Bilutleie i Harstad - Narvik

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Harstad - Narvik

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Harstad - Narvik

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Harstad - Narvik
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Lommeboken kommer til å elske deg – leiebil fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik) kan du få for så lite som 668 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Når du har hentet bilen på terminalen, er det bare å utforske området.
Kan jeg leie bil fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Du kan leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) hos Avis eller Budget. Bare hent koffertene dine og kjør av gårde ikke lenge etterpå.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Hvis du må gjøre endringer i planene, kan de fleste bestillinger kanselleres uten gebyr. Forhåndsbetalte reservasjoner må imidlertid kanselleres minst seks timer før henting for å få refusjon. Sjekk avbestillingsreglene for eventuelle unntak. Du kan også gå til kundeservicesiden vår for mer informasjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik) gjennom Expedia?
Du kan spare penger med Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe for hele familien eller bare deg selv og din bedre halvdel, finner du den ideelle bilen på Evenes (EVE-Harstad - Narvik). Med våre medlemstilbud, rabatter og bonusordninger får du alltid glimrende priser. Lager du en pakke av hotell, fly og leiebil, kan du spare mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre når du har kjørt vekk fra terminalen? Legg til aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) gjennom Expedia?
Det er enkelt å finne fantastiske tilbud på leiebil fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik) med Expedia. Bare velg biltype, angi noen opplysninger og sammenlign priser fra ledende leiebilselskaper. Hvorfor ikke legge til hotell og flyreiser i bestillingen? Ved å lage en pakkereise kan du spare enda mer.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Er du minst 19 år, kan du leie bil i Evenes. De fleste bilutleiebyråer krever at yngre sjåfører betaler et ekstra gebyr per dag. Aldersgrensen kan dessuten være høyere hvis du vil leie store eller mer luksuriøse biler. Spør leverandøren du vil leie hos, for å unngå overraskelser ved henting.
Hva trenger du for å leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
De aller fleste leiebilselskaper krever disse to tingene: bilsertifikat og kredittkort. Hvis du ikke ønsker å benytte deg av selskapets forsikring, må du sannsynligvis legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Krav som dette kan variere fra selskap til selskap, så du bør sjekke før bestilling for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
De siste sju dagene var den laveste daglige prisen for å leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) 668 kr. Du kommer deg ut av terminalen og frem til førersetet på null komma niks.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Evenes (EVE-Harstad - Narvik)?
Det kan du. Når du har landet på Evenes (EVE-Harstad - Narvik), er det bare å hente bagasjen og sette seg bak rattet i en av de mange langtidsleiebilene. Med Expedias utrolige langtidsleietilbud er det lett å komme seg på biltur i en lengre periode – for mindre penger.
Hvor kan jeg leie bil på Evenes (EVE-Harstad - Narvik) hvis jeg er under 25 år gammel?
Hvis du er under 25 år, er det lurt å sjekke reglene til bilutleiebyråene på Evenes (EVE-Harstad - Narvik). Selv om noen av dem leier ut til yngre sjåfører, kan det kreves ekstra betaling. Andre leier kanskje ikke ut til personer under 25 i det hele tatt. Vi anbefaler at du prøver å finne et leiebilselskap som oppfyller dine behov.