Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Phuket

Planlegger du en reise til Phuket? Vår reiseguide for Phuket er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Phuket. Les videre for å skape din pefekte reise til Phuket.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Phuket så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Phuket og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Phuket for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Phuket venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Phuket for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Phuket, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Phuket. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Phuket kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Phuket enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Phuket. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Phuket, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Phuket ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Phuket og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Phuket. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Phuket

Vis alle de 5 072 overnattingsstedene i Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay 725 kr
Anmeldelse skrevet 26. okt. 2019
Mer informasjon
 
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
   
  4,4 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Flott hotell med fantastisk utsikt. Det var lyn og tordenvær under vårt opphold. Spektakulært å sitte ute i baren med en drink å se på lynet. Restauranten hadde god frokost og middag. Servitør Katae bidro til en enda bedre opplevelse. Flott service og veldig hyggelig!

  Wyndham Sea Pearl Resort Phuket 612 kr
  Anmeldelse skrevet 16. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

  Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

  12 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
    
   4,0 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Veldig fin resort med mange flotte basseng, jacuzzi på balkongen og gratis shuttle til og fra Patong. Da vi først ankom ble vi møtt med et noe dømmende blikk fra en av de ansatte som stod utenfor. Dette ga et litt dårlig førsteinntrykk.. Ellers god service og svært hyggelige ansatte i resepsjonen. ...

   Phuket Siray Hut Resort
   Anmeldelse skrevet 20. jan. 2017
   Mer informasjon
    
   Phuket Siray Hut Resort

   Phuket Siray Hut Resort

   25 Moo 1, Thepprathan Road, Amphur Muang, Ratsada, Phuket
     
    2,9 av 5
    2.5 av 5.0 Stjerner

    Tyvärr ingen restaurang i närheten.

    Avista Hideaway Phuket Patong - MGallery
    Anmeldelse skrevet 10. mar. 2017
    Mer informasjon
     
    Avista Hideaway Phuket Patong - MGallery

    Avista Hideaway Phuket Patong - MGallery

    39/9 Muen Ngern Road, Tri-trang Beach, Patong, Phuket
      
     4,4 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Hyggelige mennesker, men svært dårlig engelsk. Mye unødvendige misforståelser. Mye mygg på rommet på bakkenivå. Fikk byttet samme type rom to etasjer over og da var det bedre.

     Hyatt Regency Phuket Resort 1 624 kr
     Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     Hyatt Regency Phuket Resort

     Hyatt Regency Phuket Resort

     16/12 Moo 6, Kamala, Phuket
       
      4,2 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Kjempe fint hotell og servicen var helt utmerket. fin plassering. det ensete var at det bygges nytt hotell ved siden av og det var len del støy fra dette på dag tid.

      Mandarava Resort and Spa Karon Beach 523 kr
      Anmeldelse skrevet 31. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Mandarava Resort and Spa Karon Beach

      Mandarava Resort and Spa Karon Beach

      14/2 Patak Road Soi 24, Karon Beach, Karon, Phuket
        
       4,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Fantastisk fint hotell med super beliggenhet. Veldig hyggelige og serviceinnstilte ansatte. Det eneste jeg kan påpeke noe på er at de som jobbet på restauranten på hotellet spurte hvilket rom vi bodde på opp til tre-fire ganger på et restaurantbesøk, og så var det litt maur på rommet.

       Grand Mercure Phuket Patong 956 kr
       Anmeldelse skrevet 25. des. 2018
       Mer informasjon
        
       Grand Mercure Phuket Patong

       Grand Mercure Phuket Patong

       1 Soi Ratuthit 200 Pi 2 Road, Patong Beach, Patong, Phuket
         
        4,4 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Hadde flott pool access rom. Bra beliggenhet på hotellet. Kort å gå til både strand og shopping. Stor og god frokost. Kvalitet på middag og cocktails var litt mer middelmådig. Bedre å spise ute i byen. Ville bodd her igjen.

        Millennium Resort Patong Phuket 734 kr
        Anmeldelse skrevet 25. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Millennium Resort Patong Phuket

        Millennium Resort Patong Phuket

        199 Rat U Thid 200 Pee Road, Patong, Phuket
          
         4,0 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Perfekt beliggenhet for den som elsker å shoppe. Fint hotell, men kanskje ikke 5 stjerner. Meget god frokost. De luxe rommet var fint, men jeg er ikke så glad i delvis åpent bad. Rengjøringen var ikke den beste og de kom alltid så sent på dagen. Ofte ikke før kl 16.

         De beste tingene å gjøre i Phuket

         Se de 29 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Phuket