Tilpasset for -søket ditt:

Strandhotell i London, Storbritannia

Hotell London
London

London: populære strandhotell

London Lodge Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars
1 361 kr

London Lodge Hotel

134-136 Lexham Gardens, London - Kart
 
 
"God beliggenhet"
God beliggenhet i rolig sidegate, nær Earl's Court t-banestasjon med tog til sentrum og Heathrow. Romslig enkeltrom, bra frokost med toast, frukt, div. frokostblandinger, varm frokost mot ekstra betaling. Det eneste negative er mye lyd fra vannrørene.
Anne fra Oslo, Norge
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i London og 2 kilometer unna Holland Park, Museo Nacional …Mer
DoubleTree by Hilton London - Docklands Riverside - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

DoubleTree by Hilton London - Docklands Riverside

265 Rotherhithe Street, London - Kart
 
 
"Fint hotell med utsikt over Themsen og byen."
Fint hotell med bra standard. Barna ble imponert over det store flotte rommet, og tenåringen elsket badet. Utrolig flott med balkong med utsikt over Themsen. Beliggenheten med park rett utenfor døra var var hyggelig. Den ble flittig brukt. Barna fikk tegningshefte å holde på med i forbindelse med måltid. Dette var bra. Behjelpelig personell og god mottagelse. Ettersom vi er 5 personer, byr det på begrensede muligheter, men det var ikke noe problem her.
En reisende
Dette hotellet i London ligger ved Themsen og på den andre siden av elven i forhold til Canary Wharf. Fra Canary Wharf kan du …Mer
Staycity Aparthotels London Heathrow - Hoteller i Hayes
Rating: 4.0 Stars

Staycity Aparthotels London Heathrow

High Point Village, Hayes - Kart
 
 
"Fantastisk hotell og beliggenhet!"
Utrolig god service og komfort på hotellet samt bra beliggenhet nær tog- og busstasjon. Direkte buss til London Heathrow flyplass og kort vei til butikker og restauranter i nærheten av hotellet. Barnevennlig og veldig hyggelig og hjelpsomt personalet. Dette hotellet anbefales på det sterkeste!
Reisende fra London
Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Hayes og 15 kilometer unna Brunel University, Twickenham stadion og Den kongelige …Mer
Novotel London ExCeL - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Novotel London ExCeL

7 Western Gateway, London - Kart
 
 
Rolig og komfortabelt hotell, med kort avstand til offentlig kommunikasjon. Store praktiske rom, flott frokostsal med god atmosfære og godt utvalg i varme og kalde frokostretter, meget hyggelige og hjelpsomme servitører i frokostsalen.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger på strandpromenaden i London og 5 kilometer unna Excel utstillingssenter og Boleyn …Mer

Søk blant 6 hoteller i London


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Hotellmerkenavn

  Færre merkenavn

  Reiseguide: Strandhotell i London

  Strandhotell i London

  Sol og strand er noe de aller fleste nordmenn lengter etter, spesielt om høsten og vinteren. Det å reise til et sted hvor solen ofte skinner, temperaturen kryper godt over 20 grader og stranden er kritthvit er selve definisjonen på paradis for mange. Hvis du er en av dem, er det lite som slår et hotell ved stranden i London. Mange av hotellene har private områder på stranden, så du er sikret en god plass. Du kan som oftest også låne solstoler og parasoller gratis, noe som er veldig praktisk. Det er deilig å kunne stikke oppom hotellrommet for en rask dusj eller en matbit i løpet av dagen – en luksus du har når hotellrommet bare er noen meter fra stranden.

  Med søkeverktøyet på Expedia.no finner du enkelt det perfekte hotellet for deg. Vi har et godt utvalg strandhoteller i London du kan velge mellom, i tillegg til en rekke hoteller i resten av Storbritannia.

  Søk etter et Strandhotell i London. Du kan finne overnatting på et billig Strandhotell i London ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et Strandhotell i det nabolaget du foretrekker i London.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i London. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på Strandhotell i London for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser