Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Krakow

Med sitt store utvalg av kulturelle og naturskjønne ting å se og være med på vil du ha nok å bedrive tiden med i Krakow.

Spar tid og penger med en pakkereise til Krakow

Sett sammen din fly- og hotellpakke hos Expedia. Erfarne feriegjester vet at pakkereiser er en utmerket måte å spare både tid og penger på. Tenk på alt du kan gjøre i Krakow med pengene du sparer.

Ønsker du å spare opptil $603 på oppholdet i Krakow? I så fall bør du finne deg et pakketilbud.

Med store rabatter og omtrent 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår globale database, bør du bestille reisen nå!

Expedias gode tilbud vil få deg til å drømme om neste ferie.

Nesten alle hotellbestillinger hos oss kan avbestilles uten gebyrer.

Pakkereiser til Krakow

Som tilreisende til dette området i Lillepolske voivodskap deler du plassen med omtrent 750 000 innbyggere.

Reisemålet ligger 17 kilometer sør for Widoma og rundt 250 kilometer sør for hovedstaden i landet, Warszawa.

Ta med barna og la dem få løpe fra seg på Kraków vannpark og Park Miniatur. Hvis du ser etter enda mer familiemoro, kan dere dra til Dinolandia og Pepsi DinoZatorland.

Hvis du er på ferie i Krakow, kan du ta med alle barna på en tur til Krakow dyrehage. Hvis du ikke vil bruke for lang tid, kan du finne et kart, så du raskt kan finne de mange høydepunktene i dyreparken.

De som er interessert i botanikk kommer til å sette pris på en informativ tur rundt Jagiellonian universitetets botaniske hage.

Når det er tid for en pause, lag litt lunsj og dra til et av områdets grønne steder, slik som Jordan Park eller Planty. Det finnes også nok plass til å late seg ved Park Krakowski og Kalwaria Zebrzydowska-parken.

Zalew Nowohucki har grønne trær, deilig gress og en nydelig utsikt over vannet.

Ønsker du en pause fra bylivets stress og mas? Dra til Dragens hule eller Ojców nasjonalpark. Naturentusiaster vil også sette pris på et besøk til Wolski-skogen og Lost Wawel. Wolski-skogen og Lost Wawel er også populære hos naturinteresserte reisende.

Museer i nærområdet har et rikt utvalg av spennende utstillinger. Galicia jødiske museum og Det polske luftfartsmuseet kan vise til flere fascinerende utstillinger. Det kan også være verdt å ta en titt på Manggha museum for japansk kunst og teknologi og Museum for urban ingeniørkunst.

De enestående eksemplarene på Etnografisk museum og Arkeologisk museum er forsiktig hentet fra naturen og har en overraskelse eller to på lur. Etnografisk museum og Arkeologisk museum har mange flotte gjenstander og utstillinger som kan være av interesse for turister som liker naturhistorie.

Krakow er et sentrum for kunstnerisk energi, og du finner gallerier og utstillingslokaler overalt. Omgi deg med den trendy atmosfæren på Czartoryski-museet eller Nasjonalmuseet. Hvis du vil se enda mer, kan du gjøre deg ferdig for dagen på Bunkier Sztuki og Wyspianski-museet.

Bli med på en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra flere år siden på Krakow historiske museum eller Akvarium og naturhistorisk museum. Nowa Huta Museum og Folk i Krakow i terrortid 1939-1945-1956 er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Nowa Huta Museum eller Folk i Krakow i terrortid 1939-1945-1956.

Reis tilbake i tid med en tur til Wieliczka saltgruve og Oskar Schindlers fabrikk, bare et par av de historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Tekstilhallen og Collegium Maius. Dra til områdets historiske monumenter og begynn historietimen.

Noen av områdets rikeste familier har kalt Erkebiskopens palass og Biskop Erazm Ciołeks palass sitt «hjem» gjennom årene. Husk å få tatt et par bilder mens du betrakter de utrolige detaljene og det overdådige interiøret. Pavens vindu og Kunstmuseum er to andre fantastiske hjem som har en rekke utrolige historier å fortelle. Der kan du gå rundt de frodige hagene og høre på historiene om disse storslåtte hjemmene.

Du får kanskje ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du finner en vindebro eller noen tårn på Wawel slott og Pieskowa Skala slott. Ta en tur innom Niepolomice-slottet og Nowy Wisnicz slott hvis du vil ha enda flere historiske fortellinger og vakker utsikt. Niepolomice-slottet og Nowy Wisnicz slott er to andre arkitektoniske monumenter som er like formidable.

Oppdag områdets spirituelle side og ta deg litt tid til å reflektere i Wawel-katedralen eller Mariabasilikaen. Hvis du vil undersøke noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Treenighetskirken og Corpus Christi kirke. Du kan også utforske Treenighetskirken eller Corpus Christi kirke.

