Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Krakow

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Krakow

Finn de beste områdene og bydelene i Krakow for aktivitetene du liker best. Les mer om Krakow

Hoteller i Krakow

DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center
4 out of 5
ul. Dabska 5, Krakow
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 730 kr per natt
3.16 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (317 anmeldelser)

"Great hotel with all the facilities needed for a conference. a bit far away from the city centre (old town) but a short taxi ride takes care of that ! Very friendly people working at the hotel!"…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020

DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center
Old Town Premium Apartments
3.5 out of 5
24 Augustianska, Krakow, malopolskie
Hent priser
1.47 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (15 anmeldelser)
Bra!

"Bra leilighet med stort og funksjonelt kjøkken. Dårlig lukt på badet ellers helt perfekt ."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Old Town Premium Apartments
The Loft Hotel - Adults Only
4 out of 5
Dietla 113, Krakow
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 041 kr per natt
0.81 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (135 anmeldelser)

"Veldig fint hotel med god service. Nær sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2019

The Loft Hotel - Adults Only
Hotel Wentzl
4 out of 5
Rynek Glowny 19, Krakow, Lesser Poland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 030 kr per natt
0.1 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (453 anmeldelser)

"Veldig god service både ved inn og utsjekk, Sentral plassering på torget i gamlebyen. Et hotel med tradisjoner og historisk preg."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Hotel Wentzl
Hotel Unicus
4 out of 5
ul. Sw. Marka 20, Krakow, Lesser Poland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 750 kr per natt
0.32 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (590 anmeldelser)
Veldig sentralt.

"Flott og rent rom. Veldig sentralt. Lite \ingen støy utenfra når vinduene var igjen. Helt supert hotell, vi kommer igjen her."…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Hotel Unicus
Columbus Hotel
3 out of 5
ul. Starowislna 57, Krakow, Lesser Poland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 804 kr per natt
1.14 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (800 anmeldelser)
Kan absolutt anbefales

"Veldig greit hotell. Bra beliggenhet, god frokost og greit rom. Hyggelig personale. Egen hage trekker ytterligere opp. Rett ved jødekvarteret, men mange gode restauranter og barer. 10 minutter å gå til gamlebyen."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Columbus Hotel
Betmanowska Main Square Residence
4 out of 5
Ul. Rynek Glowny 44, Krakow
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 836 kr per natt
0.1 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (1,742 anmeldelser)
Fantastisk for parferie

"Fantastisk hotell for parferie! Helt utrolig beliggenhet, betjening som strekker seg for å imøtekomme ønsker, flott utsikt og store, fine rom. Virkelig et unikt hotell og vi hadde en fantastisk ferie her. Hadde juniorsuite med boblebad på rommet, og fikk gratis prosecco ved ankomst og gratis mineralvann ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Betmanowska Main Square Residence
Mercure Krakow Stare Miasto (Old Town)
4 out of 5
Pawia 18 B, Krakow
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 893 kr per natt
0.79 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (566 anmeldelser)
Senralt og trendy hotell i Kraków.

"Lekkert hotell, sentralt beliggende. Vi komner gjerne tilbake! Mye utvalg til frokosten og nydelig middag i restauranten."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

Mercure Krakow Stare Miasto (Old Town)
Aparthotel Stare Miasto
4 out of 5
Ul. Golebia 2, Krakow, Lesser Poland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 780 kr per natt
0.18 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (917 anmeldelser)
Supert hotell

"Flott beliggenheit og romslig, luksuriøst rom/leilighet."…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

Aparthotel Stare Miasto
Galaxy Hotel
4 out of 5
ul. Gesia 22a, Krakow, Lesser Poland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 784 kr per natt
1.73 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (1,354 anmeldelser)
Romantisk weekend

"Hadde en suite med soverom, stue med sofa og spisebord, stort bad pluss ekstra toalettrom. Stille og rolig både på rommet og i området rundt hotellet. Ikke det mest sentrale, men taxi er latterlig billig så det var ikke noe problem. Ikke mye å utsette på hotellet, men sengen var litt hard, personalet ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Galaxy Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Krakow
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Krakow

Hotell Krakow: Krakow ligger en kort reise fra Norge og er helt perfekt for en hotellweekend. Du kan finne billige flybilletter til Krakow , og det er heller ikke vanskelig å finne et billig hotell i Krakow. En helg med sightseeing, shopping og god mat trenger derfor ikke å bli så dyr. Det ligger også flere luksuriøse hoteller i Krakow, men prisene er mye rimeligere enn i andre byer i Europa.

Krakow er bygget opp med veier som går i ringer rundt byen. I den innerste ringen, hvor du finner det meste av kultur, shopping og restauranter, kan du også velge blant mange ulike hotellrom. Hotellene i Krakow har gjerne masse sjarm, siden mange av dem ligger i gamle og unike bygg.

Oppdag flotte Krakow.

Krakow er en av Polens vakreste byer. Gamlebyen er full av middelalder- og renessansearkitektur og står på UNESCOs verdensarvliste. Midt i sentrum av gamlebyen finner du det som er Europas største middelaldertorg. Dette er et samlingspunkt for besøkende og lokale, og det anbefales å gå på jakt etter skatter i den store markedshallen som finnes på torget.

Krakow er en veldig enkel by å vandre rundt i. Ta med deg gode sko og gå rundt i de historiske gatene. Hvis du ikke har det travelt, bør du se etter de bortgjemte perlene i bakgårder og på små torg. I alle kriker og kroker av shoppinggatene Florianska- og Golebia Street er det klemt inn unike butikker som er vel verdt et besøk. I begge disse gatene finner du et godt utvalg hoteller, og du bor midt i hendelsenes sentrum.

