Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Billige flybilletter til Ibiza

Billige flyreiser til Ibiza

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 753 kr for enveisflyvninger og 1 176 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Iberia
KLM
Vueling Airlines
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Iberia
KLM

Fly til Ibiza

Flyvninger til Ibiza

Ibiza er en vakker øy i Middelhavet, og er én av flere øyer i øygruppen Balearene. Øya tilhører Spania, og er blant annet kjent for sitt fenomenale uteliv. Mange nordmenn reiser til Ibiza på grunn av det gode klimaet og for å oppleve noen av verdens beste nattklubber og DJer. Bruk Expedia til å søke etter flybilletten din til Ibiza, og du vil finne den beste prisen tilgjengelig. Expedia hjelper deg også med en ferie til Ibiza, hvor fly og overnattinger er inkludert.

Det er mange selskaper som flyr til Ibiza, blant annet airberlin, Iberia, Air France og KLM. På sommerstid hender det at man kan finne direkteflyvninger til Ibiza fra Oslo, men stort sett må man belage seg på én eller flere mellomlandinger. Alle flyselskapene benytter seg av Ibiza lufthavn, som er hovedflyplassen på øya.

Mange tror Ibiza er øya unge drar til for å feste, og at det ikke er noe mer å se på øya – men da tar de skrekkelig feil. Ibiza har det meste man kan ønske seg av en øy, blant annet vakre strender, krystallblått hav, gamle bygninger og ruiner, attraksjoner, museer, småbyer, flott natur og nærhet til en rekke andre øyer, som Formentera. Det er fine shoppingmuligheter på Ibiza, og prisene er meget gode. Det er også mange flotte restauranter rundt om på øya som er klare til å gi deg gastronomiske opplevelser du sent vil glemme.

Flyreiser til Ibiza fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det ikke noe problem å finne rimelige billetter til Ibiza – så glem ikke å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

Det å fly fra Norge til Ibiza kan være en omstendelig prosess, og ofte må du regne med at reisen tar fra sju timer og oppover. Et godt alternativ kan være å først fly til Barcelona, for deretter å fly fra Barcelona til Ibiza. Er du heldig med avgangene vil du kunne spare litt tid på denne løsningen. Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Ibiza, men må ha med ID som er gyldig i Spania. For norske reisende er det bare passet som er gyldig ID i EU, så dette må derfor medbringes på reisen.

Ved bestilling av flybilletten din til Ibiza hos Expedia får du ikke bare supre priser på flybilletten din – du kan også benytte deg av våre pakketilbud, som gir deg veldig god pris på hotell og leiebil.

Flyreiser til Ibiza lufthavn

Ibiza lufthavn ligger omtrent 7,5 kilometer fra Ibiza Town, og brukes av 95 % av alle som ankommer og drar fra Ibiza og Formentera. Det er ikke den største flyplassen, men det er allikevel muligheter for litt shopping, for de som måtte ønske det.

Det er i all hovedsak tre transportmuligheter man kan benytte for å komme seg fra flyplassen og til byene. Flere av øyas bussruter stopper innom flyplassen, noe som er et billig alternativ som transporterer deg til de fleste steder på øya. Drosje er et mer behagelig alternativ, og det er ikke mangel på drosjer når du kommer ut av flyplassen. Den siste muligheten er å leie en bil, noe du kan finner gode priser på ved å benytte deg av Expedia.

Populære flyvninger til Ibiza

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 753 kr for enveisflyvninger og 1 176 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Vueling Airlines