Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie ved Gardasjøen

Utforsk historiske småbyer, gå på tur i vakre parker og slapp på strender og ved varme kilder i denne vakre regionen rundt Italias største innsjø. 

Gardasjøen er et av Italias mest populære feriesteder, kjent for de fantastiske naturlige omgivelsene og den rike kulturen. Den nordlige delen av sjøen trekker til seg friluftsentusiaster som er ute etter vindsurfing eller utforskning av det forrevne terrenget. Den sørlige delen trekker til seg besøkende med tilbakelente feriesteder, hyggelige strender, vakre vingårder og pittoreske landsbyer. 

På grunn av sjøens størrelse og lokale vindmønstre er det mildere og mer solrikt her, sammenlignet med resten av regionen. Du vil legge merke til at landskapet er fullt av sitrushager, vingårder og olivenlunder, noe som gir sjøen et distinkt middelhavsfølelse. 

Sjøens nordligste by, Riva del Garda, kan skilte med noen av de beste forholdene for vindsurfing i Europa. Ta deg en spasertur langs sjøen for å se på folkelivet, og se om du får øye på erfarne vindsurfere i aksjon.

I Sirmione kan du bade i de naturlige, varme kildene, som har gjort denne byen til et populært feriested siden romernes tid. Spis italiensk is mens du går langs de sjarmerende brosteinsgatene. 

Gå ikke glipp av Grotte di Catullo, en av de best bevarte romerske residensene i Nord-Italia. Steinbuene og murene er spredt over terrasser i åsen og omgitt av sypresser og oliventrær . Nyt den vakre utsikten over sjøen eller besøk museet med romerske gjenstander ved siden av. 

Il Vittoriale degli Italiani kan du få et innblikk i den eksentriske verdenen til forfatteren Gabriele d'Annunzio, som levde på 1800-tallet. Til tross for å være anerkjent som en av Italias største forfattere har d'Annunzio et kontroversielt ettermæle, på grunn av sine fascistiske synspunkter og sin ville livsstil. Sjekk ut hans prangende residens, som er innredet med leopardskinn og svarte fløyelsgardiner.

Du kan sykle eller gå gjennom de pittoreske eviggrønne skogene og orkidéengene i Parco Archeologico Rocca di Manerba. Dette reservatet står på UNESCOs liste, og her finner du noen av sjøens beste strender, der du kan slikke sol og svømme. 

Gardasjøen ligger midt mellom Milano og Venezia, og du kan komme deg hit med tog. Da kan du velge deg ut et sted og dra på weekendtur. For å unngå de store folkemengdene anbefales du å besøke sjøen utenfor sommersesongen, da det er mange festivaler og begivenheter her. Disse omfatter Il Festival del Garda, med musikkonkurranser og skjønnhetskåringer, og båtløpene med konkurrerende lag fra hele sjøen.


De beste hotelltilbudene i Gardasjøen

Vis alle de 4 538 overnattingsstedene i Gardasjøen
Parc Hotel Gritti
Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019
Mer informasjon
 
Parc Hotel Gritti

Parc Hotel Gritti

Via Gabriele D'Annunzio, Bardolino, VR
   
  3,8 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Vi hadde et fantastisk opphold på Parc hotell gritti, super mat, rimelige priser,kjempe fint basseng, flott hjelp til opplevelse turer😃 Og Bardolino med det samme hotellet er blitt en favoritt❤️

  Parc Hotel Germano Suites
  Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Parc Hotel Germano Suites

  Parc Hotel Germano Suites

  Via Gardesana dell'Acqua, 10, Bardolino, VR
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Vi hadde et supert opphold på dette hotellet! Alltid mange ledige plasser rundt bassengområdet, og rommene lå slik at man hadde det veldig privat. Det ligger 10 min fra nydelige Bardolino, som må være den fineste og hyggeligste byen rundt Garda.

   Gardaland Hotel
   Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019
   Mer informasjon
    
   Gardaland Hotel

   Gardaland Hotel

   Via Palù 1, Castelnuovo del Garda, VR
     
    4,2 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Supert hotell, veldig barnevennlig! Shuttlebuss til gardaland, med egen inngang slik at en unngår kø!! Må ha badehette ( 6 eur) i bassenget, kjekt å ta med hjemmefra. Ganske dyr frokost, men bra utvalg. Barneaktiviteter for de minste barna. Flott område, flere spisesteder.

    Aqualux Hotel Spa & Suite 1 775 kr
    Anmeldelse skrevet 1. okt. 2018
    Mer informasjon
     
    Aqualux Hotel Spa & Suite

    Aqualux Hotel Spa & Suite

    Via Europa Unita 24/B, Bardolino, VR
      
     4,6 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Vi bestilte rom med bassengutsikt. Rommet vi fikk var illeluktende, fuktig, med utsikt inn i noen busker med en uteplass med 0 timer sol. Vasken var tett og aircondition fungerte ikke. Vi prøvde å bytte rom to ganger, men ble uhøflig avvist av personalet.

     Hotel Sirmione e Promessi Sposi 823 kr
     Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019
     Mer informasjon
      
     Hotel Sirmione e Promessi Sposi

     Hotel Sirmione e Promessi Sposi

     Piazza Castello 19, Sirmione, BS
       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Bra beliggenhet, litt gamle slitte rom,

      Park Hotel 992 kr
      Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Park Hotel

      Park Hotel

      Lungolago Cesare Battisti 17, Desenzano del Garda, BS
        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette er andre gangen vi bor på Park Hotel i Desenzano del Garda, og vi kommer tilbake. Vi hadde rom med balkong som vendte ut mot veien og Gardasjøen. Anbefales! Fra innsjekking til utsjekking treffer vi på hyggelige og serviceinnstilte ansatte: i resepsjonen, i restauranten og i forbindelse med ...

       Hotel Leonardo da Vinci
       Anmeldelse skrevet 15. sep. 2015
       Mer informasjon
        
       Hotel Leonardo da Vinci

       Hotel Leonardo da Vinci

       Via IV Novembre, 3, Limone sul Garda, BS
         
        3,8 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Meget hyggelig overraskelse ved Gardasjøen. Vi hadde ikke lagt merke til at hotellet opererte med "all inclusive" og syntes vi fikk svært mye igjen for pengene. Svært store og innholdsrike buffeter med meget god mat. Trygg parkering I garasjeanlegg og flott utsikt mot sjøen. Store og gode rom og ...

        Hotel Caesius Thermae & Spa Resort 1 353 kr
        Anmeldelse skrevet 14. sep. 2015
        Mer informasjon
         
        Hotel Caesius Thermae & Spa Resort

        Hotel Caesius Thermae & Spa Resort

        via Peschiera, 3, Bardolino, VR
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Spent 10 days at the Caesius Spa hotel in August 2015. Excellent hotel. Good air conditioned rooms and fine pool and Spa facilities. The swimming pools were good and in particular the heated outdoor pool was excellent. Good food at the restaurants and excellent car parking facilities. The breakfast ...

         De beste tingene å gjøre i Gardasjøen

         Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Gardasjøen