Ibiza

Reiseguide
Cala d\'Hort-stranden fasiliteter samt svømming, sandstrand og båter
Besøk den hvite øyas naturlige strender, og sjekk ut en av de mest kjente klubbscenene i verden.

Legg reisen til Ibiza (Eivissa), so er ei lita øy utenfor kysten av Spania. Det er et av de mest populære stedene å dra til blant kjendiser, unge europeere og soltilbedere generelt. Besøk øyas ekstravagante overnattingssteder og klubber, eller slapp av i en solstol med utsikt over Middelhavet. En ferie på Ibiza er tingen for deg som vil se og bli sett, og øyas festdeltakere og strandløver starter trender som deretter sprer seg over Europa. Den populære musikken som knyttes til Café del Mar, har sitt opphav på denne øya.

Ibiza er en del av øygruppen Balearene, et autonomt samfunn i Spania. I Ibiza by, som er den største byen, kan du nyte tapas med fersk sjømat nede ved havna. Følg de smale, brosteinsbelagte gatene opp til de historiske slagområdene og katedralen i Dalt Villa ved festningen i gamlebyen.

På sørsiden av øya finner du verdensberømte klubber og eksklusive hoteller i nærheten av strendene Playa d’en Bossa, Cala Jondal og Las Salinas. Slapp av i solen, eller ta en svømmetur ved Cala d’Hort, Cala des Moro eller Cala Gracio. Kjør litt innover på øya for å gå på klubber som Privilege, og for å oppleve spektakulære danseshow og flinke DJ-talenter.

På nordsiden av øya finner du en mer rustikk natur. Nordøst for Ibiza by ligger landsbyen Santa Eulalia del Rio (Santa Eulària des Riu). Hvis du besøker det ukentlige hippiemarkedet, er dette et perfekt sted for å kjøpe suvenirer. På søndager anbefaler vi en tur til den vakre Benirrás-stranden på nordkysten for å se og høre fantastiske fremføringer med rytmiske trommer ved solnedgang. Fordyp deg i Cova de Can Marçà, som ligger i nærheten. Her finner du et nettverk av flere urgamle undergrunnsgrotter.

Ibiza ligger 79 kilometer fra østkysten av Spania, og er bare en fergetur eller en kort flytur unna Valencia og Dénia på fastlandet. Øya har også en internasjonal flyplass og mange båthavner. Følg millioner av turister som reiser til Ibiza hver sommer for å se severdigheter, sole seg og feire livet med stil.

Discover neighborhoods in Ibiza

Ushuaia Ibiza Beach Hotel
Ushuaia Ibiza Beach Hotel
5 out of 5
Ctra. Playa den Bossa 10, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza, 7817
Prisen er 4 606 kr per natt fra 19. jul. til 20. jul.
Hvis du bor på dette hotellet i luksuriøs stil i Sant Josep de sa Talaia, får du 5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 3 utendørsbassenger ...
4,2/5 Very Good! (924 anmeldelser)
Fantastiske Ushuaia!
"Ushuaia er et av de hotellene som ikke lar seg beskrive - det må oppleves! Et gjennomført hotellkonsept av de sjeldne, og verdt hver krone! Vi bodde noen dager på club og noen dager på tower, og begge deler var veldig bra. Hotellets område oser av gjennomført kombinasjon av musikk og eleganse. Og ..."

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2018

Ushuaia Ibiza Beach Hotel
Hard Rock Hotel Ibiza
Hard Rock Hotel Ibiza
5 out of 5
Carretera Playa d en Bossa, Sant Jordi de ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza, 7817
Prisen er 5 347 kr per natt fra 1. aug. til 2. aug.
Hvis du bor på dette hotellet i luksuriøs stil i Sant Josep de sa Talaia, får du 5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 utendørsbassenger ...
4,4/5 Excellent! (998 anmeldelser)
"Best hotel in Ibiza 😃🙌"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2021

Hard Rock Hotel Ibiza
Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive
Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive
5 out of 5
C/ Playa d'en Bossa s/n, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza, 7817
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 4 996 kr per natt fra 11. jul. til 12. jul.
Hvis du bor på dette overnattingsstedet i luksuriøs stil i Sant Josep de sa Talaia, får du 5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,4/5 Excellent! (434 anmeldelser)
Flott hotell med absolutt alt man trenger
"Dette var et helt fantastisk hotell med mange bassenger, mange spise steder , butikk , flere barer , utallige aktiviteter og sport man kunne gjøre . Vi hadde all inclusive og det anbefales virkelig . Fantastisk mat på buffeen . Kommer absolutt tilbake hit !"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2017

Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Apartamentos Sal Rossa
Apartamentos Sal Rossa
3 out of 5
Calle Begonias 4, Platja d'en Bossa, Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears, 7817
Prisen er 2 386 kr per natt fra 18. jul. til 19. jul.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Sant Josep de sa Talaia, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand ...
4,4/5 Wonderful! (535 anmeldelser)
"The check in process was not that great. I do believe the girl checking us in was trying her hardest, but the level of customer service for the price paid was not there. Our room was sweltering hot, as I believe it had sat for over 24 hours unoccupied, per their covid-19 guidelines. I appreciate ..."

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2022

Apartamentos Sal Rossa
Apartamentos Vibra Jabeque Soul
Apartamentos Vibra Jabeque Soul
3 out of 5
Carlos Roman Ferrer 25, Playa den Bossa, Ibiza Town, Ibiza, 7800
Prisen er 2 767 kr per natt fra 12. jul. til 13. jul.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Ibiza by, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten og ...
3,9/5 Very Good! (627 anmeldelser)
Helt ok, blir et annet hotell neste gang
"Rommene ble rengjort en gang om dagen, opplevde da at sengen ikke var redd opp, lakenet var bare krøllet sammen i sengen. Det ble ikke rengjort på gulvet, noe som førte til at det kom maur. De tok håndkledene våre uten å erstatte de med nye. Da fikk vi beskjed om at vi måtte hente nye i resepsjonen ..."

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Apartamentos Vibra Jabeque Soul
Apartamentos Cala LLonga Playa Ibiza
Apartamentos Cala LLonga Playa Ibiza
2 out of 5
C/Monterrosa s/n., Cala Llonga, Santa Eulalia del Rio, Ibiza, 07849
Du kan bo på dette leilighetshotellet ved stranden under oppholdet i Santa Eulalia del Río. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
2,9/5 (16 anmeldelser)
"In der Badewanne Floß das Wasser nicht ab Tv funktionierte nicht Dunstabzugshaube funktionierte verkehrtherum, das Zimmer stank täglich nach frittiert Kühlschrank Schloß nicht richtig und war teilweise verrostet Wifi gab es nur im Restaurant( nicht wie in der Beschreibung im Zimmer) Tür vom Badezimmer ..."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Apartamentos Cala LLonga Playa Ibiza
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Ibiza

Byer nær Ibiza