Bilutleie i Sotra

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sotra

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sotra

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sotra
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Sotra?
Når du avbestiller minst seks timer før du skal hente bilen, er mange bestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du leser avbestillingsreglene. Sjekk bekreftelsen, eller besøk vår kundeservice for mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Sotra?
De fleste besøkende velger økonomibiler i Sotra. Bilister liker dem fordi de er drivstoffeffektive og rimelige. Størrelsen gjør dem dessuten ideelle for å utforske byer der gatene er travle og parkering kan være en utfordring. Men du har langt flere valgmuligheter, for du kan også velge SUV-er, store og kompakte biler. Uansett om du planlegger å være i Sotra finner veien videre, har vi en bil som passer deg.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Sotra hos Expedia?
Ta en titt på kundeanmeldelser, velg bilen du foretrekker, og sammenlign tilbudene fra de ledende leiebilselskapene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Sotra med bestilling av fly og hotell, og start turen med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Sotra?
I Sotra er vanligvis aldersgrensen 19 år eller eldre. De fleste selskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, men hvor mye kommer an på hvor du skal leie bil. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at visse biltyper ikke kan leies, f.eks. Luksusbiler, og det kan være krav om forsikring. Ikke glem å lese informasjonen i liten skrift før du reserverer bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Sotra?
Du trenger førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på egen forsikring. Kravene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese avtalen nøye.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Sotra?
Ja, det kan du. Expedia samarbeider med respekterte leiebilselskaper som tilbyr ukentlig og månedlig utleie av ulike typer biler. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og utforsk hver krok og krik av Sotra – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Sotra hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et byrå i Sotra som leier ut til sjåfører under 25? Fantastisk! Bare husk at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du vurderer.