Bilutleie i London City

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i London City

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i London City

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i London City
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil på London (LCY-London City)?
De siste sju dagene var den laveste prisen for en budsjettvennlig bil fra London (LCY-London City) 520 kr per dag.
Kan jeg leie bil fra London (LCY-London City)?
Du kan leie bil på London (LCY-London City) hos Avis eller Budget. Bare hent bagasjen din og kom deg ut på landeveien ikke lenge etterpå.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra London (LCY-London City)?
Avhengig av avbestillingsreglene kan du få pengene tilbake hvis bestillingen er kvalifisert for refusjon. Du må imidlertid avbestille minst seks timer før du skal hente bilen. Har du fortsatt spørsmål? Kundeservice er alltid tilgjengelig.
Hvorfor bør jeg leie bil fra London (LCY-London City) gjennom Expedia?
Expedia har alt på ett sted – til og med leiebiler. London (LCY-London City) har et stort utvalg av biler, og vårt mål er å finne det beste tilbudet. Uansett om du vil bestille en bil, hotell eller fly, får du eksklusive tilbud og medlemspriser gjennom Expedia. Du kan dessuten slå sammen bestillingene dine til en pakkereise for å spare enda mer penger.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på London (LCY-London City) gjennom Expedia?
Uansett hva slags bil du leter etter, hjelper Expedia deg med å få den beste prisen. Du trenger bare å sammenligne tilbud fra ledende leiebilbyråer og bestille alternativet som er midt i blinken for deg. Vil du spare mer? Da kan du lage en pakkereise av leiebilen fra London (LCY-London City) og hotell- og flybestillingene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på London (LCY-London City)?
Du må være minst 21 år for å leie bil i London. Vær oppmerksom på at noen leiebilselskaper krever ekstra gebyrer fra yngre sjåfører. Du bør sjekke reglene før bestilling, da de kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis du vil leie en større og mer luksuriøs bil, vil aldersgrensen være høyere.
Hva trenger du for å leie bil på London (LCY-London City)?
Et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn er nødvendig. Tenker du ikke å bruke leverandørens forsikring? I så fall må du kanskje legge frem bevis på annen forsikring. Krav kan variere fra leverandør til leverandør, så det er lurt å sjekke på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på London (LCY-London City)?
Den rimeligste leiebilen de siste sju dagene kostet 520 kr per dag. Med så gode priser på London (LCY-London City) kan bilferiedrømmen faktisk gjennomføres!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på London (LCY-London City)?
Ja. Vi kan friste med et stort utvalg av biler for langtidsleie – fra økonomibiler til store SUV-er. Bare gi oss informasjon om reisen din på siden vår for langtidsleie og velg biltype, så hjelper vi deg med å finne det beste tilbudet på leiebil på London (LCY-London City).
Hvor kan jeg leie bil på London (LCY-London City) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det varierer om leverandørene på London (LCY-London City) leier ut til sjåfører under 25, så sørg for at du leser gjennom aldersreglene før du bestiller. Vi anbefaler også å sjekke om du må betale ekstra på grunn av alderen din. Dette gjelder vanligvis for sjåfører mellom 21 og 24 år. Hver leverandør har sine egne vilkår, så prøv å finne utleiebyrået som oppfyller dine behov.