Billige flyreiser til Åre

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Åre

Fly til Åre

Åre er et lite tettsted i Sverige som lenge har vært en populært reisemål for nordmenn på jakt etter gode skiopplevelser. Mange reiser til Åre ene og alene for å kose seg i de mange flotte alpinbakkene stedet har å by på. Det er flere måter å fly til Åre på. Du kan bestille flybillett til Værnes lufthavn, for deretter å kjøre til Åre fra flyplassen. Dersom du skal ha leiebil i Åre kan flyplassen være et fint sted å hente leiebilen. Åre har også sin egen flyplass, Åre Östersund lufthavn, men det er ingen direkteflyvninger fra Norge til flyplassen – du må først innom Stockholm.

Uansett hvilket alternativ du velger, kan du med et litt fleksibelt reisetidspunkt finne billige flybilletter til Åre. Bruker du Expedia er denne jobben lekende lett, og du trenger ikke bekymre deg for at du kanskje betalte for mye for flybillettene.

Det er mange hoteller i Åre, så det er vanligvis ikke noe problem å finne et ledig rom. I de store fellesferiene kan det allikevel være greit å bestille hotell samtidig som du bestiller flybilletten – så du er helt sikker på at du har et sted å sove når du kommer frem.

Åre Skisenter

Det er på vinterstid det er mest aktivitet i Åre, som er en av Nord-Europas største skidestinasjoner. Det er hele fem forskjellige skianlegg i Åre, og til sammen har de 40 heiser og 103 nedfarter. Det er kanskje ikke så rart skientusiaster fra Norge strømmer til Åre for å stå på ski! Det er løyper for alle aldre og ferdighetsnivåer i anlegget, samt en egen skipark for de som liker å trikse og hoppe med snowboard eller twintip-ski. Foretrekker du langrenn, er det over 500 kilometer med langrennsløyper i Åre.

Sommeraktiviteter

Det er imidlertid ikke bare på vinterstid du kan ha mange flotte opplevelser i Åre. Sommeren byr på flotte fjellturer og sykling i Åre Bike Park. Mange av heisene går også på sommerstid, og sykling ned egne løyper i alpinanlegget har blitt mer og mer populært de siste årene. .

Flyreiser til Åre fra flyplasser i Norge

Som nevnt har du to alternativer når du skal besøke Åre: du kan fly til Værnes og kjøre det resterende stykket, eller du kan fly via Stockholm til Åre Östersund lufthavn.

Åre Östersund lufthavn

Denne flyplassen er en felles flyplass for Åre og Östersund, og de aller fleste rutene på flyplassen er innenlandsruter. Det er flest flyvninger til flyplassen fra de svenske byene Stockholm og Umeå. Flyplassen ligger på Frösön, en øy utenfor Östersund.

Fra flyplassen til Åre er det rundt 95 kilometer, så du må med andre ord belage deg på omtrent en times videre reising etter at du har landet på flyplassen. Det er busser satt opp til Åre i forbindelse med alle innkommende flyvninger, så du trenger ikke bekymre deg for hvordan du skal tilbakelegge strekningen. Det er også mulig å ordne seg med leiebil på flyplassen, så du kan kjøre strekningen selv.

Informasjon om flyreiser til Åre

Ankomstflyplass Åre
Ankomstflyplassens IATA-kode OSD
Ankomstby Östersund

Populære flyvninger til Åre

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.