Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Torino

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Torino

Ting å gjøre i Torino

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Torino har å by på! Hvis du planlegger en tur til Torino kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Torino sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Torino-aktiviteter

Torino er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Torino og gjør det lekende lett å utforske Torino. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Torino som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Torino

Torino tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Torino å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Torino.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Torino men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Torino

Moncalieri

Koselige kaffebarer og vakre hager gjør Moncalieri vel verdt et besøk. Du kan også ta turen til Moncalieri slott og Moncalieri golfklubb, og det er enkelt å komme seg rundt med metroen fra Moncalieri Sangone stasjon.

River ViewSvømmingKaffe

Rivoli

God mat er bare én av grunnene til at mange drar til Rivoli, og du bør også få med deg Castello di Rivoli.

BusinessMonumentMiddag

Settimo Torinese

Settimo Torinese byr på mye forskjellig, blant annet spennende butikker. Du kan dessuten ta metroen fra Settimo Torinese stasjon for å ta turen til velkjente severdigheter som Torino Outlet Village.

Shopping

Avigliana

God mat og fine parker gjør Avigliana vel verdt et besøk. Du kan også ta turen til Laghi di Avigliana Park og Piemonte-Alpene, og det er enkelt å komme seg rundt med metroen fra Avigliana stasjon.

EventyrInnsjøMiddag

Gamlebyen

Når du utforsker Gamlebyen, kan du ta turen til steder som Piazza San Carlo og glede deg over spennende museer. For å se mer av byen kan du hoppe på metroen på Porta Nuova stasjon eller XVIII Dicembre stasjon.

MuseumSlottKatedral

Venaria Reale

Venaria Reale kan friste med mye forskjellig, blant annet god mat og fine parker. Du bør også få med deg severdigheter som Mandria-parken og Venaria Reale (slott), og det er enkelt å komme seg rundt i byen med metroen fra Venaria Reale stasjon eller Torino Rigola-Stadio stasjon.

Amerikansk fotballUtfluktSport