Ting å gjøre i Torino

Aktiviteter, attraksjoner og omvisninger
Torino fasiliteter samt torg eller plass, historisk arkitektur og fjell

Ting å gjøre i Torino

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Torino har å by på! Hvis du planlegger en tur til Torino, kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene, i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Torino sammen med familien, planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger, så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Torino-aktiviteter

Torino er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Torino og gjør det lekende lett å utforske Torino. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Torino som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Torino

Torino tilbyr noe for enhver smak, så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie, en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur, så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Torino å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly, hotell og leiebil på forhånd, slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Torino.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Torino, men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur, en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området, så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme, uansett årstid. God tur!

Populære aktiviteter i Torino


Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Mest populære steder å besøke

1. Museo Egizio Torino

Torinos egyptiske museum er en av de mest populære attraksjonene i byen, og det med god grunn. Dets utstillinger rommer mer enn 6500 gjenstander, og i tillegg står det over 25 000 på lager. Museet er det eneste stedet du kan se komplette samlinger av egyptiske gjenstander utenfor Egypt.
Les mer
På det egyptiske museet, som er det eneste utelukkende egyptiske museet utenfor Kairo, kan du utforske historien til faraoene i det gamle Egypt.

2. Mole Antonelliana

Mole Antonelliana ble opprinnelig bygget som et jødisk tempel og er nå et høyt skattet landemerke i Torino. Bygningen stod ferdig i 1889, ett år etter at dens arkitekt Alessandro Antonelli døde. I dag huser bygningen Italias nasjonale kinomuseum, og hvis du våger å bestige dens kneisende høyder, får du panoramautsikt over byen.
Les mer
Det historiske landemerket Mole Antonelliana var en av de høyeste bygningene i sin tid og rager fremdeles over bykjernen, der den gir deg panoramautsikt over byen.

3. Piazza San Carlo

Piazza San Carlo er et perfekt sted å bare rusle rundt og nyte synet av en klassisk italiensk by eller sette seg ned med en deilig espresso på en av de trivelige kafeene. Torget har vært et møtested for Torinos innbyggere helt siden det ble bygget midt på 1600-tallet. Det ligger rett sør for sentrum av Torino. Midt på piazzaen står det slående monumentet over Emanuele Filiberto, som var en savoiardisk hertug fra det 16. århundre.
Les mer
Piazza San Carlo er en av de mest berømte piazzaene i Torino og kjent for kafeer, shopping, arkitektur og de to tvillingkirkene som vokter inngangen.

4. Torino store olympiastadion

Få med deg et arrangement ved Torino store olympiastadion under turen til Torino. Dette fotgjengervennlige området har både interessante museer og shoppingmuligheter du bør oppleve.
Les mer
Få med deg et arrangement ved Torino store olympiastadion under turen til Torino. Dette fotgjengervennlige området har både interessante museer og shoppingmuligheter du bør oppleve.

5. Piazza Castello

Bakgrunnen til Torino kan du lære mer om hvis du besøker Piazza Castello. Området har shoppingmuligheter du bør oppleve under besøket.
Les mer
Bakgrunnen til Torino kan du lære mer om hvis du besøker Piazza Castello. Området har shoppingmuligheter du bør oppleve under besøket.

6. Turin katedral

Katedralen er viet Døperen Johannes og har stått ved siden av det kongelige palasset siden 1498. Det tok sju år å bygge katedralen, og den ble reist på ruinene av tre eldre basilikaer. Den største av disse var også viet Døperen Johannes, mens de andre var viet Jesus og sankta Maria av Dompno.
Les mer
Johannes Døperens katedral er byens største katolske kirke, og her finner du likkledet i Torino, som mange tror Jesu legeme var svøpt i da han ble gravlagt.

Populære steder å besøke i Torino

Områder i Torino

Byer nær Torino