Holmenkollen

Oslo
Oslo vinterpark som viser snø og skikjøring i tillegg til en mann
Med en av Oslos beste utsikter, et friluftsliv man bare kan drømme om og restauranter og overnattingssteder i verdensklasse, er Holmenkollen i en klasse for seg.

Som en av de vakreste forstedene til Oslo, er det lett å avskrive Holmenkollen som bare et av de mange stedene man kan bo i for en rimelig penge når man er på storbyferie i hovedstaden. Men dette er uten tvil en destinasjon i seg selv, med et veldig stort utvalg av aktiviteter og attraksjoner. Uten å ta en eneste tur til sentrum av Oslo, kan du lett gjennomføre en weekendtur til Holmenkollen uten å gå tom for ting å finne på.

Begynn med å reise til Holmenkollens aller mest kjente turistattraksjon, Holmenkollbakken og det omkringliggende skianlegget som er blant både bydelens og landets kjæreste sportsarenaer. Men det er langt ifra den eneste: Her bugner det over av muligheter for en rekke morsomme aktiviteter med ski på beina. Er du av typen som gjerne spenner på alpinutstyret, kan du hygge deg i Tryvann Vinterpark, som kan skilte med 14 forskjellige nedfarter og 7 forskjellige måter å komme til toppen.

I skogen som omkranser Holmenkollen på tre kanter, finner du et løypenett som er velholdt og usedvanlig omfattende. Få byer i verden kan skilte med en så rik naturtilgang som Oslo, og Holmenkollen er den naturlige innfallsport, sommer som vinter. Kommer du i sommerhalvåret, er Nordmarka likeså innbydende og tilgjengelig til fots som til sykkel, og du finner alt fra krevende, myrlendt og kupert terreng til åpne, lyse skogsbilveier der barnevognen lett kommer fram.

Hvis været ikke svarer til forventningene finner du mange spennende innendørsaktiviteter også. Hva med en tur på Skimuseet, dypt inne i fjellet under hoppbakken? En tur opp i tårnet av bakken er naturligvis inkludert i omvisningen hvis du vil. Ellers er det vakre Holmenkollen kapell, bygget i 1996 med inspirasjon av stavkirkene, vel verdt et besøk. Og dersom du allikevel ikke klarer å finne på mer, er Oslo sentrum bare en 20 minutters T-banetur unna.

Få steder viser Oslo og Norges mangfold og historie på en bedre og mer gjennomført måte enn Holmenkollen. En ferie her passer for liten og stor, og bydelen har aktiviteter for alle lommebøker, ferdighetsnivåer og interesser.


Populære steder å besøke


De mest populære hotellene i Holmenkollen

Voksenasen Hotell, BW Signature Collection
Voksenasen Hotell, BW Signature Collection
4 out of 5
Ullveien 4, Oslo
Prisen er 1 316 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
1 316 kr
per natt
6. okt.–7. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med skimuligheter i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi ...
8,2/10 Very Good! (538 anmeldelser)
Flott beliggenhet
"Hyggelig hotel i skogen med flott utsikt. Veldig lytt fra gang og siderom. Ingen varme på badet, og det tok lang tid før vannet ble varmt."

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2023

Voksenasen Hotell, BW Signature Collection
Scandic Holmenkollen Park
Scandic Holmenkollen Park
4 out of 5
Kongeveien 26, Oslo
Prisen er 1 497 kr per natt fra 28. okt. til 29. okt.
1 497 kr
per natt
28. okt.–29. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), 2 restauranter ...
8,2/10 Very Good! (1 001 anmeldelser)
Service i høysetet!
"Vi måtte dessverre si fra om dårlig renhold på to rom. Det var ikke Scandic Holmenkollen- standard. Veldig synd, da renhold er utrolig viktig, og det enkleste å levere til topp score på. Men; opplevelsen ved måten dette ble imøtekommet og håndtert, var helt fantastisk. Profesjonelt på beste nivå ..."

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2023

Scandic Holmenkollen Park
Soria Moria Hotell
Soria Moria Hotell
4 out of 5
Voksenkollveien 60, Oslo
Prisen er 1 395 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
1 395 kr
per natt
7. okt.–8. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost ...
8,6/10 Excellent! (798 anmeldelser)
Hyggelig opphpld
"Rent og fresht bade på rom og i fellesområder"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2023

Soria Moria Hotell
Topcamp Bogstad - Oslo
Topcamp Bogstad - Oslo
3 out of 5
Ankerveien 117, Oslo
Prisen er 1 753 kr per natt fra 12. okt. til 13. okt.
1 753 kr
per natt
12. okt.–13. okt.
Hvis du bor i denne ferieparken med skimuligheter i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), parkering ...
8,2/10 Very Good! (49 anmeldelser)
Renhold
"Det var ikke rent under sengene og listene var møkkete. Lette etter noe, derfor så jeg det. Dørhåndtak var vanskelig å få at. Ellers alt bra, flotte sanitæranlegg og flott plass 😊"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2023

Topcamp Bogstad - Oslo
Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub
4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er 2 037 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
2 037 kr
per natt
5. nov.–6. nov.
Hvis du bor på dette hotellet i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og 2 ...
8,6/10 Excellent! (1 831 anmeldelser)
"Flott korttidsopphold og som vanlig høy kvalitet og god standard på rommet. Sannsynligvis et av Norges beste hoteller"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2023

Clarion Hotel The Hub
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
4 out of 5
Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
Prisen er 1 655 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
1 655 kr
per natt
5. nov.–6. nov.
Hvis du bor på dette hotellet med miljøsertifisering i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: wi-fi (inkludert), 2 ...
8,6/10 Excellent! (1 887 anmeldelser)
"Flott opphold, fine fasiliteter og veldig rent og delikat. Litt heseblesende med frokost i helga pga mye folk og 30 min tildelt tid."

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2023

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i HolmenkollenHolmenkollen

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: