Hoteller i Ibiza

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Ibiza

Hotel Playasol Maritimo
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
626 kr
per natt
5. jan.–6. jan.
3.6/5Bra! (159 anmeldelser)
Fint hotell med god beliggenhet

"Fint hotell med morsomme detaljer, det som trakk ned for min del var at badet var knøttlite med ustødig toalett og håndtak i dusjarmaturet var løst, må gå sidelengs inn på badet for døra gikk ikke helt opp. Men mulig jeg var uheldig og at mange andre rom har bedre bad. Ellers fin beliggenhet ved ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2018

Hotel Playasol Maritimo
Hostal Juanita
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
414 kr
per natt
10. des.–11. des.
4/5Veldig bra! (168 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet

"Bra beliggenhet, rent og pent og god enkel frokost."…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2019

Hostal Juanita
Sud Ibiza Suites
913 kr
per natt
12. des.–13. des.
4.5/5Fantastisk! (201 anmeldelser)
Ikke verdt pengene

"Jeg synes hotellet var overpriset. Veggene var tynne og jeg kunne høre lyder fra de andre rommene hele tiden. Sengen var skrudd fast i veggen og knirket mens man sov. Det luktet lim fra veggen fordi tapeter og lyst var limt fast. Leiligheten ser kul ut, hvis man bare vil ha et greit rom."…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2017

Sud Ibiza Suites
Hotel Lux isla
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
677 kr
per natt
15. des.–16. des.
4.5/5Fantastisk! (119 anmeldelser)
fantastisk hotel

"Hoteller kan helt klart få 4 stjerner uten problem. Rommene er fantastiske og servicen er magisk. At dette hoteller har på siden til hotel standar 2 stjerner er feil den ofisielle ratingen er 3+ stjerner. Kommer til å bruke dette igjen neste gang vi er i ibiza. Holder samme standar som alle radisson ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2014

Hotel Lux isla
Eurostars Ibiza
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
909 kr
per natt
12. des.–13. des.
4.4/5Fantastisk! (56 anmeldelser)

"Globalement l'hôtel est très bien. Par contre c'est la première fois où je tombe sur une hôtel où il n'y pas la possibilité de ranger ses vêtements sur des cintres. L'hôtel est propre et la décoration est sobre. Le personnel est sympathique. Nous avons demandé sur place une chambre duplex (option ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. nov. 2019

Eurostars Ibiza
Gran Hotel Montesol Ibiza, Curio Collection by Hilton
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 545 kr
per natt
10. des.–11. des.
4.6/5Enestående! (88 anmeldelser)

"The location and decor of this property are absolutely amazing! For people coming for a quick break, this is the perfect spot - minutes from the old town restaurants and shops along with being a short cab ride to the clubs. Staff were wonderful and happily moved us to the 3rd floor when we arrived. ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019

Gran Hotel Montesol Ibiza, Curio Collection by Hilton
Hard Rock Hotel Ibiza
5 out of 5
Carretera Playa d en Bossa, Sant Jordi de ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
Hent priser
4.4/5Utmerket! (1,033 anmeldelser)
OK hotel at a high cost

"OK hotel, but at that price I would have expected higher standard on the room. I stayed in a "standard type" room at 450 EUR/night."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Hard Rock Hotel Ibiza
Iberostar Selection Santa Eulalia
4 out of 5
Calle Mestral, 42, Urbanizacion S'Argamassa, Santa Eulalia del Río, Ibiza
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (99 anmeldelser)
Nice and clean hotel

"Nice and clean hotel, with Wonderful sunbeds and view. Very service minded staff. The price was to high compared to the simple rooms. Location a little to far from the center (10 minutts by taxi)."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018

Iberostar Selection Santa Eulalia
Hotel Royal Plaza
789 kr
per natt
4. jan.–5. jan.
4.1/5Veldig bra! (431 anmeldelser)
Ibiza

"Var utenfor sesongen så for oss var det perfekt veldig imøtekommende personal."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019

Hotel Royal Plaza
Hotel Cartago - All Inclusive
3 out of 5
Puerto San Miguel, Sant Joan de Labritja, Ibiza
Hent priser
4/5Veldig bra! (108 anmeldelser)

"Hotel sul mare con panorama mozzafiato. Bella spiaggia e bel mare trasparente (tantissimi pesci). Lettini e ombrelloni a pagamento ma comunque tanti posti su spiaggia libera. Tantissime le attività da fare in spiaggia ma a pagamento. Camere curate con letti comodi. Bellissimo e comodo terrazzino. ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Hotel Cartago - All Inclusive
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ibiza
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Ibiza

Hotell Ibiza: Ibiza anses av mange som Europas beste sted når det kommer til natteliv og fest, men har mye mer å by på enn bare gode nattklubber. Øyas bohempregede gamle bydel er på UNESCOs verdensarvlisten, og landskapet byr på en eksplosjon av vakre naturfenomener. Siden øya er et meget populært turistreisemål, er det et godt utvalg av hoteller i Ibiza. Du finner alt fra helt enkle og billige hoteller til eksklusive luksushoteller. De fleste hotellrommene holder en grei standard, og ligger sjelden langt fra stranden. Det er flest 2-, 3- og 4-stjerners hoteller, men utvalget av virkelig billige 1-stjerners hoteller og eksklusive 5-stjerns hoteller er heller ikke dårlig. Enten du er ute etter et familiehotell, golfhotell, spahotell eller forretningshotell, vil du finne det du er på jakt etter på Ibiza. Vær oppmerksom på at det kan være stor pågang i fellesferien i sommermåneden, så bestill i god tid.

Attraksjoner

Det er én attraksjon som er selvskreven når man besøker Ibiza, og det er D´alt Vila. Dette er den gamle brosteinsbelagte bydelen i Ibiza by, og er et veldig stemningsfullt område. Bydelen er omgitt av en UNESCO-merket ringmur, som ble oppført på 1500-tallet for å beskytte byen. I bydelen finner du førsteklasses restauranter, stilige gallerier og Museu d’art Contemporani. Hvis du er på jakt etter strålende utsikt ut over byen, kan du ta turen opp på festningen eller besøke D´alt Vilas landemerke, Santa María-katedralen. Er du interessert i å finne ut mer om hvordan livet var på Ibiza for tusenvis av år siden, kan vi anbefale en tur til Museu Arqueológic. Er det derimot naturen som lokker, kan du bli med på en av rundturene til Cova De Can Marça. Dette er et forhistoriske og skjult grottesystem som før i tiden ble benyttet av sprit- og tobakkssmuglere. I grottene kan du se stalaktitter, stalagmitter og en ni meter høy vannkaskade.

Strender

De fleste strendene på øya ligger i tilknytning til feriestedene. Er du ute etter de største strendene med flest turister, er det med andre ord bare å sikte seg inn på områdene hvor det er flest feriesteder. Det er imidlertid flere alternativer som ikke er like utbygde og travle, blant annet Cala de Boix på nordøstkysten og S´Aigua Blancas herlige strender lenger nord. Sør på øya er Cala d’Hort et godt alternativ, og fra stranden har du flott utsikt til den lille øya Es Vedrá.

Shopping

På Ibiza finner du det siste og villeste du kan tenke deg til kvelden din ute på byen. Feriestedet Figueretas, som ligger like sør for Ibiza by, har massevis av butikker med alle de vanlige merkene, suvenirer og kunsthåndverk. I denne byen finner du også det store markedet Malacoste, som er et supert sted for å kjøpe små feriegaver til de hjemme. I Ibiza by finner du de beste butikkene langs Passeig Vara de Rey og Avgda d’Isidor Macabich. I sistnevnte gate er det også en liten, koselig basar.

Hotellbestilling: Ibiza

Søk etter et hotell i Ibiza. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Ibiza ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Ibiza.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Ibiza. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Ibiza for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Ibiza. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Ibiza.

Frequently asked questions

Nylig bestilte hoteller i Ibiza

Nylige anmeldelser i Ibiza

Flere reisealternativer