Billige flybilletter til Gardasjøen

Billige flyreiser til Gardasjøen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 033 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Air France
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Gardasjøen

Gardasjøen er den største sjøen i Italia, og rundt denne kan du smake på god vin, oppleve herlig natur og svømme i krystallklart vann. En flyreise til området omkring sjøen passer perfekt for familier, venner, forretningsreisende og kjærestepar – her får du mye for pengene! Når avreisedato er satt og du ønsker å bestille billige flybilletter til Gardasjøen, kan det enkelt gjøres ved å klikke deg inn på søkeverktøyet på Expedia.no. Du vil få en oversiktlig liste over flybilletter og hotell ved Gardasjøen som du kan velge mellom. Det kan lønne seg å bestille fly og hotell samtidig, sjekk husk å sjekke dette når du skal bestille!

Attraksjoner og severdigheter ved Gardasjøen

Det er mye å se og gjøre når du tar fly til Gardasjøen, og er det noe du bør få med deg i løpet av oppholdet, er det Castello Scaligero. Dette er et flott slott, og tar du trappene til toppen av tårnet, vil du få en fantastisk utsikt over området hvor slottet ligger! Drar du på ferie til Gardasjøen med venner eller familie, kan Gardaland Resort være noe for deg, dette er en suveren fornøyelsespark som også er Italias største. Perfekt for deg som ønsker noe fartsfylt og legger ferien til området. Med flybilletter til Gardasjøen, kan du også spille golf, besøke vannparken Aquaparadise og ta turen innom Movie Studios, samtidig som du er omringer av et herlig landskap og godt klima! En reise til denne destinasjonen vil være en reise du sent vil glemme!

Flyreiser til Gardasjøen fra flyplasser i Norge

Det ligger mange vakre byer langs Gardasjøen, og den raskeste måten å reise med fly til Gardasjøen på, er å lande med fly i byen Bergamo. Herfra er det bare 11 mil å kjøre videre til sjøen. Hvis du uansett har tenkt å ha leiebil ved Gardasjøen, kan du være lurt å bestille leiebilen på forhånd og deretter hente den på flyplassen. Med leiebil kan du oppleve Italia i ditt eget tempo. Om det er ønskelig kan du også lande i Milano, Venezia eller Bologna, som ligger litt lengre unna. En flyreise til disse byene tar omtrent 2,5 timer.

Bergamo lufthavn

Orio al Serio, som flyplassen heter på italiensk, er byens internasjonale flyplass. Bergamo lufthavn har en rekke restauranter, butikker og barer som du kan benytte deg av før reisen går videre til Gardasjøen. Er du mer lysten på en skikkelig hvilepause, er det også VIP-Lounge, der du og ditt følge kan bli vartet opp. Når du kommer frem, kan du gjøre alt fra å ta en spasertur mellom oliventrær, til å besøke borger og plante bena der kjærlighetshistorien om Romeo og Julie ble utspilt. Dette er en by for både romantikk, spenning og historie!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Gardasjøen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 1 033 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS