Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Brooklyn

Se de 65 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Brooklyn

Ting å gjøre i Brooklyn

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Brooklyn har å by på! Hvis du planlegger en tur til Brooklyn kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Brooklyn sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Brooklyn-aktiviteter

Brooklyn er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Brooklyn og gjør det lekende lett å utforske Brooklyn. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Brooklyn som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Brooklyn

Brooklyn tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Brooklyn å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Brooklyn.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Brooklyn men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Brooklyn

Brooklyn sentrum

Når du utforsker Brooklyn sentrum, kan du ta turen til steder som Kings County Supreme Court og glede deg over god mat. For å se mer av byen kan du hoppe på metroen på Jay St. - Tech Station eller York St. Station.

ShoppingUrbantSjømat

Brooklyn Heights

Vakker utsikt, historisk sandstein, smale gater og fantastiske restauranter og barer gjør dette til et av Brooklyns mest sjarmerende områder.

SkyskraperLandskapUrbant

Bushwick

Bushwick kan blant annet friste med koselige kaffebarer, og tar du metroen fra Knickerbocker Av. Station eller Central Av. Station kan du få med deg severdigheter som Maria Hernandez Park.

UrbantTrendyArkitektur

Fort Greene

God mat og spennende butikker er bare noe av det som trekker folk til Fort Greene. Du bør også få med deg severdigheter som Brooklyn Masonic Temple og Prison Ship Martyrs Monument, og for å komme deg rundt i området er det bare å hoppe på metroen fra Fulton St. Station (Lafayette Av.) eller Lafayette Av. Station.

FamilievennligShoppingRomantisk