Etter at du har sett alle de viktigste attraksjonene i Krakow, kan du også ta deg tid til å se et par av de skjulte perlene. Det jagellonske bibliotek og Foto – medium – kunstgalleri er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også vurdere et besøk til Bochnia saltgruve eller Glass og keramikksenter.

Overnatting i Krakow

Krakow er et populært reisemål blant reisende som skal på storbyferie, og kan skryte av å ha et meget godt utvalg av steder å overnatte for enhver smak og budsjett. Expedias hotellsider for Krakow gjør det enkelt å bestille, og sørger for at du kan nyte storbyferien din med det perfekte hotellet for deg.

Blant eksempler på eksklusive hoteller i Krakow finner man Bonerowski Palace i Rynek Glowny 42/ul. Swietego Jana 1 og Hotel Copernicus i Kanonicza 16. Hvis disse ikke passer for deg, kan du sjekke Abella Suites & Apartments i ul. Dluga 48 og Guest Rooms Antica i Czarnowiejska 76, hvor du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Hvis du foretrekker å bo nærmere Wawel slott, er Hotel Stary og Hotel Wentzl to alternativer du bør ta en titt på.


Guide til Krakow


De beste hotelltilbudene i Krakow

Vis alle de 1 063 overnattingsstedene i Krakow
PURO Kraków Kazimierz 651 kr
Anmeldelse skrevet 7. mai 2019
Mer informasjon
 
PURO Kraków Kazimierz

PURO Kraków Kazimierz

ul. Halicka 14a, Krakow
   
  4,9 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Veldig god service, behjelpelig personale Kaffe og te når du måtte ønske Meget godt renhold Gode råvarer til frokost Det som trekker litt ned er mye ‘teknikk’ å forholde seg til på rommet når det gjelder lys og varme regulering. Dårlig organisert frokostbuffet, vanskelig å finne tallerken f.eks og ...

  Hilton Garden Inn Krakow Airport 761 kr
  Anmeldelse skrevet 7. nov. 2018
  Mer informasjon
   
  Hilton Garden Inn Krakow Airport

  Hilton Garden Inn Krakow Airport

  3 Medweckiego Street, Balice, Zabierzow, Lesser Poland
    
   4,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Hadde en fin natt, opphold, bra seng, rent, hyggelig personale

   Radisson Blu Hotel, Krakow 1 010 kr
   Anmeldelse skrevet 28. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   Radisson Blu Hotel, Krakow

   Radisson Blu Hotel, Krakow

   17, Straszewskiego Street, Krakow, Lesser Poland
     
    4,6 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Sentralt, god mat, hyggelige ansatte, rent, og ryddig:) Absolutt å anbefale

    Amber Design Residence 924 kr
    Anmeldelse skrevet 3. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Amber Design Residence

    Amber Design Residence

    ul. Sw. Marka 35, Krakow
      
     4,9 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Vi hadde et veldig fint opphold. Glimrende beliggenhet, hyggelig betjening og flotte fasiliteter.

     Hampton by Hilton Krakow 567 kr
     Anmeldelse skrevet 10. mai 2019
     Mer informasjon
      
     Hampton by Hilton Krakow

     Hampton by Hilton Krakow

     ul. Dąbska 5, Krakow, Lesser Poland
       
      4,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Fint rom og bad, helt greie senger og god frokost! Perfekt beliggenhet om man skal til Tauron Arena! Det tar ca. 45min å gå til byen fra hotellet.

      Galaxy Hotel 868 kr
      Anmeldelse skrevet 14. mai 2019
      Mer informasjon
       
      Galaxy Hotel

      Galaxy Hotel

      ul. Gesia 22a, Krakow, Lesser Poland
        
       4,4 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Fine og renslige rom, god frokost og hyggelig personalet. Grei beliggenhet med tanke på gamlebyen, ca. 5 minutter med taxi.

       Hotel Europejski 573 kr
       Anmeldelse skrevet 20. mai 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Europejski

       Hotel Europejski

       Lubicz 5, Krakow, Lesser Poland
         
        4,4 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        I just spent 3 nights in Krakow at Hotel Europejski and was very happy with my stay. Breakfast was included in the price.. I was very happy with it as they did not only serve white bread. We had 2 meals in the Restaurant there.. one of them was duck... I thoroughly enjoyed it.. could not have been ...

        Sheraton Grand Krakow 1 022 kr
        Anmeldelse skrevet 26. feb. 2019
        Mer informasjon
         
        Sheraton Grand Krakow

        Sheraton Grand Krakow

        Ul. Powisle 7, Krakow, Lesser Poland
          
         4,7 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Meget flott hotell med serviceminded ansatte. Kunne ha vært litt bedre service i bassengområdet, men ellers veldig fornøyd. Kunne også ha hatt tannbørste/krem når det først var et 5-stjernershotell.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.