Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

ÅreSverige

Planlegg en reise til et av Sveriges mest populære skiområder med fantastiske løyper og spennende utendørsaktiviteter året rundt.

Åre er et sikkert valg om du vil ha en flott ferie i Sverige. Hvert år reiser flere hundre tusen skientusiaster til Åre, som anses som det eneste svenske skiområdet som virkelig kan konkurrere med de beste områdene i Alpene. De fleste besøkende kommer naturligvis for å oppleve de spennende løypene. Åre har landets høyeste vertikale fall på 915 meter, og det høyeste skipunktet ligger 1 280 meter over havet.

Det første hotellet i Åre åpnet dørene på slutten av 1800-tallet, og kabelbanen i området, Åre Bergbana, ble innviet i 1910. I dag arrangerer Åre flere årlige vintersportbegivenheter, og skiområdet består av fire landsbyer som er delt mellom to heissystemer, som tilfredsstiller ulike behov: Åre By tilbyr flotte opplevelser året rundt med de mest utfordrende løypene i området, mens Åre Björnen er mindre og mer rettet mot nybegynnere og barnefamilier.

Om du tar en weekendtur hit på vinteren må du benytte sjansen til å ta turen opp til Åreskutan og nyte den fantastiske utsikten. Åre er ikke bare et av de beste alpine skiområdene i Norden, men tilbyr også langrennsløyper og morsomme vinteraktiviteter. Her kan du både kjøre hundeslede med guide og bli med på en fartsfylt snøscootertur. Etterpå kan du varme deg på en kraftig gryterett i en av de lokale restaurantene, for eksempel koselige Buustamons Fjällgård, som ligger perfekt til i en sjarmerende skihytte i bakken.

Har du lyst på en rolig dag for å hente deg inn igjen, er Holiday Club Upplevelsebad & Saunaworld tingen. Eller du kan bestille en tur til Tännforsen, et av landets mest imponerende fossefall. Åre er ikke bare kjent for vakkert landskap og fantastiske ekskursjoner, men har også en innbydende after ski-scene og overraskende gode shopping-muligheter.

Drar du på reise til Åre om sommeren, kan du velge mellom mange aktiviteter. Både turgåing, hesteridning, fjellklatring, vannsport og andre ekstremsport-opplevelser tilbys i sommermånedene.

Det er ikke rart Åre er Sveriges viktigste reisemål for skiturister. Her finner du både førsteklasses skiforhold, vakkert landskap, familievennlige aktiviteter, utmerkede restauranter, spa og nattklubber.

De mest populære hotellene i Åre

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Copperhill Mountain Lodge
Copperhill Mountain Lodge
5 out of 5
Åre Björnen, Åre
Prisen er 3 452 kr per natt

Dette hotellet, som ligger på fjellet, befinner seg rett ved skiløypene i Åre og 3 kilometer unna Åre skiområde og Årebjörnen skiområde for barn. I tillegg finnes ...

4.5/5Wonderful! (139 anmeldelser)

"Veldig flott rom i den nyoppussede delen. Alt var perfekt foruten en litt skuffende middag."…"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2019

Copperhill Mountain Lodge
Holiday Club Åre
Holiday Club Åre
3.5 out of 5
Arestrand, Åre, Jamtland
Prisen er 1 264 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Åre og 2 kilometer unna Åre strand og Åre skiområde. Årebjörnen skiområde for barn ligger 5 kilometer ...

3.9/5Very Good! (613 anmeldelser)
Åre tur

"D luktet litt kloakk på Badet. Synd at shampoo balsam er tatt bort fra badet. Vet ikke om var et rom uten badekåpe og slippers men når badet er inkl burde d være . Det fikk vi av stuepike på gangen. Til en pris av 2500 pr natt burde litt mer fasiliteter vært på plass. Ellers koselig opphold som vanlig ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Holiday Club Åre
Åre Torg Hotell
Åre Torg Hotell
3 out of 5
Kabinbanevägen 22, Åre, Jämtlands län
Prisen er 1 015 kr per natt

Dette hotellet ligger i nærheten av stranden og få skritt unna Åre bergbane og Åre skiområde. Dessuten ligger Åre strand og Tottskogen kun 3 kilometer unna. ...

4.1/5Very Good! (38 anmeldelser)
Fint hotell

"Fint og rent hotell."…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Åre Torg Hotell

Populære steder å besøke i Åre

Åre skiområde
Bilde av Åre skiområde

Åre skiområde

5/5(4 anmeldelser)

Stå ned bakkene ved Åre skiområde, et populært skiområde i Åre. Stedet har vannparker og avslappende spasentre du bør sette av tid til.

Anmeldelser av Åre

4.2

Populært reisemål

5 - Fantastisk
7
5 - Fantastisk 38.888888888888886%
4 - Bra
9
4 - Bra 50%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
2
2 - Skuffende 11.11111111111111%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

20. jul. 2019

Kjempe flott både annlegg

Andre steder som Åre