Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Haag

Se de 26 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Haag

Ting å gjøre i Haag

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Haag har å by på! Hvis du planlegger en tur til Haag kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Haag sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Haag-aktiviteter

Haag er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Haag og gjør det lekende lett å utforske Haag. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Haag som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Haag

Haag tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Haag å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Haag.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Haag men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Haag

Scheveningen

Scheveningen er en bydel i Haag. Selv om Scheveningen vanligvis handler mest om sol og sjø, har området mye historie og kultur også.

StrenderMuseerSjø

Haag-senteret

Spennende museer, kjente kunstgallerier og historiske steder er noe av det som trekker folk til Haag-senteret. Mens du utforsker området, bør du ta turen til Mauritshuis eller Binnenhof.

MuseerKulturSlott

Scheveningen Badplaats

Når du først er i Scheveningen Badplaats, bør du ta turen til severdigheter som Scheveningen strand og Sea Life Scheveningen.

Lisse sentrum

Nydelige hager er bare én av grunnene til at mange drar til Lisse sentrum, og du bør også få med deg Museum De Zwarte Tulp.

ØkonomiHagerVennlige folk

Vissershaven

Skal du til Vissershaven, bør du få med deg severdigheter som Scheveningen strand og Kijkduin-stranden.

Zorgvliet

Spennende museer, trivelige barer og vakre strender er noe av det som trekker folk til Zorgvliet. Mens du utforsker området, bør du ta turen til Fredspalasset eller Museon.

BusinessMuseerBarer