Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Fiji

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Fiji

Fly til Fiji

Fiji er mer enn et sted hvor flaskevann kommer fra, det er et idyllisk paradis som kan gi deg ferieopplevelser for livet. Fiji kan tilby alle typer ferier du kan ønske deg. Du kan for eksempel la deg skjemme bort på et resort-hotell, eller du kan bo i telt på en ubebodd øy. Naturelskere vil sette pris på de tropiske regnskogene, fjellene, strendene og sanddynene på Fiji, og de som er mer interessert i den urbane siden, kan oppholde deg i Suva, hovedstaden på Fiji. Gjør deg klar til å reise til Fiji ved å bestille billige flybilletter til Fiji på Expedia i dag.

Flyplasser på Fiji

De fleste fly til Fiji lander på Nadi Intl. Airport (NAN). NAN ligger i nærheten av byen Nadi på vestkysten av Viti Levu. Omtrent 1,2 millioner mennesker reiser gjennom NAN hvert år. Flyselskaper som betjener NAN er blant annet Aircalin, Air Kiribati, Air New Zealand, Air Pacific, Air Vanuatu, Jetstar, Korean Air, Virgin Australia og Air Pacific. Fly til Fiji kan også lande på Nausori International Airport (SUV), som også er kjent som Luvuluvu. SUV ligger omtrent 30 minutter fra byen Suva. Flyselskaper som betjener SUV er blant annet Air Pacific og Air Vanuatu.

Bestill flybilletter til Fiji hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du kjøpe flyreiser til Fiji?

Flybilletter til Fiji er populære hele året på grunn av det varme klimaet. Høysesongen er fra juli til september, som er den tørre tiden på Fiji. Siden Fiji ligger på den sørlige halvkule, er dette vinteren her. Mellomsesongen er fra mai til juni og oktober, og lavsesongen er fra november til april, da det er sommer på Fiji. Regntiden er om sommeren, og det kan bli veldig varmt og fuktig. Du bør også være klar over at sommeren er tyfonsesong. Men når det er sagt, hvis du er villig til å trosse været om sommeren på Fiji, får du fantastiske tilbud på overnatting og flybilletter.

Populære flyvninger til Fiji

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.