Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Luksushoteller i Holmenkollen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Luksushoteller i Holmenkollen

Lysebu Hotel
4 out of 5
Lysebuveien 12, Oslo
Hent priser
4.6/5Wonderful! (325 anmeldelser)
Fantastisk opplevelse

"Fantastisk rom og nydelig frokost med utsikt. 10/10!"…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Lysebu Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Luksushoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er du interessert i å finne et luksuriøst hotell for ferien din i Holmenkollen?
La Expedia hjelpe deg med å finne et fly til Oslo (OSL-Gardermoen), og du kan deretter velge et overnattingssted som vil gi deg den luksusopplevelsen du er på utkikk etter. Hvilke fasiliteter du har tilgang til er viktig når du planlegger en reise, så vi gjør det enkelt å finne det du vil ha for å gjøre oppholdet ditt så bra som overhodet mulig. Dersom du er ute etter et førsteklasses hotell som har spa, innendørs basseng og komfortable senger, hjelper Expedia deg gjerne med å finne det beste luksushotellet Holmenkollen har å by på. Et vakkert landskap og flotte skoger er karakteristisk for Holmenkollen, og i tillegg har man spennende lokale severdigheter å besøke her, slik som for eksempel Oslo vinterpark.
Hva kan man se og gjøre i Holmenkollen?
Nyt alt Holmenkollen har å by på og besøk Oslo vinterpark, Holmenkollbakken og Holmenkollen skimuseum. Hvis du har litt tid til overs, har du kanskje lyst å sjekke ut Holmenkollen kapell og Bogstad Gård.
Hvordan utforsker jeg Holmenkollen?
Benytt deg av de lokale transportmulighetene, som gjør det enkelt å få sett Holmenkollen. Du kan gå til T-banestasjoner i nærheten, som Voksenlia t-banestasjon, Voksenlia stasjon og Skogen t-banestasjon.

Flere reisealternativer