Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Strömsund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Strömsund

Camp Chapell
1.5 out of 5
Hillsands kapell, Strömsund, Jämtlands län
708 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
31.89 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (3 anmeldelser)
Det inre av Jämtland

"En helt oväntad upplevelse mitt ute i Jämtlands vackra natur. Spännande historia och trevligt personligt bemötande. Kul."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Camp Chapell
Hotell Dorotea
3 out of 5
Bergsvägen 2, Dorotea
Hent priser
61.77 km fra sentrum
3/5 (8 anmeldelser)

"Jag har alltid haft kul under mina turnéer med Västerbottensteatern på Hotell Dorotea. Rummen har väl kanske inte varit de lyxigaste jag befunnit mig i men det kompenseras av trevnaden med personalen och den goda maten."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Hotell Dorotea
Fjällsikten Apartment
2.5 out of 5
Tåsjöberget 270, Hoting
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
885 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
49.67 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
10/10

"När vi kom till fjällsikten så var det ishalka och därför tog vi oss inte upp får den långa backen då väder omslaget hade gjort det till en isgata. Anders som äger stället kom ner och vi fick parkera bilen hos en bekant till honom. Han körde sedan oss alla i sällskapet 4st och 1 hund upp på fjället ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020

Fjällsikten Apartment
4 Stjerners Feriehus i Backe
Camp Route 45
2 out of 5
Fyrån 210, Hammerdal
Hent priser
32.77 km fra sentrum
Camp Route 45
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Strömsund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Strömsund

Hotell Strömsund: Leter du etter overnatting i Strömsund? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Strömsund, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Strömsund eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Strömsund, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Strömsund?
Camp Chapell er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Overnattingssted kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Hotell Dorotea er er nok en valgmulighet for turen din til området.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Strömsund hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Strömsund.
Hvordan er det å overnatte i Strömsund?
Det finnes mye å se og oppleve for reisende i Strömsund. I Strömsund kan du velge mellom 2 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvordan utforsker jeg Strömsund?
Hvis du vil se mer av områdene i nærheten, kan du ta et av togene som går fra Strömsund stasjon eller Strömsund Ulriksfors stasjon. Det offentlige transportnettverket i Strömsund er muligens ikke tilpasset turister, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er værsesongene i Strömsund?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -11 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Strömsund er 530.70 mm.

Nylige anmeldelser i Strömsund