Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Besøk Thailands største øy

Phuket, som av mange er ansett for å være et av de vakreste tropiske reisemålene på jord, er Thailands største øy og befinner seg i Andamansjøen og rett utenfor Thailands sørvestlige kyst.

Dette er både et naturens paradis og en øy for ville fester, og du kan like så godt ende opp med å ri på en elefant som å danse natten lang helt til soloppgang på Phuket.

Øya er ca. 48 kilometer lang og 20 kilometer bred, og den er stor nok til at det finnes utallige ting å gjøre men samtidig liten nok til at den gir deg den egne følelsen av å være et tropisk paradis. Med sine lange, vakre hvite sandstrender, sitt utsøkte, asurblå vann og sine uberørte skogområder er Phuket den perfekte representant for Sørøst-Asia.

Øya har mer enn nok av naturlig skjønnhet, men den byr også på en rekke luksushoteller, fantastiske restauranter, livlige markeder og hippe nattklubber som tiltrekker seg turister fra hele verden. Mottoet til innbyggerne på Phuket er «mai pen rai», som betyr «ingen bekymringer», og dette sier i grunnen alt.

De fleste turistvennlige aktivitetene finner du langs den vestlige kysten, og det er også her du finner et utvalg av nydelige strender, og da alt fra den hippe Patong strand til den mer familievennlige Kamala strand. Er du ute etter mer fred og ro, kan du ta turen til noen av de mer bortgjemte buktene, som Kata Noi eller Laem Singh. Begge er utmerkede steder for de som ønsker å bare sitte og slappe av.

Den beste måten å komme seg rundt på øya, er med de thailandske «tuk tuk». Selv om det er mulig å leie en bil og kjøre rundt selv på Phuket, kan mangelen på parkeringsplasser og de lokale innbyggernes til tider svært så aggressive kjøring gjøre opplevelsen til en mer stressende enn behagelig opplevelse.

Med så mye naturlig skjønnhet å by på foretrekker mange besøkende å fylle dagene med aktiviteter ute i naturen eller til havs. Phuket tilbyr aktiviteter for alle og enhver, og da alt fra fotturer langs kysten til svømming, dykking og surfing. De mer eventyrlystne kan dessuten kjøre vannscootere eller prøve paraseiling.

Du kan dessuten leie en båt og tilbringe dagen ved å kjøre rundt på denne, eller hva med å bli med på et avslappende cruise til de nærliggende øyene? To grupper av øyer er blitt spesielt populære på grunn av at de er blitt brukt som kulisser i kjente filmer: Ko Phing Kan-øyene, som var med i James Bond-filmen «Mannen med den gylne pistol» i 1974, og Phi Phi-øyene, som er kjent fra filmen «The Beach» fra 2000.

Ønsker du å stifte nærmere bekjentskap med den thailandske kulturen, bør du besøke Den store Buddha-statuen eller buddhistklosteret Samnak Song på Nai Harn strand. Husk bare på å kle deg tekkelig når du skal på besøk til et religiøst sted. Når dagen går mot slutten kan en spasertur til Kapp Promthep være på sin plass. Herfra kan du nyte den fantastiske utsikten og beundre solnedgangen over havet. Dagen kan ikke få en bedre avslutning!


Guide til Phuket


De beste hotelltilbudene i Phuket

Vis alle de 3 127 overnattingsstedene i Phuket
Mandarava Resort and Spa Karon Beach 1 022 kr
Mandarava Resort and Spa Karon Beach

Mandarava Resort and Spa Karon Beach

14/2 Patak Road Soi 24, Karon
   
  4,5
  av 5, basert på 1 205 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet i Karon har en luksuriøs stil og ligger nær stranden, Karon marked, Karon Temple og Karon strand. I samme område finner du i tillegg Patong-stranden og Den store Buddha-statuen.

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay 777 kr
  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

  Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

  8/18-19 Moo 6, Kamala
    
   4,4
   av 5, basert på 513 anmeldelser
   5.0 av 5.0

   Dette hotellet ved sjøen passer perfekt for familier og ligger nær Tsunami-minnesmerke, Phuket FantaSea og Hua-stranden. I samme område finner du dessuten Kamala strand og Kalim-stranden.

   Grand Mercure Phuket Patong 933 kr
   Grand Mercure Phuket Patong

   Grand Mercure Phuket Patong

   1 Soi Ratuthit 200 Pi 2 Road, Patong
     
    4,4
    av 5, basert på 1 372 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette resort-hotellet ved sjøen har en luksuriøs stil og ligger nær Jungceylon kjøpesenter, Bangla-veien og Patong-stranden. I samme område finner du dessuten Karon strand og Chalong tempel.

    The Kee Resort & Spa 829 kr
    The Kee Resort & Spa

    The Kee Resort & Spa

    152/1 Taweewong Road, Patong
      
     4,2
     av 5, basert på 1 374 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger ved sjøen i Patong, få skritt unna Bangla-veien og Royal Paradise nattmarked.

     Amari Phuket 1 529 kr
     Amari Phuket

     Amari Phuket

     2 Meun-ngern Road, Patong
       
      4,6
      av 5, basert på 982 anmeldelser
      4.5 av 5.0

      Dette resort-hotellet i Patong ligger på stranden og i kort avstand fra Simon Cabaret, Patong-stranden og Bangla-veien. I nærheten finner du også Tri Trang-stranden og Jungceylon kjøpesenter.

      The Royal Paradise Hotel & Spa 531 kr
      The Royal Paradise Hotel & Spa

      The Royal Paradise Hotel & Spa

      135/23, 123/15-16 Rat-u-thit 200 pee Rd, Patong
        
       3,7
       av 5, basert på 1 344 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette resort-hotellet i Patong har et spa og ligger nær stranden og i gåavstand fra Royal Paradise nattmarked og Bangla-veien. I nærheten finner du også Jungceylon kjøpesenter og Banzaan ferskvaremarked.

       Hyatt Regency Phuket Resort 1 166 kr
       Hyatt Regency Phuket Resort

       Hyatt Regency Phuket Resort

       16/12 Moo 6, Kamala
         
        4,2
        av 5, basert på 477 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette resort-hotellet i Kamala har en luksuriøs stil og ligger nær stranden, Hua-stranden, Phuket FantaSea og Tsunami-minnesmerke. I samme område finner du dessuten Kamala strand og Surin-stranden.

        Phuket Graceland Resort And Spa 856 kr
        Phuket Graceland Resort And Spa

        Phuket Graceland Resort And Spa

        190 Thaweewong Road, Patong
          
         3,9
         av 5, basert på 810 anmeldelser
         4.5 av 5.0

         Dette resort-hotellet ved sjøen i Patong ligger på stranden og i kort avstand fra Kalim-stranden, Patong-stranden og Bangla-veien. I nærheten finner du også Royal Paradise nattmarked og Jungceylon kjøpesenter.

         De beste tilbudene på fly + hotell