Aurora

Torino
Aurora
Denne historisk bydelen viser deg Torino fra et helt spesielt perspektiv, og byr på muligheten til å finne helt spesielle suvenirer på et av Europas største loppemarkeder.

Bydelen Aurora blir ofte oversett av besøkende i Torino, som først og fremst lokkes til kjente steder som det kongelige slottet, der det berømte likkledet i Torino oppbevares i kapellet. Men skal man virkelig bli kjent med byen, er Aurora et sjarmerende og autentisk område. Det er et glimrende sted for å omgås lokalbefolkningen som driver med sitt, mens du oppsøker attraksjonene i området.

Den idylliske plassen Piazza della Repubblica, også kalt Porta Palazzo av de lokale, er et godt utgangspunkt. De elegante bygningene rundt plassen minner om tiden da dette området var blant de mest velstående i Torino. Det finnes dessuten et marked her hvor man kan kjøpe med seg et minne fra reisen.

Hvis du ikke finner noe som frister, kan du forsøke Gran Balon, et enormt utendørs loppemarked som sies å være det største i Europa. Det kan være lurt å sette av godt med tid, for man må regne med å rote gjennom mye skrot før man finner skattene. Men det er jo nettopp det som er gøy.

Vil du se byen fra et helt annet perspektiv, kan du sette kursen mot Piazza Borgo Dora. Der finner du Turin Eye, en varmluftsballong som tilbyr turer opp til en høyde på omkring 150 meter. Så gjelder det å huske å ta med kamera – og ikke miste det – for å ta flotte bilder av Torino langt der nede.

Caserma Cavalli er et senter for kreativitet i en historisk bygning som i sin tid tilhørte militæret. Den kjente italienske arkitekten Renzo Piano var ansvarlig for deler av moderniseringen av bygningen. Arkitekturinteresserte kan jo se om de finner ut hvilke elementer som gjenspeiler Pianos stil. Senteret er først og fremst for studenter i kreative fag, men det holdes all slags arrangementer her, så det er verdt å sjekke aktivitetskalenderen før besøket ditt.

Aurora har godt kollektivtilbud, men det er også enkelt å gå hit fra store deler av byen. Det tar for eksempel bare en halvtime å gå fra hovedtogstasjonen i Turin.


Populære steder å besøke

Aktiviteter


De mest populære hotellene i Aurora

Albergo Ristorante San Giors
Albergo Ristorante San Giors
3 out of 5
via Borgo Dora 3/A, Turin, TO, 10152
Prisen er 1 119 kr per natt fra 11. okt. til 12. okt.
Hvis du bor på dette hotellet i Torino, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og et forretningssenter. Populære ...
4,3/5 Excellent! (31 anmeldelser)
Originell und Charmant
"Unser Aufenthalt in diesem originellen Hotel mit sehr viel Charme hat uns ausserordentlich gefallen. wir können es mit gutem Gewissen weiterempfehlen. Falls wir wieder nach Turin reisen, werden wir ganz sicher wieder hier übernachten."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2022

Combo Torino
Combo Torino
Corso Regina Margherita, 128, Turin, 10152
Prisen er 803 kr per natt fra 17. okt. til 18. okt.
Du kan bo på dette vandrerhjemmet under turen til Torino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og en døgnåpen resepsjon. Populære severdigheter ...
4,4/5 Excellent! (26 anmeldelser)
"el vecindario no se siente muy seguro de noche, pero en general la ubicación es a pasos del gran mercado de Plaza Palazzo"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2022

B&B Hotel Torino President
B&B Hotel Torino President
3 out of 5
Via Cecchi Antonio 67, Turin, TO, 10152
Prisen er 646 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Torino, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse ...
4/5 Very Good! (565 anmeldelser)
Hyggelige, hjelpsomme ansatte og en grei standard!
"Greit hotell, 10 minutters busstur til sentrum, meget bra internett på hotellrommet! Lite eller ingen fasiliteter i nærområdet!"

Anmeldelse skrevet 31. okt. 2016

Pacific Hotel Fortino
Pacific Hotel Fortino
4 out of 5
Strada Del Fortino, 36, Turin, TO, 10152
Prisen er 801 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i Torino, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og romservice. ...
4,1/5 Very Good! (918 anmeldelser)
Clean hotel
"Well i can describe it as a noce hotel, clean, breakfast was very good,and the service was profotionel,so yes I would recommend it to other.:)"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2017

Camplus Regio Parco
Camplus Regio Parco
Via Perugia 45, Turin, Città Metropolitana di Torino, 10152
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 855 kr per natt fra 27. okt. til 28. okt.
Du kan bo i dette gjestehuset under turen til Torino. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), daglig rengjøring og en regndusj. Populære severdigheter som ...
4,7/5 Exceptional! (28 anmeldelser)
Hôtel bien placé à Turin
"Très bon séjour dans cet hébergement de qualité et propre. Hôtel bien placé dans Turin. Personnel d’accueil très aimable et serviable."

Anmeldelse skrevet 30. mai 2022

Portmanteau
Portmanteau
via Brindisi 10, Turin, TO, 10152
Du kan bo i dette gjestehuset under turen til Torino. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og daglig rengjøring. Gjestene sier i anmeldelsene ...
4,4/5 Excellent! (51 anmeldelser)
"The Portmanteau is a beautiful place to discover Torino."

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2019

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i AuroraAurora

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: