Billige flybilletter til Evenes

Billige flyreiser til Evenes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle

Fly til Evenes

Flyvninger til Evenes

Har du til gode å oppleve Nordlands skjønnhet, kan en reise til Evenes være midt i blinken for deg. Evenes kommune ligger i Ofoten i Nordland og er et godt utgangspunkt for en rundreise i nord.

Lokale severdigheter omfatter de samiske friluftsmuseene Fotefar mot Nord og Gallogieddie friluftsmuseum, det gamle handelsstedet Liland brygge og utkikkspunktet fra Veggen der du får et flott overblikk over Narvik.

Fly til Evenes

Du kan fly til Evenes fra flere av de større byene i Norge. Reisen fra Oslo er direkte og tar bare en time og førti minutter. Ved å sammenligne avreisetider og -datoer kan du gjøre et skikkelig kupp når du bestiller flybilletter til Evenes på nettet.

Flyplassen i Evenes har bussforbindelser til Harstad, Narvik, Sortland, Lødingen og Lofoten.

Du trenger imidlertid ikke å dra langt fra flyplassen for å finne ideelle steder for overnatting i Evenes. Evenes fjordhotell ligger en kort kjøretur fra flyplassen. Hotellet har skyttelbusstjeneste som tar deg til og fra flyplassen om du ønsker det.

Billige flybilletter til Evenes

Har du innsett at det er på tide med en tur nordover? Uansett hvor i Norge du reiser fra, kan du finne flyreiser til Evenes til en rimelig penge. Enten du skal gi kjæresten en smak av Nord-Norge i bursdagsgave, eller vil ta deg en impulsiv kompistur nordover for å teste fiskelykken, finner du de beste tilbudene på Expedia. Lokalhistorie og slående natur venter på deg. Hva venter du på?

Opplev lokale skatter

I tillegg til de samiske museene, tradisjonsrike Hovdegården og gamle Evenes kirke, har lokalområdet flotte turstier til topper som Tverrfjellet og Kvanntokollen med utsikt over fjord- og øylandskap.

Kalksteinsgrotten Trollkirka er en av Norges lengste, og absolutt verdt et besøk. En foss renner inn midt i grotten og skaper et helt spesielt lys. Da deler av grotten har glatte overflater og ulendt terreng, bør den ikke besøkes uten guide.

Hvis du foretrekker å holde deg i lavlandet, anbefales Vassbotn, et lett tilgjengelig turmål der du kan slappe av og nyte stillheten.

Start nordlandseventyret i Evenes

Hvis du vil slippe å tenke på rutetider, kan du leie bil i Evenes og reise videre slik det passer deg. Det tar rundt to og en halv time å kjøre fra Evenes flyplass til Svolvær, der opplevelsene står for tur. Svolvær er en av de seks kommunene i øygruppen Lofoten som kanskje er Norges mest praktfulle turistattraksjon. Hit kommer mennesker fra hele verden for å fiske, padle kajakk og spille golf i midnattssol.

Hvis du vil se mer av Nordland, kan du kjøre tre timer nordover til Andøy der du kan dra på hvalsafari og virkelig ta inn over deg den spektakulære nordnorske naturen med kritthvite sandstrender omkranset av spisse fjelltopper.

Det er ingen grunn til å vente med å oppleve vakre Nord-Norge. Er du heldig med timingen, kan hvalene og den ville naturen akkompagneres av det magiske nordlyset – et syn du sent glemmer. God fornøyelse!

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Evenes?
Hvis du har valgt å fly, er det lett å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – og det er Evenes (EVE-Harstad - Narvik).
Hvor langt er det til Evenes (EVE-Harstad - Narvik) fra sentrum av Evenes?
Hvis du skal bo sentralt i Evenes, kan det være lurt å arrangere transport til byen før du lander. Bykjernen ligger ca. 10 km fra Evenes (EVE-Harstad - Narvik).
Kan jeg fly til Evenes nå?
Sørg for at flyturen til Evenes går knirkefritt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Evenes?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Evenes, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Evenes med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Evenes, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Evenes?
Folk fra alle deler av verden er innom Evenes (EVE-Harstad - Narvik) daglig. Når du lander og henter bagasjen din, er du 10 km fra bykjernen i Evenes.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Evenes?
5 flyselskaper tilbyr flyvninger til Evenes fra 6 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Evenes?
Norwegian Air Shuttle, SAS og Flyr AS betjener de fleste av flyvningene til Evenes. Mesteparten av flyvningene går fra Frogner, med Norwegian Air Shuttle.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Evenes?
Med ca. 94 direkteflyvninger ukentlig, vil du ankomme i Evenes før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Evenes avreise fra?
Flyvninger til Evenes med avreise fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn, er veldig populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Evenes?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Oslo til Evenes tar flyturen vanligvis rundt 1 t og 39 min. Fra Frogner tar det ca. 1 t og 39 min, mens det fra Bryn tar 1 t og 39 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Evenes så rimelig som mulig?
Som alle lure jetsettere sier – ikke vent for lenge med å bestille. Flyprisene er ofte på sitt dyreste like før avreisedatoen. En annen bra måte å få gode tilbud på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Evenes?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Evenes være helt smertefri eller virke ekstra lang. Nedenfor finner du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få en god start på ferien.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en flott flytur er å pakke håndbagasjen før du drar. La oss begynne med det viktigste: pass, reisedokumenter, bankkort og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som PC eller noe godt lesestoff. Du bør heller ikke glemme ladere, nakkepute og et par hodetelefoner. Og sist, men ikke minst – toalettsaker som tannbørste, ansiktsservietter og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med hårgelé og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, kan du ikke ta det med deg om bord. Skarpe eller spisse gjenstander, som en skrutrekker, og produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere og syre, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Det som er målet, er å ha det så behagelig som mulig. Du bør kle deg lagvis i usyntetiske klær og ha med en genserjakke i tilfelle du blir kald. På beina er det lurt å ha på et par behagelige, flate sko ettersom det er mulig at føttene og anklene blir litt hovne i løpet av flyreisen. Pakk heller de høye hælene og støvlene i bagasjen.
  • En tilstand som heter DVT (dyp venetrombose), kan være en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å forhindre denne tilstanden kan det være lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Du kan også ha på kompresjonssokker eller -strømper av god kvalitet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Evenes?
Trikset er å klargjøre alt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen. På den måten går du om bord på flyet til Evenes på én-to-tre. Følg disse tipsene for å få en flott start på ferien:

  • Aller først må du vise ombordstigningskort og pass i kontrollen. Legg dette på et sted som er lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene og fjern alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt yttertøy. Alt må gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Har du med deg en ny eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, kan du ta den med i håndbagasjen.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare flere minutter. Tyngre sko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du pakke dem i den innsjekkede bagasjen. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Evenes
Ankomstflyplass
Harstad - Narvik
Ankomstflyplassens IATA-kode
EVE
Ankomstby
Evenes
Pris tur-retur
1 097 kr

Populære flyvninger til Evenes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines