Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i West Drayton

Se de 51 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i West Drayton

Ting å gjøre i West Drayton

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste West Drayton har å by på! Hvis du planlegger en tur til West Drayton kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til West Drayton sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

West Drayton-aktiviteter

West Drayton er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i West Drayton og gjør det lekende lett å utforske West Drayton. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i West Drayton som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i West Drayton

West Drayton tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i West Drayton å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i West Drayton.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i West Drayton men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in West Drayton

Hillingdon

Hillingdon har mye å by på, blant annet trivelige barer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som London Motor Museum og Battle of Britain Bunker, og hopper du på metroen på Hillingdon undergrunnsstasjon eller Ickenham undergrunnsstasjon, kan du utforske mer av byen.

BusinessMiddagVennlige folk

Heathrow

Når du er i Heathrow, bør du få med deg severdigheter som Kempton veddeløpsbane og London Motor Museum, og for å utforske mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Heathrow Terminal 1–3 undergrunnsstasjon eller Heathrow Terminal 4 undergrunnsstasjon.

Yiewsley

Selv om Yiewsley ikke har så mange velkjente severdigheter, trenger du ikke å reise langt for å få med deg attraksjoner som Pinewood Studios og Colne Valley Regional Park.