Holmenkollen

Oslo
Oslo vinterpark som viser snø og skikjøring i tillegg til en mann

Med en av Oslos beste utsikter, et friluftsliv man bare kan drømme om og restauranter og overnattingssteder i verdensklasse, er Holmenkollen i en klasse for seg.

Som en av de vakreste forstedene til Oslo, er det lett å avskrive Holmenkollen som bare et av de mange stedene man kan bo i for en rimelig penge når man er på storbyferie i hovedstaden. Men dette er uten tvil en destinasjon i seg selv, med et veldig stort utvalg av aktiviteter og attraksjoner. Uten å ta en eneste tur til sentrum av Oslo, kan du lett gjennomføre en weekendtur til Holmenkollen uten å gå tom for ting å finne på.

Begynn med å reise til Holmenkollens aller mest kjente turistattraksjon, Holmenkollbakken og det omkringliggende skianlegget som er blant både bydelens og landets kjæreste sportsarenaer. Men det er langt ifra den eneste: Her bugner det over av muligheter for en rekke morsomme aktiviteter med ski på beina. Er du av typen som gjerne spenner på alpinutstyret, kan du hygge deg i Tryvann Vinterpark, som kan skilte med 14 forskjellige nedfarter og 7 forskjellige måter å komme til toppen.

I skogen som omkranser Holmenkollen på tre kanter, finner du et løypenett som er velholdt og usedvanlig omfattende. Få byer i verden kan skilte med en så rik naturtilgang som Oslo, og Holmenkollen er den naturlige innfallsport, sommer som vinter. Kommer du i sommerhalvåret, er Nordmarka likeså innbydende og tilgjengelig til fots som til sykkel, og du finner alt fra krevende, myrlendt og kupert terreng til åpne, lyse skogsbilveier der barnevognen lett kommer fram.

Hvis været ikke svarer til forventningene finner du mange spennende innendørsaktiviteter også. Hva med en tur på Skimuseet, dypt inne i fjellet under hoppbakken? En tur opp i tårnet av bakken er naturligvis inkludert i omvisningen hvis du vil. Ellers er det vakre Holmenkollen kapell, bygget i 1996 med inspirasjon av stavkirkene, vel verdt et besøk. Og dersom du allikevel ikke klarer å finne på mer, er Oslo sentrum bare en 20 minutters T-banetur unna.

Få steder viser Oslo og Norges mangfold og historie på en bedre og mer gjennomført måte enn Holmenkollen. En ferie her passer for liten og stor, og bydelen har aktiviteter for alle lommebøker, ferdighetsnivåer og interesser.


Populære steder å besøke i Holmenkollen

Populære aktiviteter i Holmenkollen


De mest populære hotellene i Holmenkollen

Voksenasen Hotell, BW Signature Collection
Voksenasen Hotell, BW Signature Collection
4 out of 5
Ullveien 4, Oslo
Prisen er 1 355 kr per natt fra 22. nov. til 22. nov.
Dette hotellet, som har forbindelser til konferansesenteret, befinner seg rett ved skiløypene i Holmenkollen og 2 kilometer unna Korketrekkeren, Oslo vinterpark ...
4.1/5 Very Good! (547 anmeldelser)
"Helt ok hotellrom, men virket ikke som det var gjort så mye oppussing på 20 år"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Voksenasen Hotell, BW Signature Collection
Soria Moria Hotell
Soria Moria Hotell
4 out of 5
Voksenkollveien 60, Oslo
Prisen er 1 678 kr per natt fra 23. okt. til 23. okt.
Dette hotellet ligger i Holmenkollen og 2 kilometer unna Korketrekkeren, Holmenkollen kapell og Holmenkollen skimuseum. Dessuten ligger Oslo vinterpark og Holmenkollbakken ...
4.3/5 Excellent! (602 anmeldelser)
Soria moria
"Bra rom hyggelig betjening, men litt slitsomt at det nesten kun er utenlandsk betjening. Men ikke fornøyd med restauranten. Noe mat var bra, veldig mye spesielt istedenfor at det enkle er det beste! Feks, Rispasta til bolognaise var IKKE bra!!"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

Soria Moria Hotell
Lysebu Hotel
Lysebu Hotel
4 out of 5
Lysebuveien 12, Oslo
Prisen er 1 530 kr per natt fra 14. nov. til 14. nov.
Dette hotellet ligger rett ved skiløypene på fjellet, i Holmenkollen, og 2 kilometer unna Oslo vinterpark og Korketrekkeren. I tillegg finnes det muligheter ...
4.6/5 Wonderful! (340 anmeldelser)
En perle på Oslos tak.
"Veldig tiltalende sted. Super beliggenhet, god atmosfære hele veien. Fin mottakelse og oppfølging gjennom hele oppholder. Rolig og behagelig, anbefales virkelig."

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2020

Lysebu Hotel
Scandic Holmenkollen Park
Scandic Holmenkollen Park
4 out of 5
Kongeveien 26, Oslo
Dette hotellet med et spa ligger i Holmenkollen og 15 minutters gange unna Holmenkollbakken, Holmenkollen skimuseum og Holmenkollen kapell. Dessuten ligger Korketrekkeren ...
4.1/5 Very Good! (991 anmeldelser)
"Trivelig atmosfære med veldig hyggelig personalet. Unik utsikt med gode attraksjoner i nærheten. Ved besøk i badeområdet og garderoben, opplevde vi dette som veldig utrivelig og lite. I tillegg var det altfor kaldt, slik at vi ikke kunne bade i mer enn kort stund. Jaquzzien var ikke på og kunne heller ..."

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

Hent priser
Scandic Holmenkollen Park
Topcamp Bogstad - Oslo
Topcamp Bogstad - Oslo
3 out of 5
Ankerveien 117, Oslo
Fullt refunderbart
Prisen er 2 031 kr per natt fra 26. okt. til 26. okt.
Denne ferieparken, som ligger ved siden av en golfbane, befinner seg rett ved skiløypene i Holmenkollen og 3 kilometer unna Holmenkollbakken og Holmenkollen ...
4/5 Very Good! (3 anmeldelser)
"Storbil oversiktlig campingplass. Fin hytte, godt isolert. Kunne gjerne vært mer lys ute, totalt mørkt på kveldene. Hyggelig innsjekking."

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2020

Topcamp Bogstad - Oslo
Hus i Oslo nær Holmenkollen SkiJump og Tryvann vinterpark
Hus i Oslo nær Holmenkollen SkiJump og Tryvann vinterpark
Voksenkollveien, 126a, Oslo, Oslo
Dette feriehjemmet, som ligger på fjellet, befinner seg rett ved skiløypene i Holmenkollen og 2 kilometer unna Oslo vinterpark og Korketrekkeren. I tillegg finnes ...
Hent priser
Hus i Oslo nær Holmenkollen SkiJump og Tryvann vinterpark
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i HolmenkollenHolmenkollen

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: