Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Ferie ved Gardasjøen

Utforsk historiske småbyer, gå på tur i vakre parker og slapp på strender og ved varme kilder i denne vakre regionen rundt Italias største innsjø. 

Gardasjøen er et av Italias mest populære feriesteder, kjent for de fantastiske naturlige omgivelsene og den rike kulturen. Den nordlige delen av sjøen trekker til seg friluftsentusiaster som er ute etter vindsurfing eller utforskning av det forrevne terrenget. Den sørlige delen trekker til seg besøkende med tilbakelente feriesteder, hyggelige strender, vakre vingårder og pittoreske landsbyer. 

På grunn av sjøens størrelse og lokale vindmønstre er det mildere og mer solrikt her, sammenlignet med resten av regionen. Du vil legge merke til at landskapet er fullt av sitrushager, vingårder og olivenlunder, noe som gir sjøen et distinkt middelhavsfølelse. 

Sjøens nordligste by, Riva del Garda, kan skilte med noen av de beste forholdene for vindsurfing i Europa. Ta deg en spasertur langs sjøen for å se på folkelivet, og se om du får øye på erfarne vindsurfere i aksjon.

I Sirmione kan du bade i de naturlige, varme kildene, som har gjort denne byen til et populært feriested siden romernes tid. Spis italiensk is mens du går langs de sjarmerende brosteinsgatene. 

Gå ikke glipp av Grotte di Catullo, en av de best bevarte romerske residensene i Nord-Italia. Steinbuene og murene er spredt over terrasser i åsen og omgitt av sypresser og oliventrær . Nyt den vakre utsikten over sjøen eller besøk museet med romerske gjenstander ved siden av. 

Il Vittoriale degli Italiani kan du få et innblikk i den eksentriske verdenen til forfatteren Gabriele d'Annunzio, som levde på 1800-tallet. Til tross for å være anerkjent som en av Italias største forfattere har d'Annunzio et kontroversielt ettermæle, på grunn av sine fascistiske synspunkter og sin ville livsstil. Sjekk ut hans prangende residens, som er innredet med leopardskinn og svarte fløyelsgardiner.

Du kan sykle eller gå gjennom de pittoreske eviggrønne skogene og orkidéengene i Parco Archeologico Rocca di Manerba. Dette reservatet står på UNESCOs liste, og her finner du noen av sjøens beste strender, der du kan slikke sol og svømme. 

Gardasjøen ligger midt mellom Milano og Venezia, og du kan komme deg hit med tog. Da kan du velge deg ut et sted og dra på weekendtur. For å unngå de store folkemengdene anbefales du å besøke sjøen utenfor sommersesongen, da det er mange festivaler og begivenheter her. Disse omfatter Il Festival del Garda, med musikkonkurranser og skjønnhetskåringer, og båtløpene med konkurrerende lag fra hele sjøen.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Gardasjøen

Vis alle de 6 314 overnattingsstedene i Gardasjøen
Villa Rosa Hotel 2 470 kr
Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019
Mer informasjon
 
Villa Rosa Hotel

Villa Rosa Hotel

Lungolago Cesare Battisti 89, Desenzano del Garda, BS
   
  4,7 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Kjempeflott hotell. Super service, jeg hadde bursdag da jeg var der og fikk en stor blomsterbukett på rommet av betjeningen😃. Rene og pene rom, god seng og en av de bedre frokostene vi har fått her i Italia. Ligger like ved stranden, og har også en koselig hage med basseng. Det er kun 10 minutters ...

  Parc Hotel 1 331 kr
  Anmeldelse skrevet 24. jul. 2018
  Mer informasjon
   
  Parc Hotel

  Parc Hotel

  Via Paradiso di Sopra, Castelnuovo del Garda, Verona
    
   4,0 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Ankom et pent, rent hotell. Lå litt langt unna sjø og fasiliteter men buss gikk fra hotellet. Da natten kom ble vi alle 3 veldig frustrerte. Grusomt vonde senger og sengetøy. Steinharde madrasser og i tillegg harde puter og kun 1 felles laken til å ha som teppe. Personalet var lite interessert i ...

   HOTEL PALAZZO DEL GARDA & SPA 1 356 kr
   Anmeldelse skrevet 22. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   HOTEL PALAZZO DEL GARDA & SPA

   HOTEL PALAZZO DEL GARDA & SPA

   Via Desenzanino 7, Desenzano del Garda, BS
     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Fint hotell med grei beliggenhet. Hyggelig betjening, fine og komfortable rom, uteområde er fint men mindre enn det ser ut på bilder. God frokost med godt utvalg og masse glutenfrie alternativer. Litt lite parkeringsplasser tilgjengelig.

    Palazzo della Scala 2 855 kr
    Anmeldelse skrevet 30. jul. 2020
    Mer informasjon
     
    Palazzo della Scala

    Palazzo della Scala

    Via Gardesana 54, Lazise, VR
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Das Hotel ist sehr schön und zentral gelegen. Vor allem der Pool ist ein toll, viele Liegen, Poolbar und Whirlpool. Ich komme gerne wieder!

     Hotel Salo' du Parc 2 397 kr
     Anmeldelse skrevet 26. jul. 2015
     Mer informasjon
      
     Hotel Salo' du Parc

     Hotel Salo' du Parc

       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Flott område ned mot innsjøen for soling og bading i basseng. Halvpensjon for tre personer kom seg på 90 EUR pr dag. Selv med ala charte for vår sønn, hovedrett med dessert, var det bare 5-11 EUR å spare pr dag. Ekstraseng på rommet tok de seg også godt betalt for, og parkering i parkeringshus på ...

      Poiano Garda Resort Hotel 1 056 kr
      Anmeldelse skrevet 4. aug. 2014
      Mer informasjon
       
      Poiano Garda Resort Hotel

      Poiano Garda Resort Hotel

      Via Poiano, Garda, VR
        
       3,9 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Store rom med terrasse, fin beliggenhet litt i høyden, med utsikt over Gardasjøen, kort avstand til Garda sentrum. God frokost inkludert med godt utvalg av mat og frukt. Rolig område.

       Residence Eden
       Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Residence Eden

       Residence Eden

       Via Paradiso di Sopra, Peschiera del Garda, VR
         
        4,0 av 5
        2.0 av 5.0 Stjerner

        Gjester som må okkupere solsenger hele dagen uten å være der i det hele tatt. Forbannet irriterende. Skulle vært badevakten som ryddet bort håndklær etter en viss tid. Utrolig irriterende. Dette har de fått til mange andre plasser og da er det alltid ledige solsenger.

        Hotel Maximilian 1 400 kr
        Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Maximilian

        Hotel Maximilian

        Via Nicolò Copernico 2, Bardolino
          
         4,1 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Vi ankom hotellet litt sent, fant greit ledig parkeringsplass, ble raskt sjekket inn med oppgradering til rom med stor fin terrasse med solsenger og utsikt over havet uten ekstra kostnad. Hotellet har en stor og tydeligvis populær uterestaurant, og vi fikk tildelt et pent to-mannsbord selv om det ...

         De beste tingene å gjøre i Gardasjøen

         Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Gardasjøen