Reiser til Åre 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Åre med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Åre. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Det er lettere enn noensinne å bestille og spare tid og penger – bestill en pakkereise med fly og hotell hos Expedia. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare tid og penger er å sette sammen en pakke med hotell og fly. Pengene du får til overs kan du bruke mens du befinner deg i Åre. Få besparelser på så mye som $603 ved å kjøpe en pakkereise. Med bare noen få klikk kan du ordne alt du og reisefølget ditt trenger til den neste reisen gjennom vår store internasjonale database. Du kan søke blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller fra hele verden. Du får fantastiske priser for oppholdet i Åre på Expedia. Du kan avbestille eller endre nesten alle hotellreservasjoner, og du trenger ikke å betale et avbestillingsgebyr til oss.

Åre: steder å besøke

Ser reiseplanen litt kort ut? Er reisen til Åre organisert, men nå er du ikke sikker på hva som venter deg? Vi har flere tips! Åre skiområde bør være på listen din. Behøver du likevel noe mer å se og gjøre, kan du få med deg Åre gamle kirke og Åre bergbane.

Flyplassene nærmest Åre

Åre (OSD) er det første ankomststedet for mange som reiser til Åre. Flyplassen ligger 75 kilometer fra hjertet av byen.