Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Krakow

Vis alle leiebiler i Krakow

Gode tilbud på leiebiler i Krakow

Leiebil Krakow

Bilutleie Krakow – Krakow blir stadig mer populær som feriemål for nordmenn, og denne vakre byen i Polen har mye spennende å by på. Hvis du har tenkt å reise til Krakow, kan det være greit å tenke over om du vil ha leiebil under oppholdet. Med en leiebil står du mye friere til å utforske utkantene av Krakow. Det er også veldig enkelt å ordne seg med leiebil i Krakow.

Siden du helt sikkert vil bruke mest mulig av feriepengene dine på opplevelser, bør du bruke Expedia til å finne en billig leiebil i Krakow. Hos Expedia gjør vi alltid vårt beste for å gi deg så gode priser som mulig.

Turen til Krakow

De fleste nordmenn velger å fly til Krakow, og da er det Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice de lander på. Flyplassen ligger et lite stykke utenfor Krakow sentrum, så det kan være greit å hente leiebilen i Krakow på flyplassen. Du kan da kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Krakow, og du trenger ikke bekymre deg for når tog og busser går.

Leiebil i Krakow

Hvis du ikke vil leie bil på flyplassen, men i stedet vente til du kommer inn til sentrum, mangler det ikke på muligheter til å få ordnet seg med leiebil i Krakow. En rekke selskaper holder til i og rundt Krakow, og utvalget varierer fra små, økonomiske biler til premium-biler og stasjonsvogner. Dersom du skal kjøre mye i sentrum av Krakow kan det være greit å velge en mindre bil, så parkering blir enklere.

Kjør rundt til museer i Krakow

Det er mange spennende museer rundt om i Krakow. Selv om mange av disse ligger sentralt plassert i bykjernen, er det også flere museer i utkanten av byen. Med leiebil i Krakow kommer du deg raskt fra museum til museum, og du har større frihet til å besøke museene som ligger i utkanten av byen. Det polske flymuseet er et godt eksempel på et populært museum som ligger et stykke utenfor bykjernen. På museene er det ofte parkeringsmuligheter, så du slipper stresse med å finne gateparkering.

Opplev parkene rundt Krakow

Krakow er en by med store parker utenfor bykjernen, og med leiebil i Krakow er det ikke noe problem å kjøre til disse parkene. Et godt forslag kan være å kjøpe inn det som trengs til en piknik, kjøre avsted og nyte en varm sommerdag i parken med reker og noe leskende å drikke. De største parkene er Bielańsko-Tyniecki Park Krajobrazowy nordvest for byen og Tenczyński Park Krajobrazowy og Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Małopolskiego: Park Krajobrazowy Dolinki Krakowskie vest for byen.

Shopping i Krakow

Mange reiser til Krakow for å shoppe, og med leiebil i Krakow er det enklere å besøke kjøpesentre og outleter som ligger i utkanten av byen. Det er også praktisk å kunne slenge poser med klær og andre ting i bilen, i stedet for å måtte ta offentlig transport tilbake til hotellet.

Utforsk Krakow

Utforsk Krakow med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!