Hoteller i Gardasjøen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Gardasjøen

Hotel Caesius Thermae & Spa Resort
4 out of 5
via Peschiera, 3, Bardolino, VR
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 344 kr
per night
Jan 22 - Jan 23
4.5/5Wonderful! (359 anmeldelser)
Excellent Hotel and fine service at the Caesius

"Spent 10 days at the Caesius Spa hotel in August 2015. Excellent hotel. Good air conditioned rooms and fine pool and Spa facilities. The swimming pools were good and in particular the heated outdoor pool was excellent. Good food at the restaurants and excellent car parking facilities. The breakfast ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2015

Hotel Caesius Thermae & Spa Resort
Parc Hotel Germano Suites
4 out of 5
Via Gardesana dell'Acqua, 10, Bardolino, VR
Hent priser
4.4/5Wonderful! (314 anmeldelser)
Helt topp!

"Vi hadde et supert opphold på dette hotellet! Alltid mange ledige plasser rundt bassengområdet, og rommene lå slik at man hadde det veldig privat. Det ligger 10 min fra nydelige Bardolino, som må være den fineste og hyggeligste byen rundt Garda."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Parc Hotel Germano Suites
Poiano Resort Apartments
4 out of 5
Via Poiano, Garda, VR
Hent priser
3.8/5Good! (119 anmeldelser)
Kanskje ikke helt 4 stjerner.......

"Hadde leilighet med selvhushold. Er fra tidligere vant til at da blir det vasket av og til, og at vaskemidler, og toalettpapir finnes, samt at håndduker blir skiftet ved behov. Slik var det ikke her, hvis man har leilighet med selvhushold må man ta med toalettpapir selv, bruke de samme hånddukene ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2017

Poiano Resort Apartments
Hotel Leonardo da Vinci
4 out of 5
Via IV Novembre, 3, Limone sul Garda, BS
Hent priser
3.8/5Good! (152 anmeldelser)
Flott anlegg - ta turen dit.

"Meget hyggelig overraskelse ved Gardasjøen. Vi hadde ikke lagt merke til at hotellet opererte med "all inclusive" og syntes vi fikk svært mye igjen for pengene. Svært store og innholdsrike buffeter med meget god mat. Trygg parkering I garasjeanlegg og flott utsikt mot sjøen. Store og gode rom og ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2015

Hotel Leonardo da Vinci
Caravel Bike Hotel
4 out of 5
Via di Coize, 9, Nago-Torbole, TN
Hent priser
4.3/5Excellent! (129 anmeldelser)

"Vi bestilte i siste liten og var heldige nok til å bli oppgradert til en juniorsuite. Frokosten var bra og reholdet det samme."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

Caravel Bike Hotel
Gardaland Hotel
4 out of 5
Via Palù 1, Castelnuovo del Garda, VR
Hent priser
4.2/5Very Good! (671 anmeldelser)
Flott hotell!!!

"Supert hotell, veldig barnevennlig! Shuttlebuss til gardaland, med egen inngang slik at en unngår kø!! Må ha badehette ( 6 eur) i bassenget, kjekt å ta med hjemmefra. Ganske dyr frokost, men bra utvalg. Barneaktiviteter for de minste barna. Flott område, flere spisesteder."…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

Gardaland Hotel
Hotel Sirmione e Promessi Sposi
4 out of 5
Piazza Castello 19, Sirmione, BS
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
672 kr
per night
Jan 20 - Jan 21
4.3/5Excellent! (689 anmeldelser)

"Bra beliggenhet, litt gamle slitte rom,"…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Hotel Sirmione e Promessi Sposi
Villa Rosa Hotel
4 out of 5
Lungolago Cesare Battisti 89, Desenzano del Garda, BS
967 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.6/5Exceptional! (274 anmeldelser)
Flott hotell med utsikt over Gardasjøen

"Kjempeflott hotell. Super service, jeg hadde bursdag da jeg var der og fikk en stor blomsterbukett på rommet av betjeningen😃. Rene og pene rom, god seng og en av de bedre frokostene vi har fått her i Italia. Ligger like ved stranden, og har også en koselig hage med basseng. Det er kun 10 minutters ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Villa Rosa Hotel
Parc Hotel Gritti
4 out of 5
Via Gabriele D'Annunzio, Bardolino, VR
Hent priser
3.8/5Good! (385 anmeldelser)
Bardolino på Parc Gritti👍

"Vi hadde et fantastisk opphold på Parc hotell gritti, super mat, rimelige priser,kjempe fint basseng, flott hjelp til opplevelse turer😃 Og Bardolino med det samme hotellet er blitt en favoritt❤️"…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Parc Hotel Gritti
Park Hotel
4 out of 5
Lungolago Cesare Battisti 17, Desenzano del Garda, BS
986 kr
per night
Jan 22 - Jan 23
4.6/5Exceptional! (204 anmeldelser)
Park Hotel - En flott opplevelse.

