Bilutleie i Nordkapp

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Nordkapp

Bilde tatt av C J West

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Nordkapp

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Nordkapp
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Nordkapp?
Du bør se gjennom bilens avbestillingsregler for å være på den sikre siden, men de aller fleste bestillinger kvalifiserer for full tilbakebetaling hvis du varsler oss minimum seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Nordkapp?
Når du kjører selv, er det lett som en plett å oppleve ting i større deler av regionen. Nordkapp er et godt utgangspunkt, men det er mye mer å se og gjøre. Bestill en leiebil, legg kofferten i bagasjerommet og ta en titt på disse spennende stedene:

  • Omtrent 140 km fra Nordkapp ligger Alta, som er på reiseplanen til mange turister. Med attraksjoner som Nordlyskatedralen mangler det ikke på ting å se og gjøre.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Stabbursnes, rundt 95 km unna. Stabbursdalen nasjonalpark er bare én av mange grunner til at folk fortsetter å komme tilbake til dette stedet.
  • Ingen ferie er komplett uten et besøk til Arktisk-alpin botanisk hage. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger rundt 300 km fra Nordkapp. La skuldrene senke seg, og nyt den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Nordkapp gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å bestille en leiebil. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Nordkapp, og vi jobber hardt for å finne gode priser. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp fordeler og poeng hver gang du bestiller, og du kan spare mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Nordkapp. Bilutleie, hoteller, flyreiser og aktiviteter: Expedia har alt du trenger, samlet på ett sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Nordkapp hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Nordkapp med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Nordkapp?
Sjåfører med gyldig førerkort og som er over 19 år, kan leie bil i Nordkapp. Enkelte leverandører er kanskje villige til å leie ut til sjåfører som er yngre enn 19 år, men de krever da som regel et ekstra gebyr. Finn ut hva aldersgrensen og den ekstra betalingen er, før du reserverer. Det kan også være at unge sjåfører ikke kan bestille alle slags biltyper. Aldersgrensen er ofte høyere for større biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Nordkapp?
Du må regne med å få spørsmål om førerkort og et kredittkort på utleiestedet. Før henting av bilen bør du høre med leiebilselskapet om du trenger noe mer. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Nordkapp?
De to laveste dagsprisene i Nordkapp de siste sju dagene var og . Det er virkelig et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Nordkapp?
Ja, så du trenger ikke å bestille den samme leiebilen på nytt når du er halvveis i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å bestille en bil som du kan bruke så lenge du vil.
Hvor kan jeg leie bil i Nordkapp hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Nordkapp som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Flotte greier! Bare vær klar over at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Nordkapp?
Det kommer an på bilkategorien du ender opp med å velge, alderen din og mange andre faktorer. Sjekk leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du tar et endelig valg.