trover photo by Krisz Molina

Spahoteller i Larvik

Larvik, Vestfold, Norge

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Spahoteller populære blant reisende

Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 007 kr
per night
Mar 8 - Mar 9
4.3/5Excellent! (227 anmeldelser)
Absolutt anbefales

"Et fantastisk flott sted. Hygge og avslapning."…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2019

Farris Bad
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Larvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Spahoteller i Larvik

Spahotell Larvik: Larvik er en vakker by i Vestfold som er kjent for sin vakre beliggenhet og sitt gode sommervær. Byen er også kjent for Farris Bad, som går for å være et av de beste stedene for spa og velvære i Norge. Det er også et annet spahotell i Larvik, og både Farris Bad og byens andre spahotell ligger sentralt i bykjernen – med gangavstand til det mest av byens attraksjoner og severdigheter. Du trenger med andre ord ikke bil hvis målet ditt med turen er hotell og spa i Larvik. Når du skal bestille hotell i Larvik, bør du alltid sjekke hva hotellet tilbyr av spa før du bestiller. Kravet for å anses som et spahotell i Norge er ganske lavt, så kanskje har bare hotellet en badstue.

Golf og spa i Larvik

Hvorfor ikke kombinere et spaopphold i Larvik med golfspilling? Larvik Golfklubb sitt anlegg er kjent for å være et av landets beste, og det har både en 18-hullsbane og en 9-hullsbane. Etter at du har gått et par runder på banen og fått deg noe godt å spise i restauranten, reiser du tilbake til hotellet for en spaopplevelse. Start med et deilig bad eller boblebad, før du setter deg litt i badstuen. Deretter kan du avtale en massasjetime, for å løsne opp i stive muskler etter runden med golf. Hvis golf ikke er tingen for deg, kan du i stedet ta en tur til Foldvik familiepark, som ligger ni kilometer utenfor sentrum.

Flere reisealternativer