Billige flybilletter til Torino

Billige flyreiser til Torino

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 120 kr for enveisflyvninger og 1 902 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Iberia
Iberia
Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Air France
KLM
Lufthansa

Fly til Torino

Det er din tur til å oppleve Torino. Utforsk en mystisk italiensk by. Opplev dekadente smaker, episke malerier, legendariske kirker og majestetisk arkitektur. Kom nærmere himmelen med besøk til kirker som Santuario della Consolata, Chiesa di San Lorenzo og Basilica di Superga. Beundre Palazzo Reale, Valentino-slottet og Piazza Castello. Besøk Egyptisk museum (Museo Egizio) og se den største og viktigste samlingen av egyptiske gjenstander utenfor Kairo. Slottstårn og romerske tårn venter rundt hver sving når du kjører rundt i en leiebil i Torino. Du bør også stoppe og smake på byens berømte Gianduiotto-sjokolade. Føler du deg fristet til å bestille ditt livs tur? Opplev hovedstaden i Alpene ved å bestille en billig flyreise til Torino på Expedia.no.

Bestill flybilletter til Torino i dag

Du trenger ikke lete gjennom flere nettsteder for å finne de beste tilbudene på flyreiser til denne tidløse byen ved bredden av elven Po. Rimelige flyreiser til Torino er bare noen klikk unna her på Expedia.no. Start magien ved å skrive inn reisedatoer og avreiseflyplass i vårt reiseverktøy nå. Blant vårt allsidige utvalg av flyreiser vil du helt sikkert finne noen som passer din reiseplan og ditt budsjett.

Fly til Nord-Italia

Gjør det enkelt å bestille reise i Europa ved å ta et direktefly til Torino flyplass (TRN). Våre eksklusive tilbud gjør det både enkelt og rimelig å lande i denne byen av stein og lys. Torino trenger ikke være siste stopp. Bruk våre billige billetter til å fly fra TRN flyplass til et annet reisemål i Europa.

Fantastiske tilbud på flyreiser til Torino i Italia

Ingen kan slå våre priser på flyreiser til Torino. Rusle rundt i en by som har blitt verdsatt av poeter, politikere, kongelige, kunstnere og teologer gjennom tidene. Benytt våre spesialpakker med alt inkludert for å komme deg til begivenhetenes sentrum uten å sprenge budsjettet. Vi kan også hjelpe deg med rabatter på debeste hotellene i Torino. Bestill billetter til drømmeferien på Expedia.no før disse fantastiske tilbudene forsvinner.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Torino?
Det finnes bare én flyplass her, og det er Torino (TRN-Torino internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Torino (TRN-Torino internasjonale flyplass) fra sentrum av Torino?
TRN befinner seg 15 km fra sentrale Torino, så du kan forvente en liten reise videre til byens sentrum.
Kan jeg fly til Torino nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om reiserestriksjonene som gjelder for Torino, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Torino?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Torino, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Torino med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Torino, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Torino?
Torino (TRN-Torino internasjonale flyplass) er hovedflyplassen i Torino. Det kan være en god idé å undersøke litt om den før du drar dit. Flyterminalen ligger 15 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Torino?
14 flyselskaper tilbyr flyvninger til Torino fra 55 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Torino?
Air France betjener mesteparten av flyvningene til Torino. Den mest populære reiseruten, er å ta fly med Air France fra Hauts-de-Seine.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Torino?
Det er mye enklere å fly til et sted når du slipper mellomlandinger. Hvis du planlegger å dra til Torino, så går det omtrent 387 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Torino avreise fra?
Flyvninger til Torino fra flyplasser i Viterbo, Loiret og Hauts-de-Seine, blir fort utsolgt.
Hvor lang er flyturen til Torino?
Hvis du skal reise til Torino fra Viterbo, må du regne med å være i luften i ca. 1 t og 13 min. De som tar av fra Loiret, bør regne med å være i luften i 1 t og 23 min. Fra Hauts-de-Seine tar det ca. 1 t og 23 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Torino så rimelig som mulig?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid drar i land kjempebillige flybilletter hver gang de skal på tur. Vil du vite hvordan de klarer det? De setter det ikke på vent til siste liten. En annen fantastisk måte å dra i land gode tilbud på er å undersøke på forhånd. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du finne ut hva prisen er for å lande på en av de mindre. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Prisene kan nemlig endres raskt! Med gode råd og hell kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Torino?
Vi vet hva du trenger for å få en stressfri flyreise. Følg de gode tipsene våre, så freser du gjennom flyplassen og slapper av i Torino før du vet ordet av det.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først og fremst bør du ta med pass, reisedokumenter, lommebok og daglige medisiner. Deretter tar du med noe som får flyturen til å gå litt raskere. For eksempel interessant lesestoff og et nettbrett med bra TV-serier. Hvis planen er å lade opp med en lur, er en støttende nakkepute og øretelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til noen toalettsaker, så du føler deg frisk og opplagt når du ankommer reisemålet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, kniver, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som golfkøller og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pistoler og sverd, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på hva slags klær det er lurt å ha på. Lagvis påkledning kan være lurt ettersom temperaturen om bord kan variere. På den måten holder du deg varm hvis kabinen blir kald. Stiletthæler, flippflopper og snøresko er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Du bør heller ta på deg flate og behagelige sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Dyp venetrombose (DVT) forårsakes av inaktivitet over lengre tid og er en blodpropptilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyreiser. De gode nyhetene er imidlertid at det er mulig å forebygge. Hold deg hydrert, gå rundt i kabinen så ofte du kan, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Torino?
Hvis du planlegger litt før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Torino blir enkel og problemfri. Gå gjennom noen gode tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Først må du vise reisedokumenter og pass til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Legg dette på et sted som er lett tilgjengelig, så du slipper å lete.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen en kort stund. Telefon, nettbrett og andre elektroniske duppeditter skal også gjennomlyses.
  • Husk å ta ut gelé og væske fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det er smart å ha på lette sko ettersom sjansen da er mindre for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander som kniver og sakser om bord. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Torino
AnkomstflyplassTorino
Ankomstflyplassens IATA-kodeTRN

Populære flyvninger til Torino

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 120 kr for enveisflyvninger og 1 902 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Iberia
Lufthansa