Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Torino

Velkommen til Torino

Torino er en by nordvest i Italia med rundt en million innbyggere. Dette er en av Italias største byer og et viktig industrisentrum for landet. Torino er knyttet sammen med flere andre store byer med motorveier. Når du skal leie bil i Torino har du altså gode forutsetninger for å komme deg litt ut av selve bykjernen også. Alle leiebiler i Torino er uten skjulte kostnader.

Når du velger å fly til Torino, lander du på byens egen flyplass. Flyplassen i Milano er heller ikke langt unna. Det er også gode togforbindelser til Torino. Uansett hvor du velger å leie bilen, på en av flyplassene eller i sentrum, finner du mange aktører som driver med bilutleie i Torino.

Leie bil i Torino

Når du skal på storbyferie til Torino kan det kanskje være greit å ha tilgang til bil. Hvis du bestiller billig leiebil i Torino samtidig som du bestiller resten av ferien, kan du være heldig å få et godt pakketilbud. Det er et godt utvalg av leiebiler ved flyplassen, så tenk gjennom på forhånd hvilken biltype du ønsker og hva du trenger bilen til, slik at du får den bilen du trenger.

Vær oppmerksom på at det er bompenger på en del av motorveiene i Italia. Mange bensinstasjoner stenger også midt på dagen fra halv ett til halv fire. Langs motorveiene er imidlertid bensinstasjonene ofte døgnåpne. Promillegrensen i Italia er på 0,05 prosent, og kjøring med promille kan føre til alt fra bøter til fengselsstraff. Hvis du vil parkere i gaten, er det bare lov å parkere på veiens høyre side i Italia. Ellers må du benytte avgiftsbelagte parkeringsplasser.

Fra et hotell i Torino kan du utforske alt det byen og nærområdet har å by på. Husk å ordne deg en internasjonal kjøretillatelse før du forlater Norge. Dette er nemlig nødvendig for å kjøre bil i Italia. Ta kontakt ved en trafikkstasjon for mer informasjon om dette. Ellers er det viktig at du sørger for at det er refleksvest i bilen, da dette er påbudt hvis du må stoppe på motorveiene.

Mange opplevelser med leiebil i Torino

I de store byene i Italia kan det være ganske tett trafikk, og du blir nødt til å kjøre forsiktig hvis du vil unngå bukler og uhell. I Torino er det mange kjente byggverk du kan besøke, for eksempel Mole Antonelliana som er ett av byens kjennetegn. Det er også flere katedraler og kirker her, blant annet Johannes Døperens katedral hvor det berømte Likkledet oppbevares. I tillegg finner du også imponerende slott og festninger her. Eller hva med en tur på Junvetus Stadium for å se laget spille hjemmekamp?

Hvis du ønsker å dra på dagsutflukter, finner du alpene nord og vest for Torino. Her finner du mange skjulte naturperler. Det er også mulig å kjøre til byene Aosta, Milano og Genova hvis du vil oppleve andre byer. Når du har ordnet deg billig leie av bil i Torino, er det bare å nyte ferien og alt det fine Torino og området rundt kan by på.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Torino

Hva er den beste prisen på leiebil i Torino?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Torino .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Torino?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Torino er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Torino?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Torino?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Torino

Utforsk Torino med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!