Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Krakow

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Krakow

Flyvninger til Krakow

Det er jevnlige og billige flyvninger til Krakow fra de fleste flyplassene i Norge, og bruker du Expedia er du sikret å få best mulig pris på reisen din. Du kan også benytte deg av Expedias andre tilbud på hotell og leiebil under oppholdet i Krakow.

Det er ikke noe problem å komme seg til Krakow fra Norge, nesten uansett hvor i landet du er bosatt. Fra Oslo lufthavn og Trondheim lufthavn kan du fly direkte til byen. Dersom du benytter en annen flyplass enn en av disse to, må du som oftest regne med en mellomlanding i Oslo – noe som forlenger reisen med minst en time, litt avhengig av flyplassen du reiser fra.

Krakow anses av mange som Polens vakreste by, og er raskt i ferd med å bli en av Øst-Europas mest populære reisemål. Den vakre gamlebyen, med arkitektur fra både middelalderen og renessansen, står på UNESCOs verdensarvliste. Dette området brukes ofte i forbindelse med innspilling av filmer der handlingen foregår i middelalderen.

Klimaet i Krakow er relativt mildt, noe som gjør at byen egner seg ypperlig som reisemål året rundt. Ta med kjæresten din på en romantisk tur, eller utforsk byen sammen med hele familien. De fleste av severdighetene ligger innen gangavstand fra hverandre, så det er ikke noe problem å komme seg rundt på egenhånd.

Flyreiser til Krakow fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Krakow fra en rekke flyselskaper, blant annet SAS, Norwegian og Brussels Airlines.

Direkteflyvninger fra Oslo til Krakow tar i overkant av 2 timer, og du kan blant annet reise direkte fra Oslo lufthavn og Trondheim lufthavn. Dersom du flyr fra en av landets andre flyplasser, må du beregne en reisetid på rundt fire timer. Polen er en del av Schengensamarbeidet, og du trenger derfor bare gyldig ID for å reise inn i landet. Per dags dato er imidlertid pass eneste gyldige ID i utlandet for norske borgere.

Når du bestiller flybilletten din til Krakow hos Expedia er du ikke bare sikret en god pris på billetten din – du kan også dra nytte av våre gode tilbud på leiebil og hotell.

Flyreiser til Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice

Johannes Paul II lufthavn Kraków-Balice, som på polsk heter Międzynarodowy Port Lotniczy im. Jana Pawła II Kraków-Balice, ligger i byen Balice. Dette er den flyplassen som ligger nærmest Krakow, og som de fleste flyselskaper benytter seg av.

Flyplassen ligger omtrent 11 km vest for Krakow. Av offentlig transport er det stort sett buss de reisende må benytte seg av for å komme seg inn til Krakow sentrum. Alternativet til offentlig transport er å benytte seg av en av de mange drosjene som venter utenfor flyplassen. Mange velger imidlertid å leie seg bil under oppholdet. Dersom du velger å leie bil, bør du bruke Expedia til å finne best mulig pris på leiebil i Krakow.

Informasjon om flyreiser til Krakow

Ankomstflyplass Johannes Paul II - Balice
Ankomstflyplassens IATA-kode KRK
Ankomstby Krakow

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Sep 30, 2018

Litt vonde seter når jeg har prolaps