark

Vis alle de 323 overnattingsstedene i Oslo vinterpark
Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Vinterpark
Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Vinterpark

Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Vinterpark

Voksenkollveien, 126a, Oslo, Oslo
   
  0.0 av 5.0 Stjerner

  Dette feriehjemmet for romantiske reiser ligger i Holmenkollen og 2 kilometer unna Tryvannstårnet og Oslo vinterpark. Holmenkollbakken ligger 3 kilometer unna. Voksenkollen t-banestasjon og Voksenkollen t-banestasjon ligger fem minutters gange unna.

  Lysebu Hotel 1 595 kr
  Lysebu Hotel

  Lysebu Hotel

  Lysebuveien 12, Oslo
    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet med en historisk profil ligger i Holmenkollen og 2 kilometer unna Tryvannstårnet og Oslo vinterpark. Holmenkollbakken ligger 2,7 kilometer unna. Voksenkollen t-banestasjon ligger 8 minutters gange unna og Voksenkollen t-banestasjon ligger 9 minutters gange unna.

   Voksenaasen 1 269 kr
   Voksenaasen

   Voksenaasen

   Ullveien 4, Oslo
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet, som har forbindelser til konferansesenteret, befinner seg rett ved skiløypene i Holmenkollen og 3 kilometer unna Korketrekkeren, Oslo vinterpark og Holmenkollbakken. Dessuten ligger Holmenkollen skimuseum og Tryvannstårnet kun 2 kilometer unna. Voksenkollen t-banestasjon ligger 6 minutters gange unna og Voksenkollen t-banestasjon ligger 6 minutters gange unna.

    Soria Moria Hotell
    Soria Moria Hotell

    Soria Moria Hotell

    Voksenkollveien 60, Oslo
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger i Holmenkollen og 3 kilometer unna Korketrekkeren, Oslo vinterpark og Holmenkollbakken. Dessuten ligger Holmenkollen skimuseum og Tryvannstårnet kun 3 kilometer unna. Voksenkollen t-banestasjon ligger 13 minutters gange unna og Voksenkollen t-banestasjon ligger 13 minutters gange unna.

     Scandic Holmenkollen Park
     Scandic Holmenkollen Park

     Scandic Holmenkollen Park

     Kongeveien 26, Oslo
       
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet med et spa ligger i Holmenkollen og 2 kilometer unna Holmenkollen skimuseum og Holmenkollbakken. Oslo vinterpark ligger 3,5 kilometer unna. Holmenkollen stasjon ligger 6 minutters gange unna og Holmenkollen t-banestasjon ligger 8 minutters gange unna.

      Bogstad Camping 1 425 kr
      Bogstad Camping

      Bogstad Camping

      Ankerveien 117, Oslo
        
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Denne ferieparken med golfmuligheter ligger i Holmenkollen, 2,6 kilometer unna Holmenkollbakken og 5 kilometer unna Oslo vinterpark. Dessuten ligger Holmenkollen skimuseum og Øvrevoll Galoppbane kun 5 kilometer unna. Voksenlia stasjon ligger 21 minutters gange unna og Voksenlia t-banestasjon ligger 22 minutters gange unna.

       Scandic Olympiatoppen Sportshotel 1 031 kr
       Scandic Olympiatoppen Sportshotel

       Scandic Olympiatoppen Sportshotel

       Sognsveien 228, Oslo
         
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet ved stranden ligger i Oslo, 2,7 kilometer unna Ullevaal stadion og 3,8 kilometer unna Universitetet i Oslo. Dessuten ligger Norsk vitenskapsmuseum og Ris kirke kun 5 kilometer unna. Sognsvann t-banestasjon ligger to minutters gange unna, og Sognsvann t-banestasjon ligger 2 minutters gange unna.

        Thon Hotel Ullevaal Stadion 1 043 kr
        Thon Hotel Ullevaal Stadion

        Thon Hotel Ullevaal Stadion

        Sognsveien 77c, Oslo
          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ligger i Oslo og 2 kilometer unna Ullevaal stadion og Universitetet i Oslo. Dessuten ligger Det kongelige slott og Nobel-senteret kun 5 kilometer unna. Ullevål stadion t-banestasjon ligger bare 5 minutters gange unna og Ullevål stadion t-banestasjon ligger 5 minutters gange unna.