Bilutleie i Evenes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Evenes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Evenes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Evenes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Evenes per dag?
I Evenes denne uken kunne du ha fått en leiebil for bare om dagen.
Kan jeg leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Avis og Hertz ligger ikke langt fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg i bilen og dra av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Evenes?
Avhengig av leiebilavtalen kan du har rett på en tilbakebetaling. De fleste forhåndsbetalte bestillinger tilbyr full tilbakebetaling hvis du varsler oss seks timer før henting av bilen. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bekreftelsen, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Evenes?
Du kan velge alt fra minibiler og SUV-er til mellomstore og store biler. Den mest etterspurte bilklassen i Evenes er imidlertid kompakte biler. Hvis du er ute etter en liten og rimelig bil men ikke for liten, er denne biltypen et perfekt valg. Det er også enkelt å manøvrere i trafikkerte gater med en av disse. Kompakte biler byr på litt mer benplass enn økonomiske biler, og de er godt egnet for alenereisende, par og familier på et budsjett.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Evenes?
Skaff deg en leiebil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alt Evenes har å by på. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i området rundt, så dette kan ikke være siste stopp. Du bør stikke innom noen andre populære steder i regionen:

  • Tromsø kan friste med et vell av attraksjoner og ligger ca. 150 km fra Evenes. Er dette første stopp? Da bør du ta turen til Tromso Lapland, et av byens største høydepunkter.
  • Ca. 150 km unna ligger Vestvågøy, et annet sted du bør legge til på reiseplanen din. Du må ikke glemme å ta turen til Hurtigrutekaien, Stamsund når du først er i byen.
  • Ingen reise er komplett uten å stikke innom Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger ca. 220 km fra Evenes. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Evenes gjennom Expedia?
Hvis du er ute etter en leiebil i Evenes, kommer du ikke utenom Expedia. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et skikkelig bra tilbud, og med bilutleiefirmaer å velge mellom har du godt med valgmuligheter. Ser du etter større besparelser, kan du sette sammen bestillingene dine til en pakkereise. Med alt fra bilutleie og ferieboliger til flyreiser, hoteller og opplevelser gjør vi det enkelt for deg å organisere reisen din.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Evenes hos Expedia?
Det er lett å finne et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest populære bilutleiefirmaene. Du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingen av leiebil i Evenes med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Evenes?
Du må være 19 år eller eldre for å kunne hoppe inn i en leiebil i Evenes. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange utleiebyråer krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Sjekk reglene før du reserverer, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Evenes?
Du må vise gyldig førerkort og kredittkort på utleiestedet. Før henting bør du høre med leiebilbyrået om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Evenes?
og var de to laveste dagsprisene tilbudt leiebilkunder i Evenes de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Evenes?
Det stemmer, og den gode nyheten er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Evenes for å finne en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Evenes hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Evenes hvis du er under 25 år, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet så du unngår unødvendige kostnader når du skal hente nøklene.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Evenes?
Først og fremst bør du velge bilkategori, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.