Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Torino

Se de 3 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Torino

Ting å gjøre i Torino

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Torino har å by på! Hvis du planlegger en tur til Torino kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Torino sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Torino-aktiviteter

Torino er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Torino og gjør det lekende lett å utforske Torino. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Torino som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Torino

Torino tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Torino å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Torino.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Torino men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Torino

Gamlebyen

Når du utforsker Gamlebyen, kan du ta turen til steder som Piazza San Carlo og glede deg over spennende museer. For å se mer av byen kan du hoppe på metroen på Porta Nuova stasjon eller Re Umberto stasjon.

MuseerSlottHistoriske bygninger

Lingotto

Det er mye å utforske i Lingotto, blant annet spennende museer og historiske steder. Du bør også få med deg populære attraksjoner som Lingotto Fiere og Oval Lingotto, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Lingotto stasjon eller Spezia stasjon.

MuseerBusinessFamilievennlig

Aurora

Aurora er kjent for blant annet god mat, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Meisino og Bertolla naturreservat og Mercato di Porta Palazzo.

UtflukterNaturparkerØkonomi

Vittoria

Vittoria kan blant annet friste med god mat, og tar du metroen fra Torino Madonna di Campagna stasjon eller Torino Dora stasjon kan du få med deg severdigheter som Centro Commerciale Parco Dora.

MuseerGåturerHistoriske bygninger

Crocetta

Luksuriøse spasentre og trivelige barer er bare noe av det som trekker folk til Crocetta. Mens du er her, bør du også ta turen til Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM), og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Re Umberto stasjon eller Vinzaglio stasjon.

SpaVennlige folkGåturer

Cit Turin

Cit Turin kan friste med blant annet god mat. Du bør også ta turen til Casa Fenoglio-Lafleur, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Principi d'Acaja stasjon eller Racconigi stasjon.

Historiske bygningerKaffeBarer