Ferieboliger i Nordkapp

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Nordkapp

Nordkapp Camping
2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp, 9751
Du kan bo på denne campingplassen under turen til Nordkapp. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en tjeneste for matvareinnkjøp (inkludert). ...
4/5 Very Good! (146 anmeldelser)
Tommel opp
"Fikk et flott rom med bad i flotte omgivelser"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2022

Nordkapp Camping
Beautiful Home in Repvåg With Wifi and 3 Bedrooms
Repvåg 45, Nordkapp, Troms og Finnmark, 9768
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Nordkapp. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en hage. Les anmeldelser fra gjester ...
Beautiful Home in Repvåg With Wifi and 3 Bedrooms
3 roms overnatting i Repvåg
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Nordkapp. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en hage. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
3 roms overnatting i Repvåg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Nordkapp
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Nordkapp du kanskje er interessert i

The View Hotel

The View Hotel

3 out of 5
12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark, 9750
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
The View Hotel
Scandic Nordkapp

Scandic Nordkapp

2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp, 9750
Scandic Nordkapp
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 615 kr for en feriebolig i , og opptil 1 615 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Nordkapp?

Ja, vi har ferieboliger nær de mest kjente attraksjonene i Nordkapp. Du kan også velge et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du vil ha et sted hvor du bare kan slappe av. Mange av turistene i Nordkapp snakker varmt om havnen. Sørg også for å sette av tid til kaffebarene og fjellene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Nordkapp kan tilby?

Beautiful Home in Repvåg With Wifi and 3 Bedrooms: Denne ferieboligen i Nordkapp ligger i landlige omgivelser og tilbyr en hage, muligheter for klesvask og inkludert wi-fi for at du skal få maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 3 soverom, i tillegg til et kjøkken med kokeplater. Et annet godt valg for reisen din til Nordkapp er 3 soverom innkvartering i Repvåg.

Hvor mange ferieboliger er det i Nordkapp?

Med 3 ferieboliger å velge mellom er Expedia det rette stedet å finne overnattingen din i Nordkapp.

Hva kan jeg finne på i Nordkapp?

North Cape og Knivskjellodden er eksempler på steder der du kan få gode utendørsopplevelser, mens Nordkappmuseet passer fint for de som er kulturelt interesserte. Mens du er her, bør du også få med deg Honningsvåg og Gallery East of the Sun.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Nordkapp?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for noen dager eller et lengre opphold i Nordkapp. Hvis du leier en feriebolig, får du ofte tilgang til fasiliteter som vaskerom og boblebad, så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er fokusert på at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fulle heiser og travle resepsjoner, og slik kan du fortsatt oppleve alt det spennende ved å reise. Du får i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende valg for barnefamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Nordkapp
Expedia-verifiserte anmeldelser