Reiser til Formentera 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Formentera og spar

De mest populære hotellene i Formentera

Hotel Riu La Mola
Hotel Riu La Mola
4 out of 5
Playa Migjorn 1, Formentera, Formentera
4.4/5 Wonderful! (706 anmeldelser)
Supert opphold- total avslapping og god mat
"Hotellet har veldig bra standard og maten som serveres på halvpensjon er veldig bra og variert! Vi var veldig fornøyd med oppholdet og fikk det vi var på jakt etter; total avslapping i fine omgivelser med god mat!"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2012

Hotel Riu La Mola
Apartamentos Castaví
Apartamentos Castaví
4 out of 5
C./ Espalmador 57, Es Pujols, Formentera, Formentera
4.5/5 Wonderful! (131 anmeldelser)
Sentralt og bra hotell
"Nyoppusset og fint anlegg. Rommene som var vendt mot gata var også nye og godt utstyrt, men de rommene som vendte mot sjø og basseng var mye kjekkere. Pass på at du får disse. God frokost. Fint utgangs til å se resten av øya ."

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2016

Apartamentos Castaví
Gecko Hotel & Beach Club
Gecko Hotel & Beach Club
4 out of 5
Playa de Migjorn, Ca Mari, Formentera, Formentera
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Lo mejor de la isla
"Experiencia increíble. Es un hotel basado en la experiencia y el máximo servicio. Para mi sin duda la mejor opción de Formentera para respirar la esencia de la isla"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

Gecko Hotel & Beach Club
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Formentera

En reise til Formentera kan se ut til å være akkurat det du trenger. Forny energien med skvulpende bølger og frisk sjøluft. Hvis du vil holde deg nær sentrum av Formentera, bør du velge et overnattingssted i nærheten av Cala en Baster (1 kilometer unna). Er planen å å bli litt lenger, kan det være lurt å bestille en av våre Formentera-pakker. På den måten vil du ikke bare spare penger, men du kan også besøke andre strender, som Sa Roqueta-stranden og Llevant-stranden. Ikke alle får både i pose og sekk!

Dette bør du vite om Formentera

Ofte stilte spørsmål