"Dette er andre gangen vi bor på Park Hotel i Desenzano del Garda, og vi kommer tilbake. Vi hadde rom med balkong som vendte ut mot veien og Gardasjøen. Anbefales! Fra innsjekking til utsjekking treffer vi på hyggelige og serviceinnstilte ansatte: i resepsjonen, i restauranten og i forbindelse med ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Park Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gardasjøen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Gardasjøen

Hotell Gardasjøen: Gardasjøen er Italias største innsjø, og ligger nord i Italia på grensen mellom Veneto og Lombardia. Innsjøen er et meget populært turistmål, i stor grad på grunn av de mange badestedene som ligger langs vannet. Innsjøen er omtrent 50 kilometer lang, og på et så stort område er det selvfølgelig en hel rekke hoteller å velge mellom. Når du skal finne hoteller rundt Gardasjøen kan du velge å vrake i alt fra billige hoteller med 1 stjerne til dyre luksushoteller med 5 stjerner. Du finner flest hoteller med 4 og 5 stjerner i området. Det er vanlig med wi-fi på de aller fleste hotellene, og hotellrommene er stort sett utstyrt med det du forventer når du besøker et hotell i et så populært turistområde. Det er også en rekke forskjellige typer hoteller å velge mellom, blant annet spahoteller, familiehoteller og romantiske hoteller. Generelt sett er prisnivået på hotellene rundt Gardasjøen meget behagelig i forhold til hva man må regne med å betale i Norge, så selv om du vil unne deg selv litt ekstra luksus trenger du ikke tømme lommeboken helt. Vær oppmerksom på hvor hotellet ligger. I de nordlige byene vil du kunne oppleve majestetisk natur med vakre fjellkjeder, mens den sørlige delen er flatere og har flere strender. Østsiden egner seg best for familier, mens vestsiden byr på mer autentisk italiensk historie og kultur.

Sirmione

Sirmione er en magisk by på sørkysten av Gardasjøen, og har vært et populært feriested i mer enn 2000 år. Den sjarmerende byen har mye å by på av opplevelser, kultur og historie – i tillegg til de varme kildene. Byens spaanlegg henter det varme vannet fra varme kilder som strømmer inn på bunnen av Gardasjøen, og er selvfølgelig en meget populær attraksjon blant turistene som besøker Sirmione. Ytterst på halvøya ligger borgbyen som ble bygget på 1100-tallet. Siden byen har vann på tre kanter, var den et viktig militært strategisk punkt i Garda-området. Ytterst på halvøya finner du Grotte di Catullo, en villa fra år 150. Det som er igjen av bygningen er gjort om til et lite museum, som du kan besøke mot en liten avgift. Vær oppmerksom på at Sirmione er den byen rundt Gardasjøen med mest turisme, så hvis du er ute etter autentisk italiensk kultur anbefaler vi en av de andre byene langs Gardasjøen.

Riva del Garda

Riva, som byen ofte kalles, har 16 000 innbyggere og er Gardasjøens nordligste by. Det er den nest største byen rundt innsjøen, og tilhørte frem til 1918 Østerrike. Brisen fra fjellene sørger for at temperaturen ikke blir for høy om sommeren, noe som gjør klimaet tilnærmet perfekt. Stedet er godt egnet for en avslappende ferie, hvor du kan gå gjennom trivelige gater og slappe av på de mange plassene. Strandpromenaden er vakker, og det ligger mange kafeer langs den. Ta turen opp i det storslåtte klokketårnet Torre Apponale, som ble bygget på 1200-tallet, og se ut over Gardasjøen.

Desenzano

Desenzano er den største byen rundt Gardasjøen, og er på mange måter en slags lokal hovedstad. Byen er et populært reisemål for italienere, spesielt i helgene. Det er gode muligheter for shopping og uteliv i byen, i tillegg til at den har mange interessante kulturelle bygninger, som borgen Castello de Desenzano og andre bygg fra middelalderen. Det er flotte strender man kan kose seg på, og gode muligheter for vannsport og båtliv.

Hotellbestilling: Gardasjøen

Søk etter et hotell i Gardasjøen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Gardasjøen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Gardasjøen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Gardasjøen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Gardasjøen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Gardasjøen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Gardasjøen.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Gardasjøen

Nylige anmeldelser i Gardasjøen

Flere reisealternativer