Billige flybilletter til Sotra

Billige flyreiser til Sotra

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 243 kr for enveisflyvninger og 485 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Wizz Air
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle

Fly til Sotra

Skal du fly til Sotra eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sotra. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sotra eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sotra eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Sotra som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er midt i blinken når du lurer på noe om reiser. Det gjelder også endring og avbestilling av flyvninger på grunn av COVID-19. For å være på den sikre siden anbefaler vi at du setter deg inn i reglene til selskapet du helst vil fly med, innen du faktisk bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sotra med fleksible regler for endring?
Gjør et søk på rimelige flyturer til Sotra, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Verre er det ikke. Vi skjønner godt at planene dine kan endre seg, og at fleksibilitet er viktig. Nettopp derfor kan du føle deg trygg når du bestiller på Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Sotra under COVID-19?
Koronautbruddet har resultert i store endringer i rutinene våre på reise. Hvis du planlegger et opphold i Sotra, kan tipsene her hjelpe deg med å innrette deg etter den nye virkeligheten.

 • Undersøk reglene som gjelder på både avreisestedet og reisemålet. Det er mulig at lokale restriksjoner fører til at du ikke kan reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen du bekrefter bestillingen.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du i mange tilfeller gå med munnbind. Du kan bli bedt om å trekke ned munnbindet for å kunne identifisere deg. Passasjerer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å ikke få gå om bord i flyet.
 • I stedet for at du gir boardingkortet ditt (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjentene, må du skanne det i leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Det er nå tillatt i visse områder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • For å redusere antallet personer som rører ved tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, bør du putte personlige eiendeler, for eksempel nøkler, mobil og lommebok, i vesken i stedet for på brettet.
 • Putt alt spiselig i gjennomsiktige poser i boksen i sikkerhetskontrollen, så er det enklere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til Sotra?
Pakk kofferten, finn frem passet, og velg blant disse ledende selskapene som flyr til Sotra eller omegn:

 • Wideroe – 1529 flyvninger i måneden til Sotra eller omegn, inkludert 1529 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.
 • SAS – 745 flyvninger i måneden til Sotra eller omegn, inkludert 745 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 511 flyvninger i måneden til Sotra eller omegn, inkludert 511 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Sotra?
De siste sju dagene var 485 kr laveste pris på fly til Sotra. Hvis du vil ha enda billigere billetter, er det en god idé å bestille i god tid og ha fleksible reisedatoer. Søk etter fly til Sotra, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se prisene på datoene i nærheten.
Hvor mye koster en flyreise til Sotra?
Hadde du reist én vei fra Gdansk (GDN), kunne du ha fått en billett til så lite som 243 kr i løpet av de siste sju dagene. Fly tur-retur til Sotra varierte mellom 485 kr og 797 kr i den samme perioden.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Sotra?
Bergen (BGO-Flesland) er hovedflyplassen i Sotra, og det lander omtrent 3583 fly her hver måned. Finn et uslåelig tilbud, bestill en billett og gjør deg klar til å utforske denne populære regionen.
Hva er prisen på en flybillett til Sotra?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flybillett til Sotra et sted mellom 485 kr og 797 kr. Prisene varierer generelt sett ut fra tidspunktet du reiser på, kabinklassen, flyselskapet, samt hvor tidlig du har bestilt.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Sotra?
Du bør reise i februar for å få de mest budsjettvennlige flybillettene til Sotra. Det er som oftest dyrest å reise med fly i sommerferien og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Sotra?
Flyreisen kan være lang eller kort. Det avhenger av hvilken by du reiser fra. For å hjelpe deg med å planlegge en reise til Sotra har vi laget en oversikt over gjennomsnittlige flytider for noen av de ledende rutene:

 • Fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Bergen (BGO-Flesland): 52 min
 • Fra Stavanger (SVG-Sola) til Bergen (BGO-Flesland): 35 min
 • Fra Trondheim (TRD-Værnes) til Bergen (BGO-Flesland): 1 t og 1 min

Informasjon om flyreiser til Sotra
Ankomstflyplass
Flesland
Ankomstflyplassens IATA-kode
BGO
Ankomstby
Bergen
Pris tur-retur
484 kr

Populære flyvninger til Sotra

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 243 kr for enveisflyvninger og 485 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines