Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Nederland grunnet COVID-19.

HaagNetherlands

Reis til den vakre byen der den nederlandske regjeringen har hovedsete og opplev majestetiske herskapshus, palasser, museer, historiske parker og en lang strand.

Opplev Haags mange kulturperler, fra museer fulle av mesterverk til tidligere kongeboliger og palasser. Naturelskere vil sette pris på byens store parker og lange sandstrand.

Den stolte, nederlandske byen heter offisielt Gravenhage, men kalles ofte Den Haag. Haag er hovedstaden i Zuid-Holland-provinsen og hjem til den internasjonale domstolen og det nederlandske parlamentet. Samtidsarkitektur, småbutikker, eksotiske restauranter og futuristiske nattklubber gir den historiske byen en moderne vri.

Haag har et godt nettverk av trikker og busser som gjør det enkelt å komme seg rundt uten bil. Madurodam bør være det første stedet du besøker på ferien i Haag. I denne miniatyrparken kan du se mange av landets viktigste bygninger og oppfinnelser.

For å se selve byen i fugleperspektiv kan du ta glasspanoramaheisen i Haagse Toren (Haag Tower) til 41. etasje. Ta en drink i restauranten på toppen av tårnet eller besøk en av barene rundt de sentrale byplassene Plein og Grote Markt.

Se opp på det historiske tårnet hvor den nederlandske statsministeren arbeider i sentrale Binnenhof. Dette palasskomplekset har en offentlig borggård, og du kan få guidet omvisning i bygningene. Rusle forbi tidligere palasser og herskapshus på vei ned den historiske alleen Lange Voorhout.

Ikke gå glipp av muligheten til å se to verdensberømte, nederlandske mesterverk: Pike med perleøredobb av Vermeer og Victory Boogie Woogie av Mondriaan. Vermeer er bare én av flere nederlandske mestere med bilder utstilt i historiske Mauritshuis. Mondriaan og annen berømt, europeisk samtidskunst finner du i det flotte Gemeentemuseum.

På en solfylt dag kan du gjøre som de innfødte og dra til en park eller til stranden. Rosehagen i den store Westbroekpark og den japanske hagen i Clingendael Park er praktfulle botaniske oppvisninger. Et annet flott sted for å gå tur er Scheveningen Strand. Her kan du se på solnedgangen og feste til sent på kveld.

Du kan reise til Haag ved å fly til Rotterdam The Hague Airport og deretter ta tog eller buss til bykjernen. Det går også nasjonale og internasjonale togruter til Haag.

Hvor du bør bo i Haag

De mest populære hotellene i Haag

Novotel Den Haag World Forum
Novotel Den Haag World Forum
4 out of 5
Johan De Wittlaan 42-44, Haag
Prisen er 672 kr per natt fra 25. nov. til 26. nov.

Dette hotellet med et spa ligger i Scheveningen og 2 kilometer unna World Forum Convention Centre, Madurodam og Fredspalasset. Dessuten ligger Scheveningen strand ...

4.1/5Very Good! (984 anmeldelser)
Bra hotell i Statenkvartier

"Fin beliggenhet i Statenkvartier. Bra standard på rom. Gode offentlig transport til sentrum og Scheveningen."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2018

Novotel Den Haag World Forum
Golden Tulip Noordwijk Beach
Golden Tulip Noordwijk Beach
4 out of 5
Koningin Wilhelmina Boulevard 8, Noordwijk
Prisen er 695 kr per natt fra 1. des. til 2. des.

Dette hotellet ligger ved stranden i Noordwijk, 4,9 kilometer unna Space Expo og 15 kilometer unna Corpus og Keukenhof-hagene. Dessuten ligger Duinrell og Louwman ...

3.6/5Good! (211 anmeldelser)
Bra hotell midt på skala'en med god beliggenhet

"Flott beliggenhet, med såfint vær slik vi hadde er opplevelsen av strand og havet komplett"…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2014

Golden Tulip Noordwijk Beach
Grand Hotel Huis ter Duin
Grand Hotel Huis ter Duin
5 out of 5
Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk, ZH
Prisen er 1 496 kr per natt fra 6. des. til 7. des.

Dette hotellet ligger ved stranden i Noordwijk og 2 kilometer unna Museum Noordwijk og Fyrtårn Noordwijk. Dessuten ligger Katwijk Aan Zee-stranden og Space Expo ...

4.4/5Wonderful! (250 anmeldelser)

"Das beste Hotel am Ort. Hammerausblick. Gute Parkmöglichkeiten. Gutes Frühstück"…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

Grand Hotel Huis ter Duin
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Haag

Hotel Studio's Archipel
Hotel Studio's Archipel
3 out of 5
Javastraat 120, Haag

Denne leiligheten ligger i Haag-senteret og 15 minutters gange unna Plein 1813, Fredspalasset og Mauritshuis. Dessuten ligger Scheveningen molo og Scheveningen ...

2.3/5 (26 anmeldelser)
Service goed, kamers slecht onderhouden

"Erg gehorig, doucheafvoer verstopt, vies. Tv’s werken niet, Wifi erg instabiel. Service receptie was erg klantvriendelijk!"…"

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2019

Hotel Studio's Archipel
Nybygde Loft Hjerte Sentrum Delft
Nybygde Loft Hjerte Sentrum Delft
20 Asvest, 20B, Delft, South Holland
Prisen er 1 702 kr per natt fra 26. nov. til 27. nov.

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Delft og 2 kilometer unna Theater de Veste og Delft teknologiske universitet. Dessuten ligger Delft rådhus og Østre ...

Nybygde Loft Hjerte Sentrum Delft
Paula Bed and Breakfast
Paula Bed and Breakfast
H.R. Holststraat, 33, Noordwijk, South Holland

Dette feriehjemmet ligger ved havet og 10 minutters gange unna Fyrtårn Noordwijk og Museum Noordwijk. Noordwijkse golfklubb ligger 4,7 kilometer unna.

Paula Bed and Breakfast
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Haag

Populære aktiviteter i Haag

Byer nær Haag