Billige flybilletter til Hordaland

Billige flyreiser til Hordaland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines

Flybilletter til Bergen

Du kommer deg lett med fly til Bergen fra andre norske flyplasser, og det tilbys en rekke daglige og ukentlige flyvninger året rundt til denne hyggelige byen. Expedia kan by på billige flybilletter til Bergen, og bestiller du overnatting og leiebil i samme slengen, kan du spare penger på en pakkereise til Bergen.

Bergen fikk bystatus allerede på 1000-tallet og vokste raskt til å bli Norges største by, noe den var frem til 1800-tallet. Opp gjennom historien har handel og skipsfart vært viktige inntektskilder, og nå er også petroleumsindustrien blitt en av Bergens primære næringsveier. Mange turister tar turen hit i forbindelse med Festspillene i Bergen eller for å se noen av byens mange attraksjoner.

Flyvninger til Bergen fra andre norske flyplasser

Det går en rekke direkteflyvninger til Bergen fra mange norske flyplasser, slik at du ikke vil ha noen problemer å komme deg hit, uansett hvilken del av landet du reiser fra. Du kan for eksempel ta fly hit fra Oslo Lufthavn (OSL), Trondheim Lufthavn (TRD) eller Stavanger Lufthavn (SVG), og det tar 1 time eller mindre å fly til Bergen fra disse stedene.

De fleste turistene bestiller flyvninger til Bergen om sommeren, som generelt sett byr på det beste været. Vil du finne billige flyreiser til Bergen i juni–august, kan det derfor lønne seg å være ute i god tid med bestillingen. Vil du unngå turistene, kan du satse på å heller reise hit i mai, som kan by på vakre blomstringsfarger i byens sentrum.

Fly til Bergen Lufthavn (BGO)

Bergen Lufthavn (BGO), som også er kjent som Flesland Lufthavn, kan ikke bare by på fly til og fra norske flyplasser, men også til og fra internasjonale destinasjoner. Det går blant annet regelmessig fly til byer som København, Stockholm, Billund og Amsterdam herfra, noe som er praktisk dersom du skal videre til en by i Europa etter endt opphold i Bergen.

Bergen Lufthavn (BGO) ligger ca. 15 kilometer sør for sentrum av byen, og du kommer deg enkelt og greit fra flyplassen med flybussen eller drosje. Det går dessuten rutebusser herfra, men du må da bytte underveis for å komme deg inn til sentrum av byen. På Flesland finner du også gode muligheter for bilutleie i Bergen, ettersom Bergen ligger omringet av flott norsk natur, er en leiebil en enkel måte å se mer av hva området har på by på.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har fastsatt datoene for din flyreise til Bergen, kan du se nærmere på hvor du vil bestille hotell i Bergen. Overnatter du ved togstasjonen, vil du ikke bare være godt plassert transportmessig sett, men du vil dessuten ha kort vei til kjente steder og attraksjoner som Festplassen, Torgallmenningen og Den Nationale Scene. Velger du i stedet å overnatte på sjarmerende Nordnes, vil du befinne deg i et område med flere pittoreske gater og i nærheten av pingvinene i Akvariet. Du kan også overnatte ved trehusene langs Bryggen, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og du vil da være i samme område som Fisketorget og Bergenshus festning med Håkonshallen.

Uavhengig av hvor i byen du foretrekker å overnatte, kan du bestille både overnatting og en flyvning tur-retur på Expedia. Hvorfor ikke bestille en weekendtur til Bergen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Hordaland som følge av COVID-19?
I dagens situasjon er det mange av flyselskapene som gir deg større fleksibilitet. Gå innom kundeserviceportalen vår for viktig informasjon om hvordan du går fram for å endre flyreisen til Hordaland i forbindelse med COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Hordaland med fleksible regler for endring?
På Expedia har vi funnet frem til vår indre yogi for at vi skal kunne gi deg de mest fleksible flybillettene der ute. Bare huk av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett under overskriften <<Fleksible regler for endring>> for å finne frem til den perfekte flyturen til Hordaland.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Hordaland under COVID-19?
COVID-19 har nok resultert i en lang rekke endringer i reiserutinene våre, men vi er fortsatt lystne på å se verden. Her får du noen tips om hvordan du lettere kan håndtere de nye utfordringene når du reiser.

  • Før bestilling bør du undersøke om det er noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Sørg for å holde deg oppdatert ved å besøke myndighetenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
  • Mange steder er det påbudt å bruke munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær forberedt på at lufthavnbetjentene kan be deg om å trekke ned munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg.
  • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet til personalet på flyplassen. Du må derimot holde det inntil leseren for å registrere det før du viser det til kontrolløren for verifikasjon.
  • Én flaske med håndsprit er nå lov å ha med i håndbagasjen i enkelte områder. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen før du går om bord.
  • For å minimere antallet personer som rører ved tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du legge personlige eiendeler, som nøkler, mobil og lommebok, i vesken istedenfor i boksen.
  • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere den for seg i gjennomsiktige poser på brettet. Da er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å åpne håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvilke selskaper flyr til Hordaland?
Pakk kofferten, finn frem passet, og velg blant følgende ledende selskaper som flyr til Hordaland eller omegn:

  • Wideroe – 1529 flyvninger i måneden til Hordaland eller omegn, inkludert 1529 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.
  • SAS – 745 flyvninger i måneden til Hordaland eller omegn, inkludert 745 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.
  • Norwegian Air Shuttle – 511 flyvninger i måneden til Hordaland eller omegn, inkludert 511 flyvninger til Bergen (BGO-Flesland) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Hordaland?
De siste sju dagene var 797 kr laveste pris på fly til Hordaland. Hvis du leter etter enda rimeligere billetter, bør du bestille god tid i forveien og være fleksibel med reisedatoene. Søk helt enkelt etter fly til Hordaland, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på de nærliggende datoene.
Hvor mye koster en flyreise til Hordaland?
Fly én vei med avreise fra Oslo (OSL) har de siste sju dagene kostet helt ned i 399 kr. I samme tidsrom har flybilletter tur-retur til Hordaland vært på mellom 797 kr og 924 kr. Kommer du over et tilbud, burde du bestille fortest mulig – den slags priser varer ikke for alltid!
Hva er prisen på en flybillett til Hordaland?
De siste sju dagene var prisen for en flybillett til Hordaland et sted mellom 797 kr og 924 kr.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Hordaland?
Det er lurt å reise i februar for å få de beste tilbudene på billetter til Hordaland. Det er vanligvis dyrest å fly i sommermånedene og rundt jul og nyttår.
Informasjon om flyreiser til Hordaland
Ankomstflyplass
Flesland
Ankomstflyplassens IATA-kode
BGO
Ankomstby
Bergen
Pris tur-retur
797 kr

Populære flyvninger til Hordaland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines