Billige flyreiser til Phuket

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 419 kr for enveisflyvninger og 5 290 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Dec 1, 2018

Malaysia Airwaysfly gikk bra og vi hadde 24 Sopover i KL.Dagen etter fikk vi adgang til Loungen og koste oss med Champagner fra baren og god maten.Maa anbefales.

Fly til Phuket

Fly til Phuket

Jevnlige og billige flyvninger til Phuket gjør at det ikke lenger er noen unnskyldning for ikke å ta turen til dette sommerparadiset for å nyte late dager på stranden. Benytter du Expedia kan du finne billige flybilletter til Phuket – i tillegg til at du kan spare på hotell og leie av bil i Phuket. Dette lar deg bruke mer av feriebudsjettet ditt på flotte opplevelser og morsomme aktiviteter.

Det er ikke så vanskelig å fly til Phuket som du kanskje tror. Det er i dag en rekke flyselskaper som flyr deg til øya, og billettene er langt fra så dyre som de var for noen år siden. Reiser du i tillegg utenfor høysesongen, kan du ende opp med å gjøre et kupp!

Phuket er en øy som har alt man kan ønske seg. Her er det vakre strender, klart vann og herlig natur. Øya har noe for alle, enten man er ute etter fred og ro, eventyr, fest og moro, shopping eller dykking. Bruk litt av pengene du sparer til å ta dykkersertifikatet, og du kommer ikke til å angre.

Hotellene i Phuket passer for alle budsjetter, så dersom du har planer om å fornye garderoben eller kjøpe med deg suvenirer fra reisen, kan du spare mye penger på å velge de mer beskjedne overnattingsstedene du finner hos Expedia. Det er nok av hoteller å velge mellom hos Expedia, og bestiller du både fly og hotell sammen kan du virkelig spare mye! Med alt man kan se og gjøre i Phuket vil du være glad for hver sparte krone du i stedet kan bruke på nye opplevelser.

Når du bestiller fly til Phuket hos Expedia er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du hotell og fly til Phuket samtidig! Slå til med leiebil i tillegg, og du sparer maksimalt!

Det kunne ikke vært eklere og mer kostnadseffektivt å bestille enn det er hos Expedia, så planlegg turen din til Phuket i dag!

Fly til Phuket fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Phuket fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Air Berlin, SAS, Etihad Airways og KLM).

Reisetiden til Phuket fra Oslo er fra 14 timer og oppover, men man må regne med å legge på noen timer hvis man flyr fra en annen flyplass enn Gardermoen. Du trenger ikke bekymre deg for visum når du reiser til Phuket som nordmann, det kan ordnes ved ankomst.

Fly til Phuket internasjonale lufthavn

Phuket internasjonale lufthavn er Thailands nest travleste flyplass. Millioner av passasjerer besøker Phuket hvert år for å oppleve den flotte naturen og de kjente strendene.

Samtlige flyselskaper som flyr til Phuket fra Norge, flyr til Phuket internasjonale lufthavn. Det er ingen direkte flyvninger, og man må stort sett regne med én eller to mellomlandinger. Vanlige stoppesteder er London, Amsterdam og Berlin.

Flyplassen ligger nord på øya, og distansen til kjente steder som Patong, Karon og Kata overrasker mange. Det kan ta opptil 1 time med drosje å komme seg til hotellet, og litt lenger dersom du velger buss.

Finn dine billige flybilletter til Phuket med Expedia, og du kan spare enda mer på leie av bil og hotell i Phuket. Hvorfor vente? Bestill din neste ferie til Phuket i dag!

Informasjon om flyreiser til Phuket

Ankomstflyplass Phuket
Ankomstflyplassens IATA-kode HKT

Populære flyvninger til Phuket

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 419 kr for enveisflyvninger og 5 290 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.