Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Krakow

Leiebil Krakow

Bilutleie Krakow – Krakow blir stadig mer populær som feriemål for nordmenn, og denne vakre byen i Polen har mye spennende å by på. Hvis du har tenkt å reise til Krakow, kan det være greit å tenke over om du vil ha leiebil under oppholdet. Med en leiebil står du mye friere til å utforske utkantene av Krakow. Det er også veldig enkelt å ordne seg med leiebil i Krakow.

Siden du helt sikkert vil bruke mest mulig av feriepengene dine på opplevelser, bør du bruke Expedia til å finne en billig leiebil i Krakow. Hos Expedia gjør vi alltid vårt beste for å gi deg så gode priser som mulig.

Turen til Krakow

De fleste nordmenn velger å fly til Krakow, og da er det Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice de lander på. Flyplassen ligger et lite stykke utenfor Krakow sentrum, så det kan være greit å hente leiebilen i Krakow på flyplassen. Du kan da kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Krakow, og du trenger ikke bekymre deg for når tog og busser går.

Leiebil i Krakow

Hvis du ikke vil leie bil på flyplassen, men i stedet vente til du kommer inn til sentrum, mangler det ikke på muligheter til å få ordnet seg med leiebil i Krakow. En rekke selskaper holder til i og rundt Krakow, og utvalget varierer fra små, økonomiske biler til premium-biler og stasjonsvogner. Dersom du skal kjøre mye i sentrum av Krakow kan det være greit å velge en mindre bil, så parkering blir enklere.

Kjør rundt til museer i Krakow

Det er mange spennende museer rundt om i Krakow. Selv om mange av disse ligger sentralt plassert i bykjernen, er det også flere museer i utkanten av byen. Med leiebil i Krakow kommer du deg raskt fra museum til museum, og du har større frihet til å besøke museene som ligger i utkanten av byen. Det polske flymuseet er et godt eksempel på et populært museum som ligger et stykke utenfor bykjernen. På museene er det ofte parkeringsmuligheter, så du slipper stresse med å finne gateparkering.

Opplev parkene rundt Krakow

Krakow er en by med store parker utenfor bykjernen, og med leiebil i Krakow er det ikke noe problem å kjøre til disse parkene. Et godt forslag kan være å kjøpe inn det som trengs til en piknik, kjøre avsted og nyte en varm sommerdag i parken med reker og noe leskende å drikke. De største parkene er Bielańsko-Tyniecki Park Krajobrazowy nordvest for byen og Tenczyński Park Krajobrazowy og Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Małopolskiego: Park Krajobrazowy Dolinki Krakowskie vest for byen.

Shopping i Krakow

Mange reiser til Krakow for å shoppe, og med leiebil i Krakow er det enklere å besøke kjøpesentre og outleter som ligger i utkanten av byen. Det er også praktisk å kunne slenge poser med klær og andre ting i bilen, i stedet for å måtte ta offentlig transport tilbake til hotellet.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Krakow

Hva er den beste prisen på leiebil i Krakow?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Krakow .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Krakow?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Krakow er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Krakow?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Krakow?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Krakow

Utforsk Krakow med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!