Krakow er en by full av legender. En historie går ut på at Krakow ble grunnlagt over en hule der en sint drage holder til. På Wawel-slottet, som ligger på en høyde i byen, finner du ildsprutende drager som forsterker denne historien. Når du går rundt i Krakow, vil du se at gammel og ny historie blander seg med hverandre. Byen inneholder 6000 historiske steder og 2000 kunstverk, blant nye og moderne butikker, hoteller og restauranter.

Gamlebyen trekker naturligvis mange mennesker til seg, men det gamle jødiske kvarteret Kazimierz er også et flott sted å besøke. Kvarteret ligger på andre siden av Wawel-slottet for gamlebyen og er i gåavstand fra de fleste hoteller og andre interessante steder i byen.

Attraksjoner utenfor ditt hotell i Krakow

Mange reiser til Krakow nettopp for den rike historien byen og områdene rundt har å by på. Noen mil utenfor byen ligger Auschwitz, en sterk påminnelse om hendelsene som foregikk under 2. verdenskrig. Det går an å leie bil billig i Krakow dersom du ønsker å kjøre ut dit. Du kan også benytte anledningen til å besøke Oscar Schindlers fabrikkmuseum hvor du kan lære mer om den tyske okkupasjonen under krigen

Den berømte saltgruven i Krakow ligger også bare en kjøretur unna. Den er enorm og inneholder mange, lange ganger og store hulrom hvor alt består av salt.

Høydepunktene for sightseeing inne i selve byen er Mariakirken og slottet. Mariakirken består av to tårn og vakkert utsmykkede rom. Fra toppen er det fantastisk utsikt. Slottet ser ut som et eventyrslott der det ligger på en høyde ca. 15 minutters gange fra gamlebyen.

Med hotell i Krakow sentrum har du virkelig kort avstand til det aller meste du bør få med deg i denne vakre byen.

Restauranter og natteliv i Krakow

Krakow har et imponerende antall barer. Byen har et massivt utvalg av både vin- og ølbarer passende for festglade reisende, men også flere alternativer for reisende som liker en litt roligere stemning når de er ute å spiser og drikker. For en deilig middag kan du eksempelvis besøke elegante Pod Baranem for et tradisjonelt, polsk måltid. Alternativt kan du besøke den kule restauranten Restauracja Starka i Kazimierz. Etter middagen er det mulig å utforske Krakows mytiske uteliv og nyte en utmerket cocktail på enten Movida, ved siden av Plantypark, eller Pauza på byens hovedtorg, Rynek Główny. Du kan også få en bedre drink på den kule Absynt eller Silver Whisky Pub. I tillegg er det flere gode jazzklubber å oppdage i Kraków, for eksempel Harris Piano Jazz Bar på Rynek Główny eller Drukarnia i Podgórze.

Hotellbestilling: Krakow

I din søken etter et hotell i Krakow kan det noen ganger være greit med noen hjelpemidler. Dette tilbyr Expedia som har utviklet flere tjenester som kan gjøre søkeprosessen lettere for deg. Følg en av metodene nedenfor, og finn det beste hotelltilbudet for akkurat deg og dine behov.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i den delen av Krakow du ønsker å overnatte i.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Krakow. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Krakow for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Krakow?
Balthazar Design Hotel er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 7 minutter å gå til Wawel slott. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Metropolitan Boutique Hotel og Betmanowska Main Square Residence også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Krakow hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Krakow.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Krakow?
Basert på anmeldelser er City Center Rooms and Apartments et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et leilighetshotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Betmanowska Main Square Residence og Platinia Apartments.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Krakow?
Topolowa Residence er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet vaskeritjenester og gratis wi-fi. Andre alternativer for familieturen er Metropolitan Boutique Hotel og Hotel Maksymilian. Attraksjoner som Energylandia og Akvarium og naturhistorisk museum passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Krakow?
Betmanowska Main Square Residence er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og 2 restauranter. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Hotel Stary og Komorowski Luxury Guest Rooms.
Hva er det beste LHBT-vennlige hotellet i Krakow?
Antica Residence er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell er et toppvalg blant LHBT-gjester og kan friste med parkeringsmuligheter og døgnåpen resepsjon.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Krakow?
1891 Aparthotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et leilighetshotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet tekjøkken på rommet. Noen andre alternativer for deg og kjæledyret ditt er Hotel Pod Roza og 4.Friends Hostel.
Hva er det beste luksushotellet i Krakow?
Sheraton Grand Krakow har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og 2 barer. Hotel Kościuszko og Bonerowski Palace er også to eksklusive valgmuligheter for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Krakow?
Queen Boutique Hotel er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Copernicus og Topolowa Residence er to andre alternativer i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Krakow?
Hotel Novum er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Dwór Sieraków og Best Western Premier Krakow Hotel. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Royal Krakow golf and country klubb eller Avon Valley golfklubb.
Hva er det beste overnattingsstedet i Krakow for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Qubus Hotel Krakow er et populært overnattingssted 4 stjerner, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. To andre valgmuligheter i nærheten av historiske severdigheter er Hotel Polski Pod Białym Orłem og Hotel Legend. Du kan også besøke kjente landemerker som Markedsplassen, Wawel slott og Wieliczka saltgruve.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Krakow?
Basert på reisestatistikken vår er Hotel Travel er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med heiskort og gratis frokost. To andre gode valgmuligheter for skiferien er Park Hotel Lyson og Hotel Elektor. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Stacja Narciarska Myslenice.

Nylige anmeldelser av hoteller i Krakow

Flere reisealternativer