Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Hayes

Se de 39 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Hayes

Ting å gjøre i Hayes

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Hayes har å by på! Hvis du planlegger en tur til Hayes kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Hayes sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Hayes-aktiviteter

Hayes er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Hayes og gjør det lekende lett å utforske Hayes. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Hayes som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Hayes

Hayes tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Hayes å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Hayes.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Hayes men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Hayes

Hillingdon

Hillingdon har mye å by på, blant annet trivelige barer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som London Motor Museum og Battle of Britain Bunker, og hopper du på metroen på Hillingdon undergrunnsstasjon eller Ickenham undergrunnsstasjon, kan du utforske mer av byen.

BusinessMiddagVennlige folk

Harlington

Harlington har mye å by på, blant annet god mat. Hvis du vil utforske mer av området, kan du ta turen til London Motor Museum og Twickenham stadion.

Vennlige folkMiddagBarer

Heathrow

Når du er i Heathrow, bør du få med deg severdigheter som Kempton veddeløpsbane og London Motor Museum, og for å utforske mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Heathrow Terminal 1–3 undergrunnsstasjon eller Heathrow Terminal 4 undergrunnsstasjon.

Townfield

Selv om Townfield ikke har så mange velkjente severdigheter, trenger du ikke å reise langt for å få med deg attraksjoner som London Motor Museum og Twickenham stadion.

Botwell

Botwell kan kanskje ikke skryte på seg mange kjente severdigheter, men London Motor Museum og Pinewood Studios er to attraksjoner i nærheten som er verdt et besøk.

Yeading

Selv om det ikke er så mange kjente severdigheter i Yeading, kan du utforske området rundt og se ta turen til for eksempel Ealing Broadway kjøpesenter og Royal Botanic Gardens, Kew.