Bilutleie i Evenes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Evenes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Evenes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Evenes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Evenes?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Evenes denne uken var . Hvis du kjører selv, får du fleksibiliteten til å dra til de severdighetene du vil.
Kan jeg leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Avis og Hertz ligger i nærheten av Evenes (EVE-Harstad - Narvik). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Evenes?
Vi vet at fleksibilitet er viktig. Derfor tilbyr de fleste bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du avbestiller minst seks timer før henting. Det kan være en god idé å se gjennom leieavtalen, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Evenes?
Du kan velge mellom alt fra økonomibiler og store biler til premiumbiler. Den mest populære bilklassen i Evenes er imidlertid kompakte biler. Hvis du er på utkikk etter en kostnadseffektiv og liten bil, men ikke for liten, er denne kategorien et godt valg. Det er også enkelt å manøvrere i travle gater med en av disse. Kompakte biler har litt bedre plass enn økonomiske biler, og de passer godt for par og familier på et begrenset budsjett.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Evenes?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjonene i Evenes. Det er imidlertid så mange andre steder å besøke i området rundt, så dette kan ikke være siste stopp. Du bør stikke innom noen andre fine steder i regionen:

  • Med en gang du stopper i Tromsø, vil du føle den gode stemningen i byen, som ligger 160 km fra Evenes. Der kan du utforske mange spennende attraksjoner, som Tromso Lapland.
  • I Bodø, ca. 160 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du sightseeinginspirasjon? Saltstraumen er vårt førstevalg.
  • Få et avbrekk fra det yrende bylivet ved å ta turen til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark, rundt 210 km fra Evenes. Dette er det perfekte stedet å dra til to get your fill of nature.

Hvorfor skal jeg leie bil i Evenes gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge blant i Evenes, gjør Expedia det lett å finne den ideelle bilen. Og hvis du samler leiebil, hotell og fly til en pakke, kan du spare enda mer på turen til Evenes. Med alt fra budsjettvennlige biler til romslige SUV-biler har Expedia nøkkelen til ditt neste spennende eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Evenes hos Expedia?
Sjekk ut vårt brede utvalg av bilutleie, les kundevurderinger og sammenlign tilbud fra ledende byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Evenes for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Evenes?
Reglene for bilutleie i Evenes krever at sjåfører er minst 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra gebyrer påløpe, og begrensninger kan gjelde. De fleste leiebilselskaper krever nemlig et gebyr for unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. En av begrensningene kan dreie seg om hva slags type biler yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Evenes?
Du må vise førerkort og et kredittkort på utleiestedet. Før du skal hente bilen, bør du høre med leiebilbyrået om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Evenes?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en billig leiebil i Evenes . Den nest laveste var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Evenes?
Du kan leie bil i over en måned i Evenes, så det er bare å bli litt lenger. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Evenes hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Evenes er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Evenes?
Det avhenger av bilstørrelsen du ender opp med å velge, alderen din og flere andre faktorer. Les gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du velger.