Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Haag

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Flyreiser til Haag

Haag er den tredje største byen i Nederland. Her finner du blant annet landets regjering og parlament. I tillegg holder alle ambassadene og en del internasjonale organisasjoner til her, som for eksempel Den internasjonale domstolen. Dette er med på å gjør stedet til den juridisk viktigste byen i EU. På Expedia finner du en rekke tilbud på hotell og fly til Haag .

Når du har flybilletter til Haag er den nærmeste flyplassen i Rotterdam. Men denne flyplassen har ikke togforbindelse, så det kan være vanskelig å komme seg til og fra flyplassen. Hvis du likevel skal ha leiebil i Haag, kan dette være en anledning til å leie bilen direkte på flyplassen.

Mange som skal fly til Haag velger å benytte flyplassen i Amsterdam. Dette er den største flyplassen i Nederland, og herfra går det tog direkte til Haag, som ikke tar mer enn en halv time. Det finnes i tillegg tre andre flyplasser i Nederland, men disse ligger lenger unna.

Opplevelser i Haag

Det finnes et stort utvalg av hoteller i Haag hvis du ønsker å overnatte i byen. Byen har også en rekke interessante museer. For eksempel Eschermuseet der tredje etasje er dedikert til optiske illusjoner. Både Fredspalasset og det gamle bysenteret, Binnenhof, kan være interessant å få med seg. Eller hva med en tur i en av de mange parkene, eller en tur til strandområdene? Med billige flybilletter til Haag, kan du oppleve alt det byen har å vise frem!

Billig fly til Haag og Rotterdam lufthavn

Rotterdam lufthavn er den viktigste regionale flyplassen i Nederland. Flyplassen har ikke togforbindelse, men det går busser til sentralstasjonen i Rotterdam cirka hvert tiende minutt. Denne bussen tar seks minutter. Derfra kan du ta toget til Haag. Toget tar omtrent 25 minutter.

Det er også mulig å leie bil på flyplassen når du reiser med fly til Haag. Leier du bil og kjører selv, er det cirka 23 km å kjøre fra flyplassen. Da følger du motorvei A13, og dette tar omtrent 30 minutter.

Det er flere parkeringsplasser ved flyplassen. I tillegg har flyplassen to restauranter. Det er også mulig å leie konferanserom på flyplassen, og det finnes oppbevaringsbokser til bagasjen. Flyplassen har minibank, og det er også mulig å veksle valuta. I tillegg tilbys trådløst Internett på flyplassen.

Flyplassen er tilrettelagt for handikappede og har automatiske døråpnere, tilrettelagte toaletter og heiser, samt reserverte parkeringsplasser.

Billige fly til Haag og Amsterdam lufthavn Schiphol

Schiphol er hovedflyplassen i Nederland. Dette er den fjerde største flyplassen i Europa målt i antall passasjerer. Selv om Schiphol er en stor flyplass, består den bare av én bygning som er oppdelt i flere terminaler.

Det går direktetog fra flyplassen til Haag. Dette tar gjennomsnittlig 30 minutter. Ellers er det også mulig å ta buss eller leie bil. Flyplassen har godt med parkeringsplasser.

Det finnes et stort utvalg av spisesteder og butikker på flyplassen som nærmest har blitt et kjøpesenter. Det er mulig å leie konferanse- og møterom på flyplassen. Her er det flere tilbydere som har toppmoderne kommunikasjonsutstyr. Flyplassen tilbyr også gjestene trådløst internett.