Billige flybilletter til York

Billige flyreiser til York

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 508 kr for enveisflyvninger og 4 077 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til York

Skal du fly til York eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til York. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til York eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til York eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i York?
Leeds (LBA-Leeds Bradford) er den ene flyplassen nær denne byen.
Hvor langt er det til Yeadon lufthavn (LBA) fra sentrum av York?
Reiseveien fra Leeds (LBA-Leeds Bradford) til sentrum av York er ganske lang. Du må reise 40 km før du ankommer hotellet.
Kan jeg fly til York nå?
For å finne den seneste informasjonen om flyreiser til York kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til York?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til York, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til York med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til York, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i York?
Skal du ta fly til York, vil du komme til å lande på LBA. Når du kommer frem, vil du befinne deg 40 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til York?
7 flyselskaper har flyvninger til York fra 62 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til York?
Jet2, Ryanair og TUI Airways tilbyr de fleste flyvningene til York. Mesteparten av flyvningene går fra Can Pastilla, med Jet2.
Hvor mange direkteflyvninger er det til York?
Det er ingen sak å arrangere en uforglemmelig tur til York når det går hele 360 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til York avreise fra?
Flyvninger til York med avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Ashford og Dublin, er svært etterspurte.
Hvor lang er flyturen til York?
Hvis du reiser fra Gamlebyen, kommer du til å være i luften i ca. 2 t og 42 min før du ankommer York. Reiser du fra Ashford, tar det ca. 1 t og 8 min, og fra Dublin tar flyturen 1 t og 5 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til York så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene erfarne jetsettere bruker for å få de beste prisene. Ved å bestille tidlig har du flere valgmuligheter, og flyreisene er rimeligere. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, kan du være heldig å finne gode priser ved å fly til en av de mindre. En annen måte du kan spare penger på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et fantastisk tilbud, har du ingen tid å miste. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til York?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du har forberedt deg. Vi har laget en liste med gode reisetips, slik at du får en bra start på ferien til York.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først av alt bør du ta med pass, reisedokumenter, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter tar du med ting som holder deg underholdt på flyet. Det kan være en spennende roman og en PC med forskjellige TV-serier du kan se. Hvis du planlegger å ta en liten lur, er en nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg tannbørste og deodorant, slik at du føler deg opplagt når du forlater flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet boksåpnere, barberblader, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som hockeykøller og andre ting som kan skade folk, f.eks. Sverd og pistoler, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør alltid være førsteprioritet når du skal finne ut hva du skal ha på deg på flyet. Det er også viktig å ta på behagelige sko ettersom føtter og ankler kan hovne opp litt. Sko som er flate og litt romslige, fungerer bra.
  • En alvorlig tilstand som kalles dyp venetrombose (DVT), kan være en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å forhindre at dette skjer, er det lurt å gå opp og ned midtgangen samt å gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Du kan også redusere risikoen ved å bruke kompresjonsstrømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til York?
Trikset er å være forberedt før man kommer til sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten går du om bord på flyet til York før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en spektakulær start på reisen:

  • Sørg for at du har ombordstigningskort og ID lett tilgjengelig. Det er det første du må vise i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som blant annet belte, yttertøy og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i noen få minutter. Telefon, laptop og andre elektroniske enheter må også gjennomlyses.
  • Ta ut all gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er en god idé å ha på lette sko ettersom det reduserer sjansen for at du blir bedt om å ta dem av i sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du legge dem i den innsjekkede bagasjen. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til York
Ankomstflyplass
Tees Valley
Ankomstflyplassens IATA-kode
MME
Ankomstby
Durham
Pris tur-retur
4 077 kr

Populære flyvninger til York

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 508 kr for enveisflyvninger og 4 077 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM