Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Krakow

Med sitt store utvalg av kulturelle og naturskjønne ting å se og være med på vil du ha nok å bedrive tiden med i Krakow.

Pakkereiser til Krakow

Som tilreisende til dette området i Lillepolske voivodskap deler du plassen med omtrent 750 000 innbyggere.

Reisemålet ligger 17 kilometer sør for Widoma og rundt 250 kilometer sør for hovedstaden i landet, Warszawa.

Ta med barna og la dem få løpe fra seg på Kraków vannpark og Park Miniatur. Hvis du ser etter enda mer familiemoro, kan dere dra til Dinolandia og Pepsi DinoZatorland.

Hvis du er på ferie i Krakow, kan du ta med alle barna på en tur til Krakow dyrehage. Hvis du ikke vil bruke for lang tid, kan du finne et kart, så du raskt kan finne de mange høydepunktene i dyreparken.

De som er interessert i botanikk kommer til å sette pris på en informativ tur rundt Jagiellonian universitetets botaniske hage.

Når det er tid for en pause, lag litt lunsj og dra til et av områdets grønne steder, slik som Jordan Park eller Planty. Det finnes også nok plass til å late seg ved Park Krakowski og Kalwaria Zebrzydowska-parken.

Zalew Nowohucki har grønne trær, deilig gress og en nydelig utsikt over vannet.

Ønsker du en pause fra bylivets stress og mas? Dra til Dragens hule eller Ojców nasjonalpark. Naturentusiaster vil også sette pris på et besøk til Wolski-skogen og Lost Wawel. Wolski-skogen og Lost Wawel er også populære hos naturinteresserte reisende.

Museer i nærområdet har et rikt utvalg av spennende utstillinger. Galicia jødiske museum og Det polske luftfartsmuseet kan vise til flere fascinerende utstillinger. Det kan også være verdt å ta en titt på Manggha museum for japansk kunst og teknologi og Museum for urban ingeniørkunst.

De enestående eksemplarene på Etnografisk museum og Arkeologisk museum er forsiktig hentet fra naturen og har en overraskelse eller to på lur. Etnografisk museum og Arkeologisk museum har mange flotte gjenstander og utstillinger som kan være av interesse for turister som liker naturhistorie.

Krakow er et sentrum for kunstnerisk energi, og du finner gallerier og utstillingslokaler overalt. Omgi deg med den trendy atmosfæren på Czartoryski-museet eller Nasjonalmuseet. Hvis du vil se enda mer, kan du gjøre deg ferdig for dagen på Bunkier Sztuki og Wyspianski-museet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra flere år siden på Krakow historiske museum eller Akvarium og naturhistorisk museum. Nowa Huta Museum og Folk i Krakow i terrortid 1939-1945-1956 er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Nowa Huta Museum eller Folk i Krakow i terrortid 1939-1945-1956.

Reis tilbake i tid med en tur til Wieliczka saltgruve og Oskar Schindlers fabrikk, bare et par av de historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Tekstilhallen og Collegium Maius. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Noen av områdets rikeste familier har kalt Erkebiskopens palass og Biskop Erazm Ciołeks palass sitt «hjem» gjennom årene. Husk å få tatt et par bilder mens du betrakter de utrolige detaljene og det overdådige interiøret. Pavens vindu og Kunstmuseum er to andre fantastiske hjem som har en rekke utrolige historier å fortelle. Der kan du gå rundt de frodige hagene og høre på historiene om disse storslåtte hjemmene.

Du får kanskje ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du finner en vindebro eller noen tårn på Wawel slott og Pieskowa Skala slott. Ta en tur innom Niepolomice-slottet og Nowy Wisnicz slott hvis du vil ha enda flere historiske fortellinger og vakker utsikt. Niepolomice-slottet og Nowy Wisnicz slott er to andre arkitektoniske monumenter som er like formidable.

Oppdag områdets spirituelle side og ta deg litt tid til å reflektere i Wawel-katedralen eller Mariabasilikaen. Hvis du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Treenighetskirken og Corpus Christi kirke. Du kan også utforske Treenighetskirken eller Corpus Christi kirke.

Etter at du har sett alle de viktigste attraksjonene i Krakow, kan du også ta deg tid til å se et par av de skjulte perlene. Det jagellonske bibliotek og Foto – medium – kunstgalleri er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også vurdere et besøk til Bochnia saltgruve eller Glass og keramikksenter.

Krakow er et flott sted å reise til på storbyferie. Det finnes hele 298 overnattingssteder i Krakow å velge mellom på Expedia.

To av de mer velrenommerte hotellalternativene i Krakow er Bonerowski Palace i Rynek Glowny 42/ul. Swietego Jana 1 og Hotel Stary i Szczepanska 5. Blant de rimeligere alternativene i Krakow finnes også Abella Suites & Apartments og Kajzer Hostel. Abella Suites & Apartments ligger i ul. Dluga 48, mens Kajzer Hostel ligger i Limanowskiego 12.

Et høydepunkt for ethvert opphold i Krakow er Wawel slott. Om du foretrekker å bo i nærheten av denne velkjente attraksjonen, er Hotel Copernicus og Kanonicza 22 begge til å anbefale.


Guide til Krakow


De beste tilbudene på fly + hotell Krakow

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Krakow

Vis alle de 1 287 overnattingsstedene i Krakow
Betmanowska Main Square Residence 954 kr
Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019
Mer informasjon
 
Betmanowska Main Square Residence

Betmanowska Main Square Residence

Ul. Rynek Glowny 44, Krakow
   
  4,9 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Fantasisk hotell! Utrolig deilig med boblebad på rommet. Ikke minst overraskende det stod en flaske prosecco på rommet ved ankomst. Utrolig hyggelig personale. Gjennomført!

  Galaxy Hotel 606 kr
  Anmeldelse skrevet 7. des. 2019
  Mer informasjon
   
  Galaxy Hotel

  Galaxy Hotel

  ul. Gesia 22a, Krakow, Lesser Poland
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Grei plass og god mat og hyggelig reisefølge.så fone dager

   Radisson Blu Hotel, Krakow 737 kr
   Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019
   Mer informasjon
    
   Radisson Blu Hotel, Krakow

   Radisson Blu Hotel, Krakow

   17, Straszewskiego Street, Krakow, Lesser Poland
     
    4,6 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Ved innsjekk var det en del kø, men vi kom bak en hel buss, så dette gikk bra. Vi hadde fått bekreftet at alle våre rom(5stk) skulle være i samme etg., dette fikk vi ikke, men etter en samtale fikk vi oppgradert rom i samme etg. som resten av følget til en rimelig pris. Meget bra service også ved ...

    PURO Kraków Kazimierz 610 kr
    Anmeldelse skrevet 17. nov. 2019
    Mer informasjon
     
    PURO Kraków Kazimierz

    PURO Kraków Kazimierz

    ul. Halicka 14a, Krakow
      
     4,9 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Flott hotell, fine rom, god frokost, god service og stille om natten.

     Hilton Garden Inn Krakow Airport 904 kr
     Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     Hilton Garden Inn Krakow Airport

     Hilton Garden Inn Krakow Airport

     3 Medweckiego Street, Balice, Zabierzow, Lesser Poland
       
      4,7 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Flott stille, rolig og nytt hotell, kortere enn et steinkast fra inn/utsjekken til flyplassen . Stort tak over mellom hotellet og flyplassen så en blir ikke våt hvis det regner

      Metropolitan Boutique Hotel 613 kr
      Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Metropolitan Boutique Hotel

      Metropolitan Boutique Hotel

      ul. Berka Joselewicza 19, Krakow, Lesser Poland
        
       4,8 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Hotellet har god standard (men vegg til vegg teppe på rommet) God frukost. Beliggenheten er god med ca. 10 min. til gamlebyen og 3-4 min til det jødiske kvarter. Svært stille hotell for oss som hadde 4. etg. og ut mot bakgård

       Hotel Legend 759 kr
       Anmeldelse skrevet 10. des. 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Legend

       Hotel Legend

       ul. Sw. Gertrudy 12, Krakow
         
        4,7 av 5
        3.5 av 5.0 Stjerner

        Rent og pent. Nyoppussede moderne rom. Perfekt beliggenhet for å oppleve krakow. Rett over gata og du er i parkpromenaden som går rundt hele gamlebyen.

        Privilege Suites 653 kr
        Anmeldelse skrevet 26. nov. 2019
        Mer informasjon
         
        Privilege Suites

        Privilege Suites

        Kupa 6, Krakow
          
         4,9 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Denne leiligheten var super fin. Helt magisk. Hyggelig betjening.

         De beste tingene å gjøre i Krakow

         Se de 16 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Krakow