Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Erik Andre Osaland på trover

Spahoteller i Larvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Spahoteller i Larvik

Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik
2 030 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
4.3/5Excellent! (230 anmeldelser)
Absolutt anbefales

"Et fantastisk flott sted. Hygge og avslapning."…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2019

Farris Bad
Finner du ikke det du leter etter?
Spahoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Spahoteller i Larvik

Spahotell Larvik: Larvik er en vakker by i Vestfold som er kjent for sin vakre beliggenhet og sitt gode sommervær. Byen er også kjent for Farris Bad, som går for å være et av de beste stedene for spa og velvære i Norge. Det er også et annet spahotell i Larvik, og både Farris Bad og byens andre spahotell ligger sentralt i bykjernen – med gangavstand til det mest av byens attraksjoner og severdigheter. Du trenger med andre ord ikke bil hvis målet ditt med turen er hotell og spa i Larvik. Når du skal bestille hotell i Larvik, bør du alltid sjekke hva hotellet tilbyr av spa før du bestiller. Kravet for å anses som et spahotell i Norge er ganske lavt, så kanskje har bare hotellet en badstue.

Golf og spa i Larvik

Hvorfor ikke kombinere et spaopphold i Larvik med golfspilling? Larvik Golfklubb sitt anlegg er kjent for å være et av landets beste, og det har både en 18-hullsbane og en 9-hullsbane. Etter at du har gått et par runder på banen og fått deg noe godt å spise i restauranten, reiser du tilbake til hotellet for en spaopplevelse. Start med et deilig bad eller boblebad, før du setter deg litt i badstuen. Deretter kan du avtale en massasjetime, for å løsne opp i stive muskler etter runden med golf. Hvis golf ikke er tingen for deg, kan du i stedet ta en tur til Foldvik familiepark, som ligger ni kilometer utenfor sentrum.

Flere reisealternativer