Bilutleie i Lighthouse Point

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Lighthouse Point

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Lighthouse Point

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Lighthouse Point
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Lighthouse Point?
Ta det med ro. Du kvalifiserer sannsynligvis for full refusjon hvis du avbestiller minst seks timer i forkant av henting. Bekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så du bør sjekke avbestillingsreglene for leiebilen.
Hva slags biler kan jeg leie i Lighthouse Point?
Liten størrelse, men store fordeler. Økonomibiler er det mest populære valget i Lighthouse Point. De er enkle å manøvrere og parkere, noe som er praktisk hvis du skal drive med bykjøring. Denne driftssikre biltypen kjører dessuten langt på literen, så det er billig å reise rundt. Er du på utkikk etter en større bil, kan du sjekke ut utvalget vårt av mellomstore, store og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Lighthouse Point?
Det er mye å finne på i Lighthouse Point, men drar du enda lenger, står enda mer på menyen. Skaff deg en leiebil for å brumme rundt i en større del av området i eget tempo. Du bør legge til disse rutene på reiselisten din:

  • I Miami kan du utforske Vizcaya museum og hager og mange andre fantastiske severdigheter. Det er ca. 55 km til Lighthouse Point.
  • Neste stoppested? Det må være Jupiter, som ligger ca. 75 km unna. Jupiter Beach er en lokal severdighet du bare må oppleve.
  • Tar du turen til Bahia Honda statspark og -strand, ca. 220 km fra Lighthouse Point, kommer du deg ut og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Lighthouse Point gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive tilbud og medlemspriser til våre fantastiske pakkereiser – det er mange gode grunner til å bestille en bil gjennom Expedia. Er du på vei mot Lighthouse Point? Der finner du bilutleiefirmaer å velge blant, med et stort utvalg leiebiler for ethvert behov. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingen av leiebil med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Lighthouse Point hos Expedia?
Du kan enkelt finne et fantastisk tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge favorittbil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest populære leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Lighthouse Point med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Lighthouse Point?
I Lighthouse Point må sjåfører være over 21 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med flere restriksjoner og ekstra kostnader. De fleste bilutleiebyråer krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til den vanlige leieprisen. Dette skal dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange bilkategorier (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i Lighthouse Point?
To ting: gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Mange leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Sørg for at du sjekker kravene i avtalen for å unngå problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Lighthouse Point?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil for kun per dag. Den nest laveste prisen i Lighthouse Point var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Lighthouse Point?
Expedia gjør det enkelt å bestille en rimelig leiebil for langtidsleie i Lighthouse Point. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Lighthouse Point hvis jeg er under 25?
Du må finne ut hva aldersgrensen til leiebilselskapet i Lighthouse Point er. Hvis du er under 25, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra betaling. Det er best å finne ut dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må ut med. Hvert leiebilselskap har sine egne regler for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Lighthouse Point?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra en rekke faktorer, inkludert ting som alder på sjåføren og type bil. Det er alltid anbefalt å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller.