Bilutleie i Torino

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Torino

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Torino

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Torino
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Torino per dag?
Få mer ut av reisebudsjettet i Torino med leiebilpriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Torino (TRN-Torino internasjonale flyplass)?
Du kan velge blant et stort utvalg av leiebilselskaper i nærheten av flyplassen. Alamo, Hertz og Europcar er populære blant reisende. To andre gode alternativer er Enterprise og Budget.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Torino?
Når du avbestiller en bestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så det er en god idé å se gjennom reiseplanen og leiebilens avbestillingsregler. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Torino?
Minibiler er den mest populære biltypen i Torino, og disse er midt i blinken for korte reiser og til å klemme seg inn på trange parkeringsplasser. Med det lave drivstofforbruket kan du spare penger mens du kjører rundt til byens beste severdigheter. Disse søte, små bilene er langt fra den eneste muligheten du har. Du kan blant annet ta en titt på alternativene i kategoriene premium, kompakt, standard.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Torino?
Det er mye å finne på i Torino, men drar du enda lenger, kan du oppleve enda mer. Lei en bil for å utforske det omkringliggende området i ditt tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på reiseplanen din:

  • I Milano finner du Katedralen i Milano og mange andre spennende attraksjoner. Det er omtrent 130 km til Torino.
  • Omtrent 120 km unna ligger Varese, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må sette av tid til å oppleve Det hellige fjellet av rosenkransen når du først er her. Denne attraksjonen er en av grunnene til at mange elsker å bli en stund i denne byen.
  • Mount Baldo ligger omtrent 260 km fra Torino og er et av de vakreste naturområdene i regionen. Her kan du utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Torino gjennom Expedia?
Med alt fra medlemspriser til eksklusive tilbud kan du spare penger når du bestiller en bil gjennom Expedia. Og med leverandører å velge blant i Torino vil du nok enkelt finne en bil som passer deg. Men vi har ikke bare fantastiske priser på bilutleie. Du kan også legge til flyreiser, hoteller og aktiviteter for å sette sammen din helt egen pakkereise til Torino. Jo mer du kombinerer, desto større blir besparelsene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Torino hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de ledende leiebilselskapene og velge det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Torino med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Torino?
Du må være minst 18 år for å leie bil i Torino. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Sjekk reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Torino?
Før du kan sette deg bak rattet i Torino, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke leiebilselskapets forsikring, må du også legge frem dokumentasjon på at du har en egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du velger leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Torino?
De to rimeligste dagsprisene i Torino de siste sju dagene var og . Et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Torino?
Enten du bare skal utforske Torino eller andre steder i omegn, kan du leie en bil over lenger tid med Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så finner vi de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Torino hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør som skal leie bil i Torino, bør du lese gjennom policyene til de forskjellige leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Det kreves kanskje ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uventede kostnader ved henting er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Torino?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra en rekke faktorer, som for eksempel biltype og sjåførens alder. Ikke glem å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du tar en avgjørelse.