Reiser til Ibiza 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Oppdag områdene i Ibiza

Finn de beste områdene og bydelene i Ibiza for aktivitetene du liker best. Les mer om Ibiza

De mest populære hotellene i Ibiza

Sud Ibiza Suites
Sud Ibiza Suites
4 out of 5
Ramon Muntaner 34, Ibiza Town, Ibiza, 7800
Prisen er 1 161 kr per natt fra 30. nov. til 1. des.
1 161 kr
per natt
30. nov.–1. des.
4,5/5 Wonderful! (264 anmeldelser)
Ikke verdt pengene
"Jeg synes hotellet var overpriset. Veggene var tynne og jeg kunne høre lyder fra de andre rommene hele tiden. Sengen var skrudd fast i veggen og knirket mens man sov. Det luktet lim fra veggen fordi tapeter og lyst var limt fast. Leiligheten ser kul ut, hvis man bare vil ha et greit rom."

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2017

Sud Ibiza Suites
Hotel THB Los Molinos - Adults Only
Hotel THB Los Molinos - Adults Only
4 out of 5
C/ Ramon Muntaner, 60, Ibiza Town, Ibiza, 7800
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 403 kr per natt fra 24. des. til 25. des.
1 403 kr
per natt
24. des.–25. des.
4,3/5 Excellent! (992 anmeldelser)
"Veldig god service av personalet med gode anbefalinger til aktiviteter og oppfølging. Rent og ordentlig. God frokost. Gode senger. Flott utsikt. Veldig kjekt med uteområdet og bassenget."

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Hotel THB Los Molinos - Adults Only
Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive
Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive
5 out of 5
C/ Playa d'en Bossa s/n, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza, 7817
4,3/5 Excellent! (476 anmeldelser)
Flott hotell med absolutt alt man trenger
"Dette var et helt fantastisk hotell med mange bassenger, mange spise steder , butikk , flere barer , utallige aktiviteter og sport man kunne gjøre . Vi hadde all inclusive og det anbefales virkelig . Fantastisk mat på buffeen . Kommer absolutt tilbake hit !"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2017

Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Ibiza?
Utforsk det beste av Ibiza fra så lite som . Vi har et bredt utvalg av leiebiler, hoteller og flyreiser som passer din reisestil. Du kan sikre deg større rabatter hvis du legger til noen opplevelser til din pakkereise.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Ibiza?
Når du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, sparer du ikke bare verdifull tid, men penger også. En pakkereise til Ibiza gjør det enkelt å sette sammen din drømmereise. Med over 500 flyselskaper rundt om i verden å velge blant blir det ikke vanskelig å finne et fly som passer programmet ditt, og dessuten kan vi tilby over 1 000 000 overnattingssteder verden over. Uansett hvor stort budsjett du har kan Expedia vise deg verden.
Når på året er det best å reise til Ibiza?
Ibiza er fullt av besøkende i . Hvis du ikke liker store folkemengder og foretrekker et roligere tempo, kan du vurdere å planlegge ferien til . Har du et feriebudsjett å holde deg innenfor? Da bør du ta en titt på de mange gode tilbudene i . I går prisene vanligvis opp, og hotellprisene ligger på sitt høyeste.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Ibiza?
Det kan være vanskelig å velge når det er ideelt å kjøpe flybilletter, men stort sett er det best å være ute i god tid. De fleste internasjonale flyreiser på Expedia er tilgjengelige opptil tolv måneder i forveien. Hvis du er ute i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Rimelige billetter tilbys av og til bare et par uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Ibiza fra Expedia?
Leiebiler, flyreiser og hoteller – vi gir deg de beste tilbudene. Du behøver bare å bestemme deg for din favorittkombinasjon. Når du har bestilt, kan du legge til spennende ting som opplevelser og utflukter. Våre pakkereiser gjør det lett å skreddersy en uforglemmelig ferie i Ibiza.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Ibiza?
Den enkleste måten å organisere reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Ibiza. Du vil også oppnå store besparelser når du kombinerer flyreiser, hotell og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en utflukt eller aktivitet når du er ferdig med bestillingen?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Ibiza hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med en pakkereise fra Expedia, er at du selv velger hva reisen din skal inkludere. Vi har tilgang til over 500 flyselskaper verden rundt, så du har mange valgmuligheter når du organiserer ferien din i Ibiza.
Kan jeg reise til Ibiza akkurat nå?
Du kan finne oppdatert informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mer for Ibiza ved å gå til vår reiserådside for COVID-19.