HolmenkollenOslo

Bilde av Oslo vinterpark som viser snø og skikjøring i tillegg til en mann

Opplev det avslappende områder Holmenkollen. Her finner du skoger og spisesteder. I tillegg kan du se populære severdigheter som Holmenkollbakken og Holmenkollen skimuseum.

De mest populære hotellene i Holmenkollen

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Scandic Holmenkollen Park
Scandic Holmenkollen Park
4 out of 5
Kongeveien 26, Oslo
1 034 kr
per natt
4. jan.–5. jan.

Dette hotellet ligger i Holmenkollen og 15 minutters gange unna Holmenkollbakken og Holmenkollen skimuseum. Oslo vinterpark ligger 3,5 kilometer unna. Holmenkollen ...

4.2/5Veldig bra! (1,122 anmeldelser)
Toppen av Oslo

"Flott hotel, med gammel stil. Hyggelige omgivelser."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Scandic Holmenkollen Park
Lysebu Hotel
Lysebu Hotel
4 out of 5
Lysebuveien 12, Oslo
1 450 kr
per natt
7. jan.–8. jan.

Dette hotellet med en historisk profil ligger i Holmenkollen og 2 kilometer unna Tryvannstårnet og Oslo vinterpark. Dessuten ligger Holmenkollen skimuseum og ...

4.6/5Fantastisk! (309 anmeldelser)
Bra og landelig.

"Moderne konferansehotell i delvis historiske lokaler som ligger landelig til. Litt dumt at det tar 10 min å gå til t-bane og deretter 30 minutter med bane til byen. Også litt dumt at det er sen innsjekk (15) og tidlig utsjekk (11) siden det ofte er da man kan slappe av på stedet, bruke svømmebasseng, ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2019

Lysebu Hotel
Soria Moria Hotell
Soria Moria Hotell
4 out of 5
Voksenkollveien 60, Oslo
1 550 kr
per natt
13. des.–14. des.

Dette hotellet ligger i Holmenkollen og 2 kilometer unna Korketrekkeren og Holmenkollen skimuseum. Dessuten ligger Holmenkollbakken og Oslo vinterpark kun 3 ...

4.3/5Utmerket! (555 anmeldelser)

"Et annerledes og spesielt sted utenfor Oslo, med en fantastisk utsikt dersom været er ok. Hvis man gikk fra Voksenkollen trikkestasjon kunne skiltingen ha vært mye bedre, så ingen skilter i det hele tatt. Veistrekningen var litt "øde" samtidig som det var husbebyggelse. Nydelig middag med veldig ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Soria Moria Hotell
Voksenaasen
Voksenaasen
4 out of 5
Ullveien 4, Oslo
1 269 kr
per natt
13. des.–14. des.

Dette hotellet ligger rett ved skiløypene på fjellet, i Holmenkollen, og 2 kilometer unna Korketrekkeren, Holmenkollen skimuseum og Oslo vinterpark. Holmenkollbakken ...

4.1/5Veldig bra! (525 anmeldelser)
Voksenaasen

"Nydelig presentert frokost med godt utvalg og fantastisk utsikt. Veldig hyggelig og hjelpsom service i resepsjon. Rommet var litt i det enkleste laget og litt lite - men jeg sov likevel godt. Hotellet lå litt utenom allfarvei så litt lite praktisk for meg, men sikkert flott hvis du har tid til å ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Voksenaasen
Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Vinterpark
Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Vinterpark
Voksenkollveien, 126a, Oslo, Oslo

Dette feriehjemmet, som ligger på fjellet, befinner seg rett ved skiløypene i Holmenkollen og 2 kilometer unna Tryvannstårnet og Oslo vinterpark. I tillegg finnes ...

Hus i Oslo nær Holmenkollen Skijump og Tryvann Vinterpark
Citybox Oslo
Citybox Oslo
3 out of 5
Prinsensgate 6, Oslo
610 kr
per natt
19. des.–20. des.

Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Oslo, få skritt unna Cinemateket og Oslo domkirke. Dessuten ligger Småflaskemuseet og Norsk ...

4/5Veldig bra! (2,697 anmeldelser)

"Rimelig og sentralt. Minuset må være ingen tv på rommet. Men trenger man egentlig det?"…"

Anmeldelse skrevet 10. des. 2019

Citybox Oslo

Populære severdigheter i Holmenkollen

Holmenkollbakken
Bilde av Holmenkollbakken
trover-bilde tatt av alusoare.com

Holmenkollbakken

4/5(19 anmeldelser)

Få med deg et arrangement ved Holmenkollbakken under turen til Oslo. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Holmenkollen skimuseum
Bilde av Holmenkollen skimuseum
trover-bilde tatt av Sare Szeto

Holmenkollen skimuseum

4.5/5(3 anmeldelser)

Gå gjennom de ulike interessante utstillingene ved Holmenkollen skimuseum, et populært museum i Oslo. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Oslo vinterpark
Bilde av Oslo vinterpark

Oslo vinterpark

3.5/5(6 anmeldelser)

Stå ned bakkene ved Oslo vinterpark, et populært skiområde i Oslo. Dette fotgjengervennlige området er kjent for sine mange restauranter og har interessante museer du også bør oppleve.

Operahuset i Oslo
Bilde av Operahuset i Oslo

Operahuset i Oslo

4/5(49 anmeldelser)

Skaff deg billetter til et show på Operahuset i Oslo, et populært teater i Oslo. Området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Vikingskipshuset
Bilde av Vikingskipshuset

Vikingskipshuset

4.5/5(22 anmeldelser)

Gå gjennom de ulike spennende utstillingene ved Vikingskipshuset, et godt besøkt museum i Oslo. Dette kulturelle området har interessante museer og teatre du bør oppleve.

Munch-museet
Bilde av Munch-museet
trover-bilde tatt av Sérgio Veludo

Munch-museet

3.5/5(19 anmeldelser)

Gå gjennom de ulike interessante utstillingene ved Munch-museet, et populært museum i Oslo. Dette kulturelle området har interessante museer og kunst du bør oppleve.

Toppaktiviteter i Holmenkollen

Oslo Pass
Bilde av Oslo Pass

Oslo Pass

445 kr

Oslo er en by i stadig utvikling. Du kan lære om byens historie i Akershus festning fra middelalderen, og samtidig kan du se store byggeprosjekter i «Barcode», som ligger i Bjørvika. Oslofjorden, de urbane områdene og de omkringliggende skogene kjennetegner denne unike byen – i tillegg til kontrastene.

Oslo Panoramatur – Holmenkollen og Vigelandsparken
Bilde av Oslo Panoramatur – Holmenkollen og Vigelandsparken

Oslo Panoramatur – Holmenkollen og Vigelandsparken

300 kr

Hvis du har begrenset med tid, vil denne turen i Oslo være den ideelle måten å se det beste av hva byen har å tilby. Se de viktigste landemerkene i sentrum av byen, ta et bilde av den fantastiske Holmenkollbakken, og beundre de flotte kunstverkene til Gustav Vigeland.

Oslo Discovery Tour med sertifiserte guider og moderne busser
Bilde av Oslo Discovery Tour med sertifiserte guider og moderne busser

Oslo Discovery Tour med sertifiserte guider og moderne busser

450 kr

Dra ut på en premium-tur til Oslo som omfatter de største attraksjonene i Norges hovedstad, en profesjonell lokal guide og transport i moderne buss.

Andre områder i Oslo

Skøyen
Skøyen, Oslo, Norge

Skøyen

Kjent for Museer, Gåturer, Rafting

Interessante museer er bare én av grunnene til å dra til Skøyen. Vil du se kjente severdigheter som Vigelandsparken og Vigeland-museet, er det bare å hoppe på metroen på Skøyen trikkeholdeplass eller Thune trikkeholdeplass. .

Majorstua
Majorstua, Oslo, Norge

Majorstua

Kjent for Kafeer, Shopping, Museer

3/5(5 anmeldelser)

Det er mye å utforske i Majorstua, blant annet spennende butikker og god mat. Du bør også få med deg populære attraksjoner som Frognerparken og Vigelandsparken, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Vigelandsparken holdeplass eller Frogner stadion stasjon.

Bislett
Bislett, Oslo, Norge
trover-bilde tatt av Lydia Chiorino

Bislett

Kjent for Kirker, Katedraler, Bibliotek

Hyggelige kaféer og nydelige kirker er bare noe av det som trekker folk til Bislett. Du bør også få med deg severdigheter som Norsk veterinærmedisinsk museum og Lovisenberg kirke, og for å komme deg rundt i området er det bare å hoppe på metroen fra Stensgata trikkeholdeplass eller Adamstuen trikkeholdeplass.

St. Hanshaugen
St. Hanshaugen, Oslo, Norge
trover-bilde tatt av David 'n' Neil Wildman-Whitten

St. Hanshaugen

Kjent for Kirker, Skyskrapere, Shopping

4/5(21 anmeldelser)

St. Hanshaugen kan blant annet friste med god mat, og tar du metroen fra Stensgata trikkeholdeplass eller Bislett holdeplass kan du få med deg severdigheter som Bislett stadion.

Skillebekk
Skillebekk, Oslo, Norge
trover-bilde tatt av Travel with all senses

Skillebekk

Kjent for Vennlige folk, Middag, Gåturer

4/5(1 anmeldelse)

Skillebekk kan friste med blant annet god mat. Du bør også ta turen til Nasjonalbiblioteket, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Skarpsno trikkeholdeplass eller Skillebekk trikkeholdeplass.

Frogner
Oslo som inkluderer utendørs kunst

Frogner

Kjent for Museer, Kafeer, Tur

4.5/5(15 anmeldelser)

Spennende museer, hyggelige kaféer og spennende butikker er bare noe av det som trekker folk til Frogner. Mens du er her, bør du også få med deg Aker brygge og Vigeland-museet, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Skillebekk trikkeholdeplass eller Skarpsno trikkeholdeplass.