Billige flyreiser til Sorrento

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 026 kr for enveisflyvninger og 1 814 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Aug 19, 2018

Alt fungerte

Fly til Sorrento

Sorrento ligger i regionen Campari i Italia. Dette er en populær feriedestinasjon for mange nordeuropeere, også nordmenn, på jakt etter sol og sommer. Stedet har en lang historie som strekker seg tilbake til oldtiden, og her kan du til og med se restene etter gamle greske bymurer. Ved å søke på nettet finner du en rekke tilbud på pakkereiser til Sorrento. Hvis du er klar for en fantastisk ferie, så er det bare å bestille billetter med en gang!

Flyreiser til Sorrento

Når du skal fly til Sorrento finner du den nærmeste flyplassen i Napoli. Herfra et det gode bussforbindelser til de omliggende byene. Hvis du likevel skal ha leiebil i Sorrento, kan det være greit å leie bilen direkte på flyplassen. Dermed slipper du offentlig transport til feriestedet ditt.

Hvis du har skaffet deg billige flybilletter til Sorrento, kan det også være at du lander på flyplassen i Salerno. Dette er en mindre flyplass med færre forbindelser, og den ligger 73 km unna Sorrento.

Opplevelser i Sorrento

Sorrento er en svært vakker by bygget på klippene ved Napoli-bukta. Du finner et stort utvalg av hoteller i Sorrento, både rimelige og svært eksklusive. Vær oppmerksom på at det er innført en turistskatt for personer som overnatter her i sommersesongen. Det er et variert utvalg av turstier i området som lar deg oppleve den fascinerende naturen her. Det finnes også utallige operatører som tar deg med ut på sjøen. Hva med å ta en dagstur til populære Capri? Med et par flybilletter til Sorrento, kan du oppleve alt det dette fantastiske området har å by på!

Billig fly til Napoli og Capodichino lufthavn

Napoli internasjonale lufthavn (Capodichino) ble åpnet for kommersiell flytrafikk i 1950. Før dette ble flyplassen benyttet til militære formål. I 1997 ble GE.S.A.C som driver flyplassen, privatisert som det første selskapet innen luftfarten i Italia. Flyplassen har opplevd varierende passasjertall de siste årene.

Det går buss fra flyplassen til de omliggende byene, deriblant Sorrento. Avstanden er cirka 53 km. Du kan også leie bil på flyplassen og kjøre selv. Da må du beregne en kjøretid på omtrent 50 minutter. Husk på at kjørervanene til italienerne skiller seg kraftig fra våre!

Det finnes et stort utvalg av butikker ved flyplassen, både før og etter sikkerhetskontrollen. Her finner du til og med et eget kjøpesenter. Flyplassen har også flere cafeer, barer og restauranter hvor du kan få en matbit, alt fra enkle retter til fullverdige middager. Du kan benytte gratis trådløst Internett på flyplassen. Flyplassen kan i tillegg by på VIP-område og Fast Track-service mot et gebyr.

Turistinformasjonen finner du i ankomsthallen, og her får du nyttig informasjon for turen videre. Hvis du trenger assistanse til turen, må du bestille dette via flyselskapet eller reisebyrået ditt, eller direkte hos flyplassen i god tid før avreise. En flyreise til Sorrento tar deg med inn i Italias spennende verden. Dette vil du ikke gå glipp av!

Informasjon om flyreiser til Sorrento

Ankomstflyplass Sorrento
Ankomstflyplassens IATA-kode NAP

Populære flyvninger til Sorrento

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 026 kr for enveisflyvninger og 1 814 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.