Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Spahoteller i Larvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Spahoteller i Larvik

Farris Bad
Passer godt til en spahelg
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 081 kr per natt fra 5. sep. til 5. sep.
4.4/5Excellent! (374 anmeldelser)
Reisende liker: spa, dampbad, massasje, ansiktsbehandlinger
Reisende sier …
"Pe"

Anmeldelse skrevet 3. mai 2021

Farris Bad
Finner du ikke det du leter etter?
Spahoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Spahoteller i Larvik

Spahotell Larvik: Larvik er en vakker by i Vestfold som er kjent for sin vakre beliggenhet og sitt gode sommervær. Byen er også kjent for Farris Bad, som går for å være et av de beste stedene for spa og velvære i Norge. Det er også et annet spahotell i Larvik, og både Farris Bad og byens andre spahotell ligger sentralt i bykjernen – med gangavstand til det mest av byens attraksjoner og severdigheter. Du trenger med andre ord ikke bil hvis målet ditt med turen er hotell og spa i Larvik. Når du skal bestille hotell i Larvik, bør du alltid sjekke hva hotellet tilbyr av spa før du bestiller. Kravet for å anses som et spahotell i Norge er ganske lavt, så kanskje har bare hotellet en badstue.

Golf og spa i Larvik

Hvorfor ikke kombinere et spaopphold i Larvik med golfspilling? Larvik Golfklubb sitt anlegg er kjent for å være et av landets beste, og det har både en 18-hullsbane og en 9-hullsbane. Etter at du har gått et par runder på banen og fått deg noe godt å spise i restauranten, reiser du tilbake til hotellet for en spaopplevelse. Start med et deilig bad eller boblebad, før du setter deg litt i badstuen. Deretter kan du avtale en massasjetime, for å løsne opp i stive muskler etter runden med golf. Hvis golf ikke er tingen for deg, kan du i stedet ta en tur til Foldvik familiepark, som ligger ni kilometer utenfor sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Larvik

Flere reisealternativer