Bilutleie i Harstad - Narvik

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Harstad - Narvik

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Harstad - Narvik

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Harstad - Narvik
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik) kan du leie bil fra kun 1,177 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Kom deg fra flyet til førersetet på kort tid når du har landet på Evenes (EVE-Harstad - Narvik). Avis og Budget er noen av leiebilselskapene du kan velge mellom her.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Du bør lese gjennom leiebilavtalen for å være på den sikre siden, men de aller fleste forhåndsbetalte reservasjoner er kvalifisert for refusjon hvis de kanselleres minst seks timer før du skal hente bilen. Det finnes imidlertid unntak. Du kan gå til kundeservicesiden vår hvis du trenger mer informasjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik) gjennom Expedia?
Med et svært bra utvalg av leiebiler å velge mellom på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) gjør Expedia det lett å finne en bil som er midt i blinken for deg. Hvis du dessuten slår sammen leiebil, fly og hotell til en pakkereise, kan du spare enda mer penger på turen. Expedia hjelper deg med å komme ut på veien, enten det er i en liten bil eller en romslig SUV.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) gjennom Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne gebyrer, tilbud og leiebilselskaper samt å sjekke kundevurderinger. Slår du sammen leiebilen fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik) med hotell- eller flybestillinger, kan du spare enda mer.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Minst 19 år. Men det er et par ting det kan være lurt å vite hvis du er en ung sjåfør. Du må mest sannsynlig betale et ekstra gebyr. Det kan også være egne aldersgrenser for noen biltyper, som luksuriøse eller store biler. Sørg for at du leser alle detaljene før du velger leiebilselskap på Evenes (EVE-Harstad - Narvik).
Hva trenger du for å leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Det du trenger, er førerkort og et kredittkort. Skal du ikke benytte deg av selskapets forsikring, må du nok legge frem bevis på at du har egen dekning. Det er anbefalt å sjekke slike ting på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
På Evenes (EVE-Harstad - Narvik) var det mulig å leie bil for bare 1,177 kr per dag de siste sju dagene. Med så gode priser gjør vi det enkelt å komme seg ut på veien.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Når flyet har landet på Evenes (EVE-Harstad - Narvik), er det bare å hente bagasjen og sette seg bak rattet i en av de mange bilene med langtidsleie. Med Expedias gode langtidsleietilbud er det lett å komme seg på bilferie i en lengre periode – for mindre penger.
Hvor kan jeg leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det varierer om leverandørene på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) leier ut til sjåfører som er yngre enn 25 år, så sørg for at du ser på aldersreglene før du bestiller. Vi anbefaler også å sjekke om du må betale noen ekstra gebyrer. Dette gjelder vanligvis for sjåfører mellom 21 og 24 år. Hver leverandør har sine egne vilkår og betingelser, så prøv å finne utleiebyrået som oppfyller dine